Нямам фейсбук и всички ми се смеят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам фейсбук и всички ми се смеят
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 19752 пъти
Аз съм момиче на 16.. Нямам фейсбук, а всички имат, една от причините заради които нямам е че не съм фотогенична, втора нямам пари за фотоапарат(нямамме възможност да харчим излишно), трето фр немогат да ме снимат, защото излизам на 100 снимки веднъж хубаво и през другите 99 снимки ще ми се смеят и подигравам.. и четвърто досега не съм имала и ако си направя всички ще има да викам хаха тя има фейсбук, най накрая а аз съм срамежлива какво да правя?? Писна ми от пустата БЕДНОСТ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 99

преди: 12 години, 3 месеца
hash: f9c433ba30
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей момиче!!! Защо трябва да се съобразяваш с другите?? Какво като те имат?? Какъв въобще е смисъла от подигравките... Явно си попаднала на МНОГО ПРОСТИ приятели ;)))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3eda225a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако това те успокоява, аз съм над два пъти по-голяма от теб. Не ползвам фейсбук по убеждение. И няма и да го ползвам никога.

М. М.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ce2ad4b8a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Прекалено много се влияеш от другите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b504c8dad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха, това пък с фейсбука е най-голямата тъпотия. Не ти трябва и не ги слушай глупаците, които си мислят, че с фейсбук са по-готини. И аз нямам фейсбук, това си е въпрос на личен избор.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f5b4853678
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Фейсбука е много смотано нещо. Там приятели си публикуват снимки, лична информация... Една приятелка има фейсбук аз нямам и е публикувала доста снимки с мен. Постоянно и казвам:моля изтрий снимките, а тя едно троснато няма. В такива моменти много се ядосвам и ставам най-избухлива - пазете се от вулкана ми. И е толкова безполезен фейсбука...

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f8fef4af02
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Фейсбука е за хора, без живот...

Snowman

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6a26427225
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не е толкова просто, за жалост.. Фейсбук вече е част от живота на младите, макар че е нещо натрапено обвързващо и контролиращо. Трудно ми е да обясня какво чувствам към този Фейс, но и аз съм на възрастта на 2/и нагоре всъщност/ и не желая да го ползвам по никакъв начин. Дори на мен ми е трудно, когато познати, близки ми искат фейса, а надълго и нашироко трябва да обяснявам, че нямам, че не искам... че си имам имейл и скайп за връзка. Дори скайп ползвам страшно рядко...
Не се връзвай на мнението на другите и изгради своя позиция. Не се срамувай от това, че нямаш пари. Аз също съм в тежко положение... парите не стигат за нищо, дори нета ми спират често за неплатена сметка, та за фотоапарат ще имам... Да не говорим, че при мен от ЕГН-то не ставам по-хубава..
Харесвай се такава, каквато си и най-вече за бедността съвсем нямаш вина!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: da69bb6fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Не ти трябва. И аз нямам, но ми е по -добре така.... хейтърите не знаят всяка секунда къде съм, какво правя и с кой съм....
нека им сега гледат но не знаят нищо за мен

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ec3a164bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   И аз както М. М. нямам фейсбук по убеждение, и нямам намерение да си правя. Кофтито е, че понякога осаваш малко изолиран, щото има хора, които примерно пращат покани за рожден ден или дори сватба САМО по фейса. Но да се оправят, който иска да ме намери, знае как, който не иска фейса му е виновен. Нямам намерение да правя компромис с принципите си само заради кефа на тоз и оня.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f35f32930f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Дълго време нямах фб, защото не исках да имам. На мен не са ми се смели, но ми се чудеха, защото така съм била пропускала много. На края преди няколко месеца ми се наложи да си направя, като абсолютно нищо не сложих, дори рождената ми дата е грешна. Имам го само заради една група, но, тъй като добавих няколко човека от нея, всеки ден получавам съобщения с това каква глупост е сложена в официалната група или какво е сложил някой на профила си. Сигурно поне едно от нещата мога да го изключа, но ми трябва да получавам съобщенията от самата група и е ужасно.
Фб е много несигурен, по принцип лесно може да ти изтече всякаква информация, работодатели и всякакви други, ако са мотивирани, могат всичко да ти гледат от там.
Ако все пак искаш, можеш да си направиш без снимка или само с една, колкото да знаеш какво се случва с хората.
Аз имам фотоапарат по простата причина, че искам да ми останат спомени от нещата, които съм преживяла. Постоянно снимам и пак във фб не бих си качила снимките.

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b4ba7f965a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Има два варианат - Да не ти пука от хорското мнение и да не си правиш фейсбук - все пак това е въпрос на личен избор.
Или да си направиш фейсбук и просто да си слагаш пейзажи като кажеш, че не искаш да споделяш лична информация с всеки познат, а само с добри приятели.
Ана

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6ef6504b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По принцип нямам фейсбук и го намирам за доста ненужен, дразнещ и самите му потребители са на доста ниско интелектуално ниво... Не харесвам фейсбук и никога не бих си направила дори и да съм последният човек на земята без такъв. Но сега ще се опитам да бъда безпристрастна и да ти дам съветът от който имаш нужда.
Ако не искаш да си правиш фейсбук - недей. Не дължиш на никого нищо.
Обаче, ако те спират само комплекси ще ти кажа, че нещата са доста елементарни. Фейсбук е нещо много елементарно, както и потребителите му, така че просто си направи профил със снимки на някоя знаменитост (певица например) - колкото да има и почни да добавяш рандъм хора. Всеки ден например добавяй по пет непознати души, най-добре от мъжки пол и така след месец ще имаш 150 приятели, след два 300, след три 450 и т. н.
И когато имаш достатъчно 'приятели' добави и познатите си, съучениците си и етц. Така няма да ти се подиграват, защото ще имаш повече приятели от тях, даже сигурно ще се комплексират, че такова срамежливо момиче, като теб изглежда по-социално. Тогава вече дори и да качиш най-грозната си снимка няма да ти се подиграват, даже напротив, ще си кажат, че дори и те с хубавите си снимки не могат да постигнат такъв 'фейсбук успех', какъвто ти ще имаш.
Аз лично се надявам, докато четеш това да видиш колко дебилно и асоциално изглежда и да се откажеш, но в крайна сметка си е твоя работа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 08645a9bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Направи си профил какво толкова ще поддържаш връзка с твои приятели, роднини, които са далеч от теб, не е задължително да си качваш снимки щом не искаш. И аз като теб не се харесвам особено много нито на снимки, нито пред огледалото, но имам профил с 19 приятеля в него и нито една моя снимка:)Удобен ми е да поддържам връзка с 4 -ма познати, които са далеч от мен. Пък и цъкам на игрите като ми е скучно, е и шпионирам какво става в профила на един колега и се развеселявам като му чета бисерите:)Не разбирам каква е тая мания на вас тинейджърите да се дупите и свивате джуки пред огледалото за снимка и после да се излагате като си я слагате за профилна. Вярно е красивото трябва да се показва, но не и да се натрапва:)

лека нощ от старата чанта

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 25930300e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм момиче на 13 и също нямам Фейсбук, това е една голяма глупост за мен. Няма какво да правя - няма нищо истересно за четене, няма хубави игри, няма нищо... само някакви снимки на момченца, снимали си плочките и разголени момиченца.. пълна тъпня. Най-много да те намери някой извратен чичко.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 46d80f94c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   НОМЕР 6, защо да е за хора без живот фейсбука, искаш да кажеш, че милиони хора са без живот заради него ли??? а на теб авторке прегърбена ли си, беззъба ли си каква си като ги знам някои хора как преувеличават за външният си вид, а са симпатични хора, няма да се учудя, ако си от тях, жалко, че не мога да те видя, успех и си направи фейсбук, а приятелите ти са много тъпи да ти се смеят затова. В компанията, която излизам има едно момче на 24 години, което няама фб и не иска да си прави, ние постоянно го бъзикаме, че ще му направим и той ни игнорирва и се подхилква, бъди и ти такава, не приемай подигравките на приятелите си толкоз навътре, и ако искаш да имаш фотоапарат, толкова ли си бедна за да нямаш пари дори и най-простият да си купиш? УСПЕХ

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6ebab586e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ами то освен фб има и куп други мрежи, какво сега да се юрнем всички да се регистрираме в тях само защото някой друг го е направил за да си запълва самотните вечери, ааааа не. Бедност ли, какво значи бедност на мен ми се е случвало да се чудя как да разделя 30гр. масло между трите ми деца, жена ми и мен, е избора беше лесен намазах меда направо върху филията просто се отказах от маслото, но не се почувствах беден просто се задоволих с това което имам. Има една скала в психологията мисля беше забравих на кого беше наречена и тя казва че човек има нужда от вода да се измие, от хляб за да се нахрани и от покрив за да има къде да преспи. Та, какво беше бедност?

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9ec6223ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Не ти трябва Facebook, повярвай ми! Само губене на време, в което може да свършиш нещо полезно :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e2c3dbcd4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   За какво ти е Facebook? !? ! Facebook е като цигарите - в началото ти се струва много готино и модерно, а после се превръща в зависимост и виждаш истинската страна на нещата, когато вече е твърде късно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 33985155e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Това е най-безсмисленият сайт! Аз имах за кратко, но го махнах. Бях го направил, защото се публикува информация, която ми е полезна /за университета разни неща/, но реших да не си губя времето с тази глупост.

Най-много се радват на Фейсбук тези, които се мислят за интересни и много отворени, публикувайки разни снимки на които правят всевъзможни глупости или пък постват "оригинални" мисли, а най-тъпото е, че другите идиоти им ги харесват. По този начин кифлите продължават в същия дух, защото винаги се намират глупаци, които да им вдигат и без това високото самочувствие.

Извинявам се за малко грубия начин на писане.

Kicker

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1dd1b70004
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   рядко чета в този отдел, но реших да ти пиша: и аз като м. м съм доста по-голяма от теб, но също като теб нямам фб. и ще ти кажа;когато имаш личен живот не ти е нужен фб., така че радвай се заради теб, а не заради това, което биха видяли или завидяли другите... поздрави... ЗАРА

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 10529585f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Един човек е казал: "Вие ми се смеете, защото съм различна. Аз ви се смея, защото всички сте еднакви. ".. Помисли върху тези думи..

И още нещо: Ако са ти истински фр, няма да ти се смеят и подиграват..
Ем като нямаш фотоапарат, заради тези тъпаци ли трябва да си харчиш парите(като ги събереш де).. Мани го тоя Фейсбук, излез и си намери нови приятели. и то истински.. и НИКОГА не прави тази грешка - да се регистрираш във Фейсбук..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5afb9bd95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Те се смеят сега, но ти ще се смееш, когато онези открият купчина спам във всяка своя поща (освен посочената от тях в сайта), изтеглени кредити от тяхно име и факта, че личните им данни са предоставени на милиони компании без тяхното знание и съгласие. Така си си добре, а на Фейсбуук модата ще му мине и ти ще си тук, за да се възползваш от момента. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a78d03d130
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   не ти трябва тая простутия фейсбук :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4dac3a2f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   гледайте до къде стигнахме. Вече като се разхождам на вън и срещна некви да се снимат и веднага си казвам "ясно, ше обновяваме фейсбук" :D
Тия приятелите ти са изключително глупави и вече с тоя фейсбук, така се получава че и снимки ако немаш-пак ше ти се смеят. Егаси работата.
АПОКАЛИПСИС

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 403006f238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Значи... браво на коментаторите до тук (поне на 90% от тях). Аз също нямам Фейсбук, а и съм твърдо против. Това за мен е един постоянно отворен прозорец към твоето АЗ. Прозорец, през който може да наднича ВСЕКИ. Ако някой иска да те намери, дори и да нямаф ФБ ще те намери. Това е един модерен напудрен КЛЮКАРНИК, под името Социална мрежа. До авторката: Не се притеснявай, че си различна, просто си Истинска. Поздравявам те!
FerNando

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d583e36087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   По-хубаво е че нямаш. Аз също нямам, защото фейсбука е една клюкарска мрежа, в която влизат предимно кифли и идиоти, за да си пишат простотии, да си пращат лъжливи снимки и т. н. Не ги слушай тия простаци от училище, те са хора без работа и затова се занимават с фейсбуци и глупости. Радвай се, че не си станала член на най-безполезния сайт в интернет. Просто не ти трябва. Бъди себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1045288077
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Бях прочела някъде следното и много ми хареса, та ще го цитирам : Всеки си пуска мозъчните пръдни във фейсбук и всички останали ги душат...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ac14ba77b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Направих си фейсбук профил още, когато изелзе тази мрежа. Една седмица след това си изтрих профила и убеждението ми, че не искам да имам расте непрекъснато. Доста по-възрастен съм от теб. Колеги и приятели постоянно ме убеждават да си направя профил отново, но аз съм се заинатил. Не виждам нищо истински полезно за мен в тази мрежа. Снимки могат да се пращат на мейл, когато някой иска да ми покаже нещо, а "приятели" от фейсбук не ми трябват. Коментари от сорта на: "Имам едно приятелче от фесйа... " отстрани наистина звучат смешно. Това си е мое лично мнение, не убеждавам хората около мен в правотата си. Човек е сам и трябва да се чувства комфортно със себе си. Не бива да се робува на чуждо мнение, така губиш собственото си Аз.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 93b0826df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   споко.. аз имам фейс и не е нищо особенно.. само някви кифли качват снимки да се показват.. не губиш нищо като нямаш фейс бук! (:
анонимкаа!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1fb901e357
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Само ще ви кажа, че фейсбук профил веднъж направен не може да се трие. Само се деактивира. Да, профила ви не може да бъде намерен, но всичката информация си остава при тях.
Неслучайно много хора и организации уличават Facebook в продажба на лични данни ;)

*Syndrome

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 574af5f2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   *Syndrome може да се трие, но не трябва да влизаш 14 дни в акаунта си след като системата те е изхвърля

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4af75e5760
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Аз нямах фб много дълго време и приятелите ми се чудят защо не си направя, но според мен това е едно изключителна простотия.
1-ствената причина да си създам акаунт беше, че искам да следя какво става, а не в училище всички да се подхилква,т а аз да гледам като дебил.
Бъв моя профил няма нито 1 снимка, никаква информация освен къде уча и кой са ми приятелите, почти нищо не пиша и не коментирам, само чета ако намеря нещо интересно.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 05308f9aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Аз съм на 21 години и нямам профил в facebook.
И аз смятам, че не трябва да обръщаш особено внимание на хорските приказки.
За мен facebook си е направо болестно състояние.
Не се отчайвай заради тези, които нямат ценност в живота!
Живей, както на теб ти е кеф.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 384f321261
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Да, 31 - *Syndrome, не можеш да го ИЗТРИЕШ, но можеш да изтриеш абсолютно цялата информация и тогава да го деактивираш. Тогава при тях остава един голям.... поздрав! :)) Със здраве да си го ползват.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1fb901e357
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   С българи не споря, още повече в интернет :)
Кво да ви кажа, неслучайно въведоха timeline..

*Syndrome

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4180c9148e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Това да имаш фейсбук да не е някакво задължение? ! Аз се регистрирах във фейс-а преди доста години, когато все още в България не беше изобщо популярен, дори имаше хора, които не бяха чували какво е това. Направих си го поради простата причина, че имам приятели в цял свят, с които ми е трудно да поддържам контакт и се виждаме веднъж в годината, а с някои и по-рядко. Постепенно обаче този сайт започна да се комерсиализира. А момента, в който го преведоха и на български започна да се пълни със сульо и пульо. Стана един вид сайт за запознанства и/или избиване на комплекси. Всеки се опитва да се покаже в една по-лъскава светлина, да изглежда по-готин. Качват се определени снимки.
Изтрих си профила преди около година, а месеци преди това изобщо и не влизах редовно. Въпреки, че преди това бях един от запалените почитатели :)
Да не казвам и отделно колко интриги и клюки се получават благодарение на фейсбук.
Според мен тези социални мрежи са абсолютно ненужни. Не и в този вид, в който сега съществуват.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c3266fbe95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Казват :''мишка в реалния живот, лъв в интернет''

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5b53512e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   само да кажа, че фейсбук МОЖЕ да се изтрие

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0fc1d4b8eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Абе я си направи и какво ти пука от другите, не ги добавяй в приятели и готово :) Реално погледнато фейсбука е доста затворено пространство виртуално, попринцип не е хубаво да ти мине живота пред компа, но няма да е лошо да си направиш за да имаш връзка с близките си хора и не се подценявай толкова, също не се връзвай на хората, те дори да си перфектна пак ще те тъпчат. Горе главата и да не ти пука.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8f13af1bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Нямам и никога няма да имам фейсбук. Ако някой е за смях то това са твоите "приятели"
BV

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3985447949
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   това фейсбука е голем гарбич... скучно и тъпо
ако си правите, не слагайте истински данни, щот може да осъмнете с открадната идентификация

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4af75e5760
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До 39 Точно това е една огромна простотия фб-ка НЕ СЕ ТРИЕ ИНФОРМАЦИЯТА СЕ ЗАПАЗВА просто никой не може да я види освен тези който поддържат сървърите всяко 1 нещо написано там става публично я НЯМА КАК ДА ГО МАХНЕШ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 384f321261
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Как да не може да се изтрие информацията, а? ! Вече ме ядосвате!
Редактираш всичко, пишеш друго име примерно Иван Петканов, други данни, дори друг имейл, махаш снимките и деактивираш! Какво го направихте на въпрос?
Много ясно, че няма толкова голям сървър, който да пази и старите ви данни. Съхранява се само последната информация, която ако е фалшива или непълна - никой не може да я отнесе към вас.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4180c9148e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Аз съм номер 37. Точно така си изтрих профила и аз, както казва 44. Първо махнах всякаква информация. След това изтрих всичките приятели и после си махнах и профила :) Сега дори и да реша да влезна ми седят само страниците, които съм харесала, а тях не ми се занимаваше да трия защото са стотици...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9a4044a548
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Ахаха... и аз нямам фейсбук, всички ми се чудят, но НЯМА и да си направя!!! Това е тъпо нещо, което не си струва времето... хич да не ти пука!
~DarkZombie ~

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 574af5f2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   може да се трие фейса изпишете на гугъл търсачката как да изтрия фейсбук акаунта си или профила и ще излезе линк като го цъкнете ще ви се покаже "входа" като си въведете е-майла и паролата системата ще ви пренасочи в страницата за изтриване. Условието е обаче да не влизате в акаунта си 14 дни. И да плясна линка в коментара модераторите няма да го публикуват вчера се пробвах и не е излязъл. Не спорете дали може и не може и не си губете времето да си триете инфото от там, а се разровете.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ead3d6b7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Така аз за разнообразие ще кажа нещо положително. ФБ е хубаво нещо можеш да бъдеш какъвто искаш (най-добре е да си себе си) Не се комплексирайте от това че някойси имал 2000 приятели, добавяйте само тези които ви трябват. Относно снимка не е задължително да има6 профилна (то не може някой да не те тагне някъде ). Аз си направих фб за да играя покер, но той има и други прилижения. Например моя клас си имаме група и там си помагаме за училище и така. Кифли и разни идиотчета има но все пак тях ги има навсякъде. Имах един приятел който не искаше да си прави фб но все пак го накарах и сега е много доволен влиза повече и от мен :д. Моя съвет е направи си няма за какво да ти се подиграват, ако има не са ти приятели. Извинявам се за грешките.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b1c55331cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   Уф какво ти пука за другите? И аз съм колкото теб и нямам фейсбук, просто защото не искам да си губя времето с такава тъпотия. За бога има реален живот навън, защо всички толкова се прехласват по фейсбук?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b3aba8a8a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   ОМГ офф виж сега и ас като тебе преди 1 година някаде не помня точно кога не исках да имам феизбук макар че си имах нет. ама една приятелка ми направи и аз аиде да влезна, ок влезнах и кво съвсем нормална мрежа за запознанства, нищо повече и там различни глупости и така на татък. Не се влияи от приятелките ти , според мен не са ти никаквии приятелки и не ги слушаи!!!
А ако искаш толкова много да имаш Феизбук, а нямаш комп потърси някое момиче , помоли го да ти направи, а ако те е срам когато имате в училище час по информационни си направи или ако нямате компове в даскало потърси в някоя библиотека и такаа...
А доколкото не си фотогенична - глупости в феизбук не е необходимо да си с твоя снимка , име и така!!!
Ама по добре си направи една прическа, гримираи се леко и се снимаи с телефон, а ако нямаш абе помоли някое момиче, няма значение дало ти е приятелка и тя ще ти я качи вав Феизбук, ще те отбележи, така споко. Но ще те посъветвам - не слушай тъпите ти приятелки те не ти мислят добро, а просто лицемерят и Феизбук е просто една обикновенна мрежа, но КЪСМЕТ и ме послушаи!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3756855646
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   явно повечето хора не са наясно какво става с инфнрмацията във фб,
съвсем наскоро 1 австриец изиска по съдебен път всичката информация за него от фб(снимки, чатове, коментари ВСИЧКО ДОРИ И ДА Е БИЛО “ИЗТРИТО“ Е БИЛО СРЕД ИНФОРМАЦИЯТА КОЯТО МУ ПРЕДОСТАВИЛИ)
Тази информация възлиза на 3000 страници.
МОЛЯ ВИ , когато не сте наясно със ситуацията недейте да пишете глупости, защото интелигентните хора, които четат ви се смеят.

 
  ...

1-50 от 99
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker