Страх на нервна почва - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх на нервна почва
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2514 пъти
Здравейте!!
Искам да споделя с вас моята история и тя е :
Преди една година ми се случи нещо, което може да се случи на всеки.. аз сам малка на 17 години и чесно да ви кажа неискам да се мъча по - този начин.

Искам просто да сам си като преди, но незнам дали някога ще оздравея. Аз просто се затворих в себе си, страхувам се да изляза на вън, а отида на магазина и да сам сред хора. Ходех на лекар, но и това не помогна, ходех на врачка това също не помогна. Целият ми страх се дължи на нервна почва.. и сега ще разкажа.

Когато бях малка майка ми и баща ми се разделиха. Тогава не го осъзнавах, но откакто започнах се растройвах постоянно. Баща ми се запозна с друга жена и започнаха да живеят заедно. Майка ми се запозна с друг мъж и те заживяха заедно. Сестра ми реши да остане при баща ми, а аз при родителите на майка ми. Знам, че не сам единственото дете, което страда, че не е живяло с родителите си. Но просто можеше да ме търсят да ме попитат как сам, а те не го направиха. Отраснах при баба и дядо. Те не ме оставиха, не ме лишиха от нищо, но все пак те са хора на възраст и имат други разбирания.
Сега жишея с приятелят ми.. , защото винаги сам искала да имам семейство.. да живеем добре, но и на него не мога да имам палното доверие затова реших да споделя за да ми олекне.

И ако някои знае как се лекува това нека ме потърси.
Защото мен не спира да ме е истрах да сам сред хора, сред познати и най-много ме е истрах да не ми стане лошо, защото тогава припадам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1d65542a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш гадже, поговоpи с него. Твоето състояние се наpича истеpия. Тя има много фоpми. Напълно лечимо е и безопасно. Та пак казвам поговоpи с гаджето. Защо? Защото ти си твъpде чувствителна, даже и да не го пpизнаваш. Имаш така наpечен художествен тип неpвна система, пpеживяваш твъpде дpастично житейските сътpесения, защото тежките мигове са били повече за твоята чувствителност. Накаpай гаджето ти да те убеди, че няма от какво да се стpахуваш. Ако е по- внимателен и те успокоява ще има ефект. Чувствителните хоpа се влияят от близките си повече и повече се вслушват в думите им. Пpосто си по- чувствителна и по- внушаема. Избягвай фактоpи на сpедата, които те дpазнят и се опитай да пpомениш гледната си точка спpямо тях. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker