Влюбена съм в момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбена съм в момиче
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 23507 пъти
Здрасти, аз съм на 15 години, уча в 9 клас.

Никога не съм била типично момиче - като малка предпочитах да си играя с момчетата, филмчета за принцеси и феи (Уинкс, Барби и там историите на Дисни) ме дразнеха, а и винаги съм била доста агресивна, доста деца са ми опитали шамарите, не обичам да се лакирвам и да си правя прически. Но не съм била някаква голяма мъжкарана, имала съм гаджета момчета (ако изобщо е възможно да се нарекат така до 6-7 клас).

С моя клас сме заедно от 8 клас, тази година дойде едно ново момиче - В. На пръв поглед момиче като момиче, присъедини се към нашата групичка (какво да се прави, знаете, че има групички в училище) и стана 5-я й член. С едно друго момиче от групата В. стана особено близка, с нас, останалите не чак толкова.

Наскоро се зачетох в Youtube в една лесбийска история, която се оказа много интересна (не знам дали знаете, обикновено тийнейджъри регистрирани там, правят на Sony Vegas, One True Media и др. истории с любимите си двойки от филми, обикновено се касае пак за филми на Дисни). Стана ми интересно, започнах да търся други лесбо истории и се зарибих тотално. Понеже и тези дни имахме дървена ваканция, буквално прекарвах часове на компютъра, четейки любовни истории, в които влюбените са две момичета.

Може би това ми е повлияло, но когато се върнах на училище (тази седмица) и видях В., изпитах нещо много странно. Вече ми беше откровено неприятно, че се занимава с другата ни съученичка, и непрекъснато се опитвах да си спечеля време с нея. А и тя някак се промени към мен. Загърби другите и започна да ми обръща много внимание. В единия от часовете г-жата уж щеше да изпитва и ние понеже стоим на един чин в него час, се хванахме за ръце, нали за късмет. И оттам нататък целия час си стискахме ръцете много здраво, сякаш ни беше страх, че ще ни разделят.

Говорихме си, изобщо не обръщахме внимание на госпожата, но ръцете ни си оставаха залепени. На мен ми беше меко казано приятно, сърцето ми биеше много силно. Аз се отдръпнах първа под предлог, че искам да напиша нещо (а просто умирах от притеснение), а на нея май не й стана приятно. Имах чувството, че през цялото време флиртуваме една с друга - ненетрапчиво, но без да спираме. А в едното междучасие буквално зарязахме останалите и хукнахме двете навън.

В сряда планирахме да излезем двете, даже не знам как и защо точно се разбрахме, но за съжаление се натресоха и останалите. Когато най-накрая успяхме да се отървем от тях, седнахме на една пейка и започнахме да гледаме минаващите двойки (а тя бяха много, все пак беше 14 февруари). Аз непрекъснато казвах "Ау, колко сладка двойка са тези" и тайно поглеждах към нея, очаквайки да каже нещо. И тя накрая каза "Е, ние не сме. " Аз: "Ние не сме какво? " Тя: "Двойка". Аз (недобре изигран смях):

"Т'ва какво общо има? Пък и ти не си предложила и аз не съм ти отказала. " Последното трябваше да прозвучи в рамките на шегата, но бях сериозна. После сменихме темата, а малко след това всяка си тръгна. През цялото време исках да я целуна, направо толкова идиотски се чувствах. А вчера тя не дойде, май разходката в студеното време я разболя. Ужасно много ми липсваше. Възможно ли е наистина да съм обратна или просто съм се филмирала от клиповете в Youtube и си въобразявам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 12 години, 4 месеца
hash: e6f0f65500
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми какво да ти кажа.. :D Момиче на 17 съм.. Преди 2 месеца си въобразих че съм лесбийка а всъщност съм просто транс. Тръгнах с едно момиче и я зарязах.. Не изпитвах нищо след.. 3-тия ден. Ситуацията при теб е горе/долу същата.. Ама пробвай, нищо не губиш.. Само, че ще стане кофти ако тя се влюби в теб и и разбиеш сърцето. :/

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3a4c9f19cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обратна си но това не ти пречи да водиш нормален живот.. Историята ти много ми хареса драсни още някоя история ако има продължение :)

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ba597d1af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   много познато... и аз имам такива съмнения за себе си само че момичето е от друг клас и не се познаваме лично... понеже и аз съм колкото теб, не знам дали не е малко рано за заключения, но да знаеш не си сама! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9c3698e3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Консултирай се със специалист психиатър, но ми се струва, че е още рано да се определяш като лесбийка.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b386bc0a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   В ученическите години и момичетата и момчетата израстват психически, емоционално и сексуално. Оформя се личността, възможно е в такива периоди да се прояви любопитство и към собствения пол, дори задълбочаване. Но това не означава нищо, много хора са минали през това ислед време всичко си идва на местата, момче харесва момиче, момичето пък момче. Е има някой, които не успяват да се измъкнат от тази психологическа клопка. В тази възраст хората имат нужда от някаква близост, за момичетата е по-лесно да се сближат, не говоря сексуално, а приятелски, платонически, защото по принцип момичетата са по-общителни и чувствителни, но на практика е доказано, че в сексуално отношение гейовете са повече, но повечето се крият. Ето и в този сайт много момичета споделят своите увличания, чувстват се объркани, търсят съвет, но реално с израстването и осмислянето на живота, тези обървания в сексуалността изчезват и влечението се насочва по нормланото направление. Затова според мен е важно, когато хората се колебаят да бъдат трезви и да не се поддават, да се има предвид кое е естественото положение в живота.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e22fd89ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Мисля, че си лесбийка. Аз съм на 21 и съм би. На твойте години също имах подобен проблем, но бях страшно изиграна! Влюбих се в момиче от класа до нас. Страх ме беше да й призная, но исках максимално дълго време да прекарвам с нея. Понякога тя се държеше сякаш ме харесва... и на мен ми мина през ума, че е така.
Една вечер излязохме на кафе, и прибирайки се към вкъщи получавам смс : "Много те обичам, и вече ми липсваш. ".... Сърцето ми щеше да се пръсне, ръцете ми трепераха, в коремът ми изригна вулкан, краката не бяха мои! Отговорих й, че и тя ми липсва (не знаех какво друго да напиша)... следващ смс от нея : "Аз те обичам повече от приятелка, искаш ли да сме повече от приятели? "... с думи не се описва какво изпитах... отговорих само с ДА... да кажем, че щастието и приповдигнатото настроение приключиха с гръм и трясък със следващото съобщение от нея: "Аз се базиках :Д "... и потънах в земята!!! ооо никога не бях унижавана така! А фактът, че трябваше да я видя в понеделник на даскало направо ме накара да се правя на болна с месеци! , но нямаше как да стане. Е, още в понеделник бях на линия - унижена, засрамена.... а тя се смееше (е, поне не разказа на приятелите ми), което тогава ме устройваше. Около месец не бях на себе си.. а и не спирах да я харесвам, въпреки, че тя постъпи така. Хмм.. е, предполагам, че след лошото идва и хубавото. Момчетата започнаха да ме заглеждат, да ме канят на кафета и така... харесах едно от тях много и ходехме година :Р, поне спрях да мисля за нея! И до ден днешен ме е супер страх да призная на момиче. че я харесвам, защото мислено всеки път получавам този подигравателен смс.... Имах връзка с едно момиче, но тя направи първата крачка.... аз си оставам страхлива и предпазлива, знам че е жалко, но... каквото изпитах тогава не го пожелвам! Мисълта ми е да внимаваш, трябва да си по-сигурна, че и тя те харесва по този начин. Е, едва ли ще постъпи като моята "приятелка", но все пак... надявам се поне при вас чувствата да са ваимни :Р

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3fff50c2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Чувствай максимално и бъди себе си на макс! Няма нищо по-хубаво от истинската, чиста и отдадена любов между две жени... Не е за изпускане!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 2d776ce2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Чувствам се по същия начин... и аз съм като теб! Влюбена съм в момиче и не знам как да и го кажа просто ме е страх да не я загубя, защото тя ми е най-добрата приятелка все пак. Прочетох историята ти и мисля, че това момиче, в което си влюбена има същите чувства като твоите! В момента и аз съм на това дередже и се чудя тя дали има чувства към мен както аз към нея... много съм объркана, защото всеки ден ме прегръща целува и ми казва, че ме обича... държим се за ръце като двойка, ако не и отвърна на целувките и прегръдките ми се сърди дори и ревнува, ако ме прегърне или целуне по бузата друго момиче. Обича да ме целува направо в устата, но най много по врата! Това означава ли, че изпитва към мен същите чувства? Аз полудявам като я вида да прегръща или целува други момичета, а тя сякаш го прави нарочно! Целува други момичета и гледа мен сякаш знае как ще реагирам! Мила и двете сме с една и съща история майй...

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: aad5bb3f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Реших и аз да постна своя коментар. Аз съм момиче на 18, още не мога да се определя точно каква съм. Страшно много си харесвам едно момиче, тя е една година по-малка. Когато погледите ни се засекат тя се усмихва, изчервява и се обръща на другата страна. Наскоро чак се запознахме, но не ме поздравява :( Съсипвам се, а и другото което е, че тя си има гадже-момче! Гледам я, докато минава по коридора и буквално не откъсвам очи, даже слизам до долу само да я гледам повече време.
Запознахме се на едно междучасиез, трябваше ми химикал, а само тя бееше наоколо. Викам и извинявай може ли химикалче, с някаква супер огромна усмивка. А тя вика ам май нямам, а аз е как така, как иначе даваш автографи? Тя се усмихна и погледна в земята, а аз и казвам такова невероятно момиче като теб съм сигурна, че го спират постоянно по улиците за снимка и автограф. И и казвам между другото се казвам еди как си. В момвнта, в който хванах ръката й имах чувството, че полетях. Не исках да я пускам, в сърцето ми се изви буря, а краката ми не ме държаха. Докосвах ръката на най-прелестното, уникално, мило, добро и чаровно създание. Обичам я и това ме погубва постоянно. Авторке, аз нямам шанс с моето момиче, но ти мисля, че имаш. :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: c7def96474
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, аз съм на 14. Тази година влязох в гимназия, там се запознах с новите си съоченици. Но едно от момичетата не е като другите. Гледам възможно най-много време да прекарвам с нея да и пиша и др. Но тя ме приема само като приятелка, не знам как би рейгирала ако разбере че я харесвам. Много искам да сме заедно, когато ме прегърне изпитвам нещо невероятно. Аз не знам дали ще имам моето момиче, но за теб мисля че има голям шанс да сте заедно. Успех

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: cddd5bb743
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 17 години и също мисля че съм, защото видя ли момичето по което си падам направо замръзвам.. Случи се нещо наскоро.. исках само да я прегърна а тя ми удари шамар, винаги го прави ако се шегувам с нея или се опитвам да я прегръщам. Като сме с една нейна съученичка, тя ми се качва на конче и се лигавим и тя прави същото, защото мисля че ревнува че не и обръща внимание докато аз съм там, но когато сме с нейните най-близки приятелки само ми крещи и ме удря. Когато ми удари шамар се почуствах унизена, засрамена и много вбесена, но всички знаят че чувствата са по-силни и до ден днешен си я харесвам. Най-много ме е наранявала, когато съм я уреждала с мой приятел(момче), който тя харесваше, изгоних едни момчета, които искаха да я запалят с запалка, а тя не ми каза едно "благодаря" или "мерси". Не отдавна имаше гадже, но те са малки шести клас са и знаете какво е срамуват се, не се прегръщат или целуват, но той я ругаеше и тя ми сподели, че го е скъсала! Сърцето ми подскочи, но няколко дни след това разбрах че той и се е извинил и че отново са заедно. Въпреки, че много я харесвам не мисля да продължавам да говоря с нея, защото като ме нарани много се натъжавам, а и последният път си изкълчих ръката заради нея. Смятам да не я и поглеждам, пък още по-малко да говоря с нея!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 8957618cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Мислех си че и аз съм, но сега си имам гадже (момче) и много си го обичкам. Ама времето ще покаже..! УСПЕХ!!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 66b55b8559
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Целуни момче и ще се оправиш!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fd51f28266
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз пък съм момиче на 15 и имам приятелка, с която съм от 5 месеца, но сме съвсем различни характери и не спираме да се караме. Тя много се промени в последно време и обръща внимание повече на едно друго момиче, което я харесва и ми казва, че ходях, а в същото време ме целува, опипва, но се държи толкова студено с мен :( а в началото беше съвсем различно.. знам че ме харесва, знам го, но в последно време изобщо не ме търси, аз ако изляза, винаги съм сама зад тях и ги гледам как се закачат и се държат за ръце.. Приятелката ми не иска онази да е тъжна... оф а като сме двете е толкова различна
Искам само да кажа, че го пиша тук, защото нямам други приятели, с които да споделям. Тоест имам някви, ноо те няма да ме разберат. Имах нужда да споделя :(
лесно ви е на вас

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 94f709dd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Здравей :) аз съм на 14 :) Аз никога не съм имала връзка с момче или момиче :) Но много често като се запозная снови момичета, сънувам, че има нещо между нас :) Трудно ми е да го споделя с приятелите си :( Харесвах едно момиче, но те си имаше гадже (момче) много се забавлявахме заедно, но кога то й пишех във ФБ или скайп тя не ми отговаряше казваше ми че и досаждам, то си беше така :( Успех сестричке!!! :*

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4f51e677a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Хей ^^ Много ми харесаха историите ви! Аз съм на 16 и да имала съм много връзки и с момичета... а и с момчета. Мога да кажа с ръка на сърцето, че с момичетата е по-истинско за мен и го приемам по-емоционално! Няма нищо лошо в това... да си такъв какъвто си... любовта си е любов :33

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4f51e677a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Хм, това са едни наистина страхотни истории : 3.. И в това да обичаш, няма нищо грешно. Аз съм момиче и аз ходя с момиче. Проблемът ни е само, че е от разстояние... иначе, продължаваме да се обичаме!! Може и пък да се получи!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5e09752c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Абе, на вас всичките дето пишете отговорите си към статията - родителите ви жени ли са?
Само да ви чуят бащите ви - ЖИВИ ЩЕ ВИ ОДЕРАТ и си го заслужавате!
Много извратено мислене и съвети.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6c0b759fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (89 гласа)

22.   Аз съм на 13 и подозренията ми, че харесвам момичета започнаха миналата година.... Бях се влюбила в най-добрата си приятелка, накрая не издържах и й казах-отблъсна ме. Също така едни съученички разбраха за това и до ден днешен ме тормозят, но аз свикнах и не им обръщам внимание. Сега харесвам едно мега яко момиче и мисля, че имам шанс. Мисълта ми е: не се отказвай каквото и да става ;)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d39f9d5ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Въобразявате си, просто може да искате да бъдете като тези момичета. Не става лезбийка е така..

 
  ...

...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 018028c82a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   не се наказвай че харесваш момичета това няма нищо лощо има мъже които имат връзка с жена а зад гърбаии ходи с мъж не сте само вие от тази категория има извести личностти като;
РИКИ МАРТИН
Люси Дяковска
Лорд Евгени Минчев ъф Итън.
НИЙЛ ПАТРИК ХАРИС И ДЕЙВИД БУРТКА

Елтън Джон

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 115734f636
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   виждала съм много и извести и обикновенни като нас и ги приемам тези двойки сякой си има своя мисия на земята и какъв е той какво го привлича и харесва
не се натъжавай защото нейните деца ще бъдат такива които се сме е най-напред последен се сме е най най
бъди себесе това че си би не те прави последна или 1 3 4
това чесе базикала с тебе знам че не е много на добре всякаш светът гледа само теб че си такава
на скоро моята приятелка беше харесена от момиче и обичашия карашея да ревнива и имаше с отговор да че изпитва чуства към приятелката ми
мно и имаше това момиче много приятелки и приятели разбирам я мно немислеше с акъласи и я зясрями и очерни пред другите и на нея и каза че се базика мно продължаваше да се интересува от нея
изпрашташе приятелките йй за да питат моята приятелка дали харесва някой мно тя естествено отговори че не
обиждашея тя казвашеии че е травистит е защото приятелкатами си имаше свой стил на обличане и така
а дали изпитва чувства към нея незнам моля добавете вашата мисъл

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cecbed7140
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Аз съм на 15 и преди винаги си бях харесвала момчета докато не се появи едно момиче. Имах чуството че потъвам, всеки път когато я засичах в даскало. Тя не излизаше от мислите ми, лягах си с мисълта за нея и се събуждах с мисълта за нея. Просто имаше нещо в нея, което я правеше по-различна от другите момичета (поне за мен) И така, запознах се с нея (което стана доста трудно, защото тя не в много контактна), ни всичко до там.. Тя си беше пълно хетеро и имаше гадже-момче. След като малко я опознах, разбрах че харатера й е отвратителен и нищо за нея не си струва. Но, чувствата ми бяха по-силни - бях толкова много влюбена в нея с месеци. Можеше много хора да разправят че е грозна, тъпа, злобна, странна и каква ли не, но за мен тя беше найнайнайнай-прекрасното момиче на света, с най-прекрасната тъмно руса коса, най-прекрасните сини очи и най-прекрасната усмивка :33 Не се държеше много добре с мене (въпреки че не знаеше за чувствата ми ) И така, бях си влюбена в нея почти година. Но бавно, всичко изчезна и сега имам връзка с момче, което много обичам и харесвам :д :3 Та, съвета ми е, ако си сигурна в чувствата си, опитай се по някакъв заобиколен начин да разбереш дали тя би те харесвала. Ако има такава вероятност, действай и й кажи :д:д Успех :3

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: a4123b0c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   БОЖЕ! БОГ ДА НИ ПАЗИ!

Като прочета, че момичета от 13 до 17 г., че харесават друго момиче... направо нелепо...
Има време все пак да се осъзнаете, че по-хубаво нещо от връзка м/у жена и мъж или мъж и жена НЯМА! Вашите родители са ви създали за да продължите поколението, а не да правите връзки с един и същ пол!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: fd51f28266
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ще и сменим пола, тя и без това иска да е момче ;) Или ще си осиновим дете. Тоолкова е красивааа :33

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1e38312a58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Любовта е нещо много странно. Идва... отива си... понякога завинаги...
Да бъдеш влюбена, да те обичат - какво неземно щастие.

Но... с любовта идва сексът. И какво значение има дали се кефиш с момче или с момиче? А да не забравяме, че в реалната действителност има и такова нещо като секс без любов, просто телесно, плътско влечение. Властно, силно, упорито до полуда.

Заслужава ли си да се противиш на страстта?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fc6b32364d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Милото то, минала съм през това, и съветът ми към теб е изобщо АМА ИЗОБЩО да не се чудиш каква си, не си слагай етикети сама на себе си, за да не го правят и другите. Каквото чувстваш - чувствай го, твое си е. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 979b8352f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Бъди полезен на другите с коментара си. Хейтъри не се толерират. Обидинените клафикации не са аргумент. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчуствие.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: cbba2c3a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Здравейте на 13 съм чудя се дали ми е от хормоните или наистина съм обратна така да се каже съм влюбена в учителката си по английски тя е млада но има мъж и син и всеки ден като я видя сърцето ми бие лудо имам пеперуди в коремо краката ми се подкосяват иии искам да съм с нея завинаги... сега трябва да кандитатствам и сърцето ми се къса как ще я напусна... всек ден я чакам пред входа на училището да дойде и после я чакам да си тръгне ии си говорим по много време... когато си тръгва искам да я гушна и да не я пускам толкова е сладка нежна и красива и само как хубаво се усмихва но аз знам че това да све заедно е невъзможно :((( ОБИЧАМ Я!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b97ceea379
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Аз съм на 15. Тази година в гимназията, след около месец и половина се запознах с едно ново момиче от другия клас. Говорихме си в междучасията, засичахме се на спирката след дскл. Мисля, че се влюбвам в нея.. тя е красива, добра, мила, чаровна, а и освен това е мойта зодия! Невероятна е, непрекъснато мисля за нея.. преди да заспя и когато се събудя, но ме е страх да й призная чувствата си.. Кажете ми вие какво мислите?

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: f33e7a31ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   това е толкова сладко *. *

 
  ...
преди: 10 години, 19 дни
hash: 58563c0c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Здравейте, аз съм на 15 години, и съм почти сигорна, че съм обратна. И то по много причини. Започнах да си падам по момичета още от 9-годшна.
Едно момиче от старият ми клас, също беше. Всички я отблъскаха и аз бях можеби единственото момиче, с което тя разговаряше. Станах ме нещо като най - добри приятелки. Пишех ме си всяка нощ в продължение на часове. Тя започна да ми изпраща, разлечни филми, в който се разгръщаше историята на лесбиики.
Започнах старшно много идеята аз да бъда гей. Също като теб сматах, че си въобразявам, но не беше просто илюзия.
Надявам се да си имала успех. :)

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a75b3333dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Здрасти. Да ти кажа и аз не мога да се определя точно какво съм, но може да се каже, че харесвам и двата пола, но повече клоня към момичетата. ( момиче съм на 16)
Миналата година постъпих в гимназия. Всичко беше толкова готино. Нов клас, нови учители всичко. Първите дни не се познавахме и не си говорехме, но почнахме да се опознаваме. Имаше едно момиче ( Тина се казваше) от моя клас, просто като я опознах и се влюбих във очите й, в косата й във всичко. Когато идваше на училище и аз съм на оградата и когато я видя краката ми се подкосяваха, корема ми се свиваше и веднага тичах да я прегърна. Тя беше различна от другите. Свиреше на китара, пееше хубаво, имаше кичур синя коса отзад. Беше перфектна, макар и да казваше, че е грозна. На Коледа беше уникално, защото бяхме се събрали с класът и тя ми беше подарила подарък и когато я прегърнах за благодарност бях така цели 20 секунди без да я пусна. На 11. 1. 2014 бях тъжна, защото си беше правила парти с най - добрата си приятелка, а как ми се искаше да бях аз и почнах да увъртъм "Как искам да обладая Мимето" (най - добрата и приятелка) и беше в смисъл, че искам да съм на мястото на Мария, а тя го разбра по съвсем друг начин и накрая и признах във facebook, че я харесвам и я попитах - "Е как е момиче да те харесва", а тя отговори "странно. " Само това. След това я попитах "И сега какво ще стане? ", а тя каза "Ти какво очакваш от мен? " Просто бях разбита, идеше ми да се самоубия, не спирах да плача. Та уш нямаше да се отдалечи, а точно това направи.. След това февруари се скарахме и не си говорехме цели 4 месеца, което за мен беше много болезнено. След това беше си хванала гадже, а аз бях потресена.. Но с времето свикнах да не си говоря с нея. Извиних й се и тя прие извинението, но въобще не беше така. Личеше си в очите й. След това бях написала на най - добрата и приятелка за Тина сестра й, че беше публикувала един клип в Ask с съдържание "Курво чакаме те" и написах просто "Коренна разлика със Тина". Тогава Тина била там и го видяла.. Така жестоко ме "нахрани", че почнах пак да плача.. Но сега я превъзмогнах, защото разбрах, че тя не е момичето за мен. Сега съм влюбена в едно друго момиче, което е по - голямо с 4 години от мен, но на мен не ми пука. Живее през една къща от мен и може би си станахме доста близки. Искам просто да е моето момиче и не искам да става така, както стана с Тина. Споделих това, защото просто няма на кой да споделя и се надявам да ме разберете. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ba93dcdecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Аз съм на 36 и през живота си до сега съм имала много такива влюбвания в жени но нищо. Сега също се влюбих в по възрасна с 10 години от мен и тя май го разбира но не сме приятелки. Познавам я от месец тя едва ли е такава но аз не спирам да мисля за нея. Какво да направя?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e816ccbef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Здравей когато прочетох това все едно гледам себе си като малка бях същата както и да е, мисля че си влюбена в това момиче и тя в теб. Благодаря ти че ми отвори очите защото едно мимиче ми намигва, усмихва понякога в час ми даржи ръката :) но бъди себе си и й признай чувстата си кам нея о да аз съм галя

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cce09a16ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Към 42. Пишеш "като малка", а в същото време си ученичка. Колко малка си била.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cce09a16ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Към 23. Едно е да искаш да приличаш на някого и му подражаваш, но друго е като си влюбена и сърцето ти лудо бие и краката ти се подновяват.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f5b7824738
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Не знам дали някой е забелязал, но повечето истории в сайта са за лесбийки. До авторката- да, обратна си. Не знам защо, но лесбийките са като извънземни за мен, приемам гейовете по- добре. Може би защото съм момиче, но ако срещна лесбийка бягам надалеч.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e816ccbef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Здравейте аз сам на 15 и мисля че съм влюбина в учителката по български незнам но щом ме види се усмихва аз също и е мн красива

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6a5a7ec623
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   аз съм момиче на 15 с новооткрита бисексуалност, в момента яко съм кръшнала по момиче от един от съседните класове, супер симпатична ми е, имаме сходен вкус за музика и анимета и просто е толкова awhwahj :3 кофтито е, че не сме се запознали още, имаме общи приятели, които винаги искат да ни запознаят, но все изникна нещо. сигурна съм в бисексуалността й, мисля, че е необвързана xD

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e816ccbef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Здравейте аз сам на 13 год. И незнам какво ми става но постоянно мисля за едно момиче от сутрин до вечер само за нея тя мие съседка кязва се Вики просто първият път когата ме погледна цялата настръхнах гледахме се поне 10 мин без да спираме и се влубихме знам че ме обича но незнам какво и стана спря да говори с мен и вече месец не си говорим но сега ще имаме две нови ученички и ме е страх да не стане същото моля за съвет

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e816ccbef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   здравейте аз съм на 13 и от две години съм влюбена в едно момиче постоянно мисля за нея имам гадже (момче) но не му обръщам внимание всяка нощ мисля за една случка в училище бяхме но вече свършиха часовете незнам но двете се гонехме стигнахме до женската тоалетна на първия етаж тя влезе вътре там беше тъмно и всички врари бяха затворени тогава се погледнахме в учите и тъкмо да се целунем влезе друго момиче после направо щях да я убия и се чудя някой ден дали ще се повтори пожелавам ти успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e816ccbef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Към 43 като малка имам предвид на 13 аз сега сам на 17

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ba2ce06361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Доста интересна история :)

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: de7b1d44a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Здравей, аз съм на 15. От 2-3 седмици постоянно мисля за едно момиче. Още от момента, в който се запознахме, чрез общи познати, нещо ми трепна. Когато я видят хората дори няма да кажат, че е момиче и се чудя.. знам, че не е момче, но и знам, че ме привлича. Само външността ли ме заблуждава или съм би, тъй като съм ходила с момчета и сега изведнъж изпитвам привличане към момиче. О, да btw тя е лесбийка, както и повечето ми приятели започнаха да си признават, че са би. Вярвам, че средата също оказва влияние, но всичко пламна преди да разбера това за приятелите си.. така че. Объркана съм и не знам какво да правя.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 10 дни
hash: c303f77950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Ами не знам какво да кажа... Една моя приятелка(също другата ми приятелка)бяха предизвикани да целунат по устата с език. От тогава нещата се промениха много... Обаче едната ми приятелка си намери гадже и другата ми приятелка започна да я игнорира, обижда и да я бие. Единия ден се случи нещо покъртително. Гаджето на приятелката ми се опита да, изнасили, но моята приятелка(която ревнуваше)буквално нахлу в къщата на момчето и спаси приятелката ми. Тогава станаха отново близки.
Таа... съвета ми е ако искаш да се получи нещо между вас, направи така, че тя сама да ти признае чувствата, да си поговорите двете или да попаднете в ситуация от която ще се измъкнете, но ще сте заедно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 дни
hash: ba648321c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   аз съм момиче на 17 преди година се преместих в ново училище там имаше едно момиче по голямо от мен което от самото начало ми се стори интересна и нещо повече от останалите, с времето започвах се повече да мисля за нея и да се оглеждам за нея непрестанно когато съм в училище, мразих момчето с което ходеше изпитвах ужасна ревност не само от него, но и от всички около нея.. после с нея се сближихме бяхме заедно на екскурзия тя се държеше много мило а по принцип е студена с хората а аз бях на 7мото небе не можех да повярвам че тя ме прегръща и че лежа на едно легло с нея.. сега понякога излизаме тя се шегува че е БИ и ме гледа въпросително когато говори за такива неща а аз ужасно се надявам това да е вярно, понякога когато приятелят ми ме докосва си представям че е тя и се възбуждам ужасно.. от друга страна пък тя доста често ме игнорира което ужасно ме наранява доскоро в училище сякаш не съществувах.. все се чудя откачам ли БИ ли съм ревнувам я от въздуха мисля за нея постоянно а когато е наоколо нищо друго не ми трябва освен може би хубава тема за да я впечатля.. какво да правя тя е труден характер за нея момчетата са играчка а за момичета само намеква нещо мръсно... Би ли съм и имам ли шанс с момиче като нея?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 9a90195787
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   НОМЕР 55 СЪЩАТА СЪМ

 
  ... горе^
преди: 8 години, 16 дни
hash: a6386b0f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

60.   Мили момичета, не се притеснявайте за чувствата си. Аз съм на 25 и на вашата възраст започнах да си харесвам момичета/жени. Същевременно изпитвах влечения и към момчета, но повечето случаи само момичета. Единственото, което е че трябва да внимавате със споделянето на чувства. Ако едно момиче ви харесва, тя ще намери начин да покаже чувствата си, а за останалите няма смисъл да споделяте. С времето рано или късно ще си намерите момичето. Не се притеснявайте, може да чувствате всичко, един ден да харесвате момичета, а на другия момчета.

 
  ...
преди: 8 години, 7 дни
hash: e93398aa9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

61.   Хееей!!! Ами и аз съм на тази възраст, обаче при мен положението е ясно. Харесвам момичета, но и харесвам момчета, въпреки че като че ли много по - малко. вНикога всъщонст не съм се страхувала да осъзная сексуалността си, но въпреки това знам, че около 80% от момичетата имат проблем с това, да не говорим за момчетата XD Виж сега, важното е да не се насилваш да си изясняваш точно каво се случва, а да се разбираш постепенно с опита( if you know what I mean
( ͡ ͜ʖ ͡ ) ) Ам, знаеш ли, аз бях в същата ситуация, обаче приех че това момиче не е лесбийка и няма просто да стане, така че ако си сигурна че е задънена улица и че хвърляш твърде много усилия на вятъра просто се откажи и се заеми с човек, който може да отвърне на чувствата ти на 100%. Ако го видиш въобще ми пиши.

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker