Повечето от класа ми са против мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Повечето от класа ми са против мен
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2618 пъти
От скоро аз и една приятелка не се имаме с класа, защото всички са настроени против нас. Предполагаме, че едно момиче, което до скоро ми беше много добра приятелка е направила интригата, защото по време на час всички цитираха някои неща, които сме си говорили и обсъждали.

Аз нямам нищо против, ама човек на когото си имал толкова доверие да каже всичко... Обаче и тя е говорила, но обвинява мен и едно друго момиче. Много е гадно целия ти клас сега да те мрази и постоянно да те обижда заради нещо, което много хора прават и това е да обсъждат. Сега постоянно ни се подиграват и когато минат покрай нас казват някоя обида. Заради това даже и не влизаме в часовете и не ходим на училище.

И заради това момиче едни се сбиха. Единия ден е при мен и при една приятелка, а на другия ходише при друго момиче с кое сме скарани и говорише против нас а, на нас говорише против другото момиче. Може би и от там почна проблема с класа. От едно жалко момиче, което ходи и се подмазва на всички и търси все някоя клюка.

Кажете ми какво да направим с моята приятелка, за да оправим нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6768533e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скачаш им на бой и всичко ши си дойди на мястото! Само недей да пропускаш от училище. И при мен се е случвало такова подобно нещо. Като скочих на една после целия клас не смееше да ме обиди или нещо от сорта. Не показвай че си слаба. Опълчи им е и ще видиш ще има резултат. Пиши да видим какво е станало

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d917654ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, глупости говориш, боят изобщо не е решение на проблема... ами ако е набият нея....
Авторке, хич да не ти пука. А, ако смяташ, че имаш файда от такива, тогава изобщо недей отива на училище, па те, нека се кефът на твой гръб. По, този начин им показваш, че си слаба.
Щом невлизаш в часовете, ще имаш и ниски оценки, е тогово вече ще имат какво да говорът.
^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 07ebec3ede
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На училище млада госпожице не се ходи заради класа а за собствено изучаване. С не ходенето на училище губите само и единствено вие. В момента държавата т. е. ние данъкоплатците даваме по 1200лв годишно на училището ти за да се изучиш, а ти какво правиш подиграваш се не само с себе си но и с нас. Ние който очакваме от теб да стане добър образован човек, от който един ден ще зависи някаква длъжност в държавата дори да станеш касиерка в магазин пак ще си полезна на обществото. Но без ходене на училище!!!
Както изглежда /чета между редовете/, че ти си си виновна, била си до скоро приятелка с "жалко момиче, което ходи и се подмазва на всички и търси все някоя клюка. " продължаваш да приятелстваш с нея "Единия ден е при мен и при една приятелка, а на другия ходЕше при друго момиче".
Животът ти дава възможност да разбереш, че доверие не може да се раздава толкова лесно. Трябват много доказателства, за душата на човека, за да го наречеш приятел, всеки друг ти е само познат.
Трябва да осъзнаеш, че в момента даваш шанс на тези съученици да разполагат с целия ти бъдещ живот.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: abd05a587b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Знам и при мен стана така!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3be1dfdf45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз в старото училище бях подлагана 3 години /от 5 до 7 клас/ на ужасяващ психически и физически тормоз от страна на съучениците ми - ВСЕКИ ден ме пребиваха, обиждаха /момчетата го правеха, въпреки че съм момиче/, а момичетата от класа ми ми се присмиваха. Нищо лошо не им бях направила. Всичко стана заради една тъпа кучка, която искаше всички да командва, но аз не й се подчиних. Тя настрои целия клас срещу мен и се започна. След това и от други класове момчетата ме биеха, момичетата ми се подиграваха, но нямаше кой да ми помогне. Опитвала съм много пъти да се защитавам, дори съм опитвала да се бия, но без резултат. Учителите ме намразиха, защото в 5 клас подадохме 2 пъти жалба до директора, защото тормоза стана нетърпим, а учителите преди това се правеха, че нищо не виждат. Страшно се озлобих. Всеки ден им пожелавах смъртта на тея изроди. Мразех ги, а и още ги мразя. Разби ми се психиката. Само боя щеше да помогне в този случай, но както казах, никой не ме защити по никакъв начин. Успехът страшно ми спадна - от 5 и 6 на 2 и 3.. аз съм ужасно чувствителна и всичко приемах навътре. Спомням си, че в 5 и 6 клас поне имах две приятелки, но в 7 клас с едната се скарах, а другата тръгна по лош път и спря да ходи на училище и.. в 7 клас бях чисто сама. Най-важното е да не показвате, че наистина се засягате от това, защото те това и чакат. Като го покажете това, те ще започат още по-лошо да се държат. Ако ви обидят, обиждате ги и вие, или пък не им обръщате внимание. На учители и родители казвайте в краен случай, иначе класа МНОГО ще се озлоби срещу вас, при мен така стана. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ходете на училище и посещавайте часовете, в противен случай ще стане още по-зле. И това да ви е за урок - много внимавайте какво казвате или по-точно на кой го казвате - винаги ще се намерят ей такива клюкари. Не си казвайте на НИКОЙ тайните или въобще това, което не искате другите да знаят. Вече на никой не може да се има доверие..
*Яса

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker