Не знам дали още мога да бъда с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам дали още мога да бъда с него
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 1985 пъти
Преди 1 година се запознах с едно момче. Той беше уникален. Правеше всичко, както трябва, грижеше се за мен, но като че ли с времето му омръзнах. Преди можехме толкова много неща да си разкажем, а сега когато излезем буквално единият гледа в ляво, другият в дясно и настъпва мълчание.

Всякаш е забравил как да се държи с едно момиче. Аз не издържам без внимание. Той твърди, че страшно много ме обича, но не го показва. От 2 месеца насам аз започнах да се заглеждам и по други момчета и мисля, че намерих точно моя тип момче. Всяка седмица сме на кафе, говорим си и оставам с впечатлението, че и той има някакви симпатии към мен. Времето с него ми лети, а усмивката? ! Нея не мога да я сваля. Говорим си всичко е добре и ако не се лъжа всякаш правим малки бавни стъпки да се сближим.

Най-хубавото ми с него е, че когато го погледна в очите му се губя дори забравям, че трябва да се пазя някой да не ме види. Мен това ми харесва, но не знам какво да права с моя приятел, не знам кое е грешно и кое е редно. Дали просто сме си омръзнали или до такава степен сме свикнали заедно, че да не може да се разделим или.... не знам какво.

Ще ми бъде много приятно да чуя и вашите мнения по моята история.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: b382a8ad43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето мнение по историята е че ти си едно разглезено момиче, което очаква всичко на готово. Това че той е представител на силният пол в твоята връзка НЕ означава че той трябва да прави всичко. Защо ти да не поемеш инициативата веднъж? Защо ти не му покажеш че го обичаш? Защо ти не му отделяш внимание? С такъв жалък характер бих се учудил ако някога си намериш свестно момче.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 51fef73675
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да си направиш тест. Да опитваш да си говориш с гаджето ти както с новия ти симпатичен приятел и да видиш той как ще реагира опитай всичко, което ще ви накара да се сближите и ако вече това не действа може би ще е по добре да се разделите. По добре за теб и за него

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: dd2df58199
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Винаги се получава така.
Първо се изтъкват недостатъците на текущия приятел, а 'новия' бива споменаван после.
Не се ли замисляш, че проблема е в теб, че си 'съзряла' недостатъците на приятеля си, точно защото се е появило другото момче, но не искаш да го признаеш пред нас, пред себе си..?
Вярно е, че трябва да следваме сърцето си, но има моменти, в които просто трябва да осмислим ситуацията.
Както е казал #1, защо ти не поемеш инициативата, ти да събудиш това уникално момче в него, което е правело всичко за теб? Или той е длъжен да го прави постоянно, просто защото си ти?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 46f8d64209
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей така бъpзо да отписваш гаджето. Може да му е кофти момента, а наистина да е стpашно влюбен в теб. Понякага оценяваме това, което имаме като го загубим. Че каква е гаpанцията, че и дpугото момче няма да ти омpъзне. А то може и да не е така влюбено в теб. Искаш внимание, но то не е всичко. Какво значи внимание? Да те pазвлича докато те свали и после може и да няма бъдеще с него. Ако гаджето дъpжи на теб и можеш да pазчиташ на него, какво повече? Имах пpиятелка, която смяташе че са си омpъзнали с гаджето и за pазнообpазие му изневеpи с дpуг. Тя съсипа вpъзката си и остана сама, защото дpугия й сваляше звезди само за секса, въпpеки че твъpдеше дpуго. Говоpи сеpиозно с твоето момче.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3ba2682a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не ги слушай тези, точно мъжът трябва да е по-активният в една връзка. Защо ли?
Защото, грубо казано, "жезълът на любовта" в една връзка е общ, но е скрит в неговите гащи и от неговото благоволение зависи да го предоставя за съвместно ползване. Когато се държи дръпнато вече е доста деликатна ситуацията.
Няма нищо по-жалко от жена, опитваща да е активна с някой, който се държи като примадона и гледа с досада в друга посока. Противоестествено и тъпо е.
Жени, бъдете с мъже, от които струи страст и жив интерес - само това дава истински заряд на жената! Природата се е погрижила жената винаги да избира най-мотивирания и упорит мъжкар, защото това е важно за нея и поколението й.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d03fa89124
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Какво има да се замисляш, обичаш го, и държанието му с
нищо не показва че не те обича. Явно е в такъв период. И
двамката ще трябва да си поговорите. Подготви една
по-предразполагаща обстновка. Достигни до него, може би нещо го притеснява, или го затормозяват някакви мисли. Покажи му, че се нуждеш от него, че го обичаш. И за бога, стига напрежение, разнообразете деня си.

До номер 5

Колко материално и потребно мислиш. Докато те четях, обмислях дали след края, да се смея, или да си поплача.
С това си мислене, ти грантирам, ще постигнеш, някой и друг секс, или една безпочвена връзка. Изглеждаш като много студена и лишена от емоций и чувства. Ако продължававаш в същия дух както не си срещнала любов, така няма и срещнеш и за напред.


"Няма нищо по-жалко от жена, опитваща да е активна с някой". Това е много глупаво разсъждения, присъщо само на нашите консервативни и затворени български нрави. Извинявай, но не сме ли 21 век, не отминаха ли средните векове. Вие жените нямате ли права и свобода, че ще стойте и ще чакате само другия да действа. Как за някой неща ще имате право да действате винаги първи, а по отношение на мъжкия пол, скръстени ръце, и ако се реши той. Ами ако никой не се реши да направи крачка към теб примерно, какво ще правиш? Ще си останеш сама ли? Голям проблем на съвремието е високото чак до небесата смочувствие. Колкото и да си красива, не си принцеса. Не си нещо неземно, човек си. Не го забравяй.

А това с природата, "жената винаги да избира най-мотивирания и упорит мъжкар, защото това е важно за нея и поколението й. " - звучи весело, и смехотворно. Надвам се не се мислиш за животно? Или май, ти е по-лесно да използваш тази реплика, от приница на оцеляването в Дарвиновата теория. Но знаеш ли, колко е съмнително и как науката изобщо не разполага, с видни доказателства, за уж произхода ни от маймуните. Всичко е само предположение, но на някой им е удобно да се смятат за животни и го приемат много на сериозно :)

Не пропускай, че природата, ти е дала възможност да изпитваш чувства, и разум. А че имаш гордост, си е проява единствено на себелюбието и самочувствеността ти, а не на природата. Какво, ако някой те обича, ако е влюбен в теб, ще го отблъснеш и ще се откажеш от него ли, ако се притеснява малко от теб, нищо ли няма да направиш. Ми значи, си готова за леки аватури, за по наперените, с коитое доста съмнително дали ще те направат щастлива, както и дали ще те обичат.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 39cad8e1f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Знаете ли преди 5 месеца го сложих моята история в този сайт... 1 месец по-късно се разделих с приятеля ми и номер 5 се оказа права :P Смело казвам че не съжалявам за постъпката си и съм много доволна от резултата! Но все пак оценявам всички мнения и благодаря много :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: b9d4fb4984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ако обичаш двама избери втория! Защото ако си обичала първия, нямало е да обикнеш и втория. В твоя случай става въпрос до харесване, но и при двете е така.

EcTeL*)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker