Нашите се подиграват на гаджето ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нашите се подиграват на гаджето ми!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3483 пъти
Сигурно историята ви се струва леко тъпичка, ама... Нашите са такива хора, че просто нямам думи.

Преди няколко години заминаха за едно градче в Швеция, по-късно взеха и мен. Аз толкова се радвам на шведите, страхотни хора са... Малко националисти, ама са готини. Нашите пък са никак толерантни. Баща ми примерно е твърдо против хомосексуалистите. Майка ми и тя не е много съгласна.

Сега съм на 16, след няколко седмици на 17 години. Имам приятел на 19. Швед е, страхотно и много сладко момче. Преди няколко дни разглеждах снимките ни и мама влезе в стаята.

Започна да гледа с мен и да прави някакви физиономии. Попита ме "какво е това". Каза, че въобще не е мъжествен. Като попитах защо отговора беше "Ами какъв мъж е това, даже ръцете да си обезкосмява, бил кьосе или нещо подобно, гейовете били по-големи мъже"

Баща ми и той се присъедини. Взе да се хили, реакцията беше "олелелей... като излизате вечерта ти ли пазиш него или той теб" Казах им, че това е много грубо и трябва да приемат другите ако искат и те да бъдат интегрирани. Майка ми ме попита "ако видиш един мъж с изрусена коса, най-вероятно бръснати крайници и такава поза (снимката беше гавра... ) какво би си помислила" аз не виждам нищо нередно и го казах, а баща ми коментира 'ааа разкарайте ги тия.... от тука".

Като излизам с него баща ми казва "и да го пазиш да не го набият", а майка смее. Не пропускат случай да се изгаврят за нещо. Говорих с една моя приятелка от България и пратих негова снимка. Тя каза "еее... този е.. като лесбийка"... а после ми поиска скайпа му.
Няма значение, искам родителите ми да престанат с тъпите си шегички! Мисля, че има много хубаво телосложение, а и около 1. 90... само ръста му внушава респект. Също така не се изрусява, просто е с много светла коса. крайно време е нашите да разберат, че скандинавците са такива! Следователно космите му са руси и пак не се виждат. А и да се обезкосмява какво? Да ходи като някакъв Рамбо, това ли е да си мъжествен? Когато правим секс доставя такова удоволствие, че минава много "истински мъже"! Това няма как да го кажа на родителите си, ама е така. Той си е min ?gonsten и искам нашите да престанат с тъпите и безсмислени коментари... от вас искам съвет как.

P. S. Намерих сайта като търсих хора с подобен проблем. Тук намерих за Скандинавия и Швеция, но темата беше съвсем друга. Не бих пуснала историята в Шведски сайт, защото хората биха били много възмутени от мисленето на родителите ми. И без това не обичат емигранти от Балканите, остава да разберат колко сме тесногръди и "толерантни", ще ме убият само с думи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 560981a93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Родителите ти са готини шегаджии, много ме кефат. Според мен просто не трябва да им обръщаш внимание. Всеки има различни вкусове и представи, не разбирам като се шегуват с него на теб какво ти пречи. Колкото повече им показваш че дразни, толкова повече ще го правят, това е и смисъла на тролването. За това се вика "не храни трола".

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 560981a93f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ако имаше малко разум, авторке, щеше да осъзнаеш че родителите ти са готини, защото вместо да те прецакват по хиляди начини защото не го одобряват, те само се шегуват с теб, показвайки тяхната загриженост ( по много забавен начин). Смей се с тях, говори с гаджето ти да им докаже че е достоен за теб и готово.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a26184d264
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ми се да напиша "без коментар", но ще се получи парадокс. Общо взето българина дори да избяга от България, няма как да избяга от себе си. Явно, Вашите не знаят основното правило, че колкото и да сме различни, всички сме хора. Затова и не сме желани в "белите" страни. Нека поведенито им да ти стой, като обица на ухото как НЕ трябва да се отнася човек към различните.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ced50629ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Леле вашите нещо май не са много добре! Ми то и аз живея в скандинавия и е вярно че те нямат много косми и то да имат те са руси и не се забелязват!! ;дд по принцип скандинавците са руси бели със сини очи и почти без косми по тялото, но аз по принцип не харесвам момчетата някак си са по "меки, специялни" ;дд затова се занимавам с чужденци защото до сега не съм срещнала едно момиче или момче на моите години което е от Българи. Иначе не им обръщай внимание на родителите ти прави се че не ги чуваш те и мойте се подиграват от време на време с моя авер, смисал не точно подигравка ами му викат "рошлю" ,което ацки много ме дразни!! ;дд ама не ги слушам.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3c1ff43e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "И без това не обичат емигранти от Балканите, остава да разберат колко сме тесногръди и "толерантни", ще ме убият само с думи! "
Ех тези скандинавци, много били толерантни, но не обичали хора от Балканите. Това е като онзи виц, където един най-много от всичко мразел две неща: расизма и негрите. :-) Така че внимавай да не се изложиш пред тези иначе толкова толерантни и "широкогръди" скандинавци. Да бяхме им направили някакво зло като народ в исторически план, щях да ги разбера, но нищо лошо не сме им сторили.
Колкото до останалата част, вашите сигурно те бъзикат съвсем безобидно, но по малко по-груб, балкански начин :-), а ти толкова си се вживяла в нихилизма си, че вече ги описа като чудовища.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8536cf2fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Едва ли шегите на родителите ти са злонамерени, но аз не одобрявам тяхното поведение. Родителите винаги трябва да застават зад децата си и да им внушават подкрепа. Освен това за хора на тяхната възраст би трябвало да е ясно, че външният вид не е най-важен, те трябва да приемат и уважават този, с когото си щастлива. Това с космите си е направо глупаво. Определено не ги разбирам. Опитай се да им обясниш, че това е човекът, с който засега се чувстваш добре и държиш те да го уважават, защото обратното те натъжава. Би трябвало да те разберат :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bc23cddc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Съжалявам, че го казвам- просташка работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker