Объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 2866 пъти
Здравейте, много се колебаех дали пиша за това, което ме притеснява. Аз съм момиче на почти 20 год. Преди половин година се разделих с едно момче, с което мн ме нарани. Връзката ни беше сериозна, и когато бяхме предприели да живеем заедно и да учим заедно нещата се объркаха. Раздялата ни беше наистина нещо подобно на като в сериалите.

След като се разделихме аз си поставих за цел че трябва да го забравя, колкото и трудно да ми беше. Макар че се случваше да го виждам понякога, тъй като имаме общи приятели. Не исках нова връзка. Беше ми за сега да бъда сама. Не че дълбоко в себе си не желаех да бъда обичана, защото съм хубаво момиче и не го казвам толкова заради външността, колкото заради качествата на човек. Забелязаля съм че днес най-много се нараняват тези хора, които се стремят да правят нещата както трябва.

И така преди почти 3 месеца срещнах него- запознахме се на купон на една колежка. Изобщо не мислех че бих му дала някакъв шанс или че би станало нещо повече м/у нас, макар че той бе достатъчно настоятелен.
Замилих се защо да не пробвам да видя дали би станало нещо. Харесвах го наистина. И ето вече сме заедно като двойка. Всичко е наред. Но това от, което се страхувам понякога е дали в него не търся без да искам нещо от миналата ми връзка. Защото макар че останах наранена, връзката ни беше определено емоционална, а съм сигурна че в него оставих следа. На това ме наведоха някои неща които сЕ случиха след като се разделихме.

Сега ще си кажете, че съм млада и без опит. Да така еи че може би още мисля за човек за който не трябва вместо да гледам човека до мен сега. Не че не го правя, може би и затова има моменти в които започвам да се съмнявам в собствените си чувства. Защото имам чувства към сегашния си приятел, но ми е трудно да определя дали наистина са по-сериозни, дали ми харесва да съм с него и имам нужда да знам че ме обича наистина. Звучи може егоистично от моя страна. Има моменти които ме кара да се замисля има ли смисъл нашата връзка, тъй вече е минало достатъчно време за да разберем и двамата дали нашите отношения биха били наистина сериозно или не.
Съжалявам че звуча може би прекалено объркана, но имах нужда от съвет дали да говоря с него за това какво изпитвам аз. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 8b0d873a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка само едно ще ти кажа не се наранявай, ти ще продължаваш да си го обичаш убеден съм в това, но не мисли постоянно за него така само на себе си вредиш, а косвено и на околните. Аз също преди 7 месеца се разделих с моята приятелка, много я обичам и много я зачитам, но живота продължава, искренно вярвам, че някой ден ще съжалява за това, че ме е изпуснала и ако го осъзнае и ми докаже и покаже, че ме обича съм готов да се върна при нея или поне ще си остнем отлични приятели. Моята историйка можеш да прочетеш в Раздела"На рабтното място", най-горната историйка.

Знам как се чувстваш, знам как и ще се чувстваш всеки път като го видиш, но аз ще ти препоръчам поне временно да се отцепиш от общата ви компания, защото само ще ти напомнят за него и вас. Ако искаш пиши ми на мейла: ivan.belovejdov@email.bg, и може да искоментираш и моята история би ми било интересно, аз съм на 26, а тя е на 25.
Искам да видя как би постъпила ти на мое място.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 7cf84aa3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей!
Интересен въпрос. Помисли какво не ти е давала предишната връзка, изясни си, защо все още изпитваш нещо към бившия си приятел, какво е. Започни да живееш с настоящето, човекът който сега е до теб, може да се окаже много по-ценен от този когото си смятала за по-подходящ. Абстрахирай се от емоцията и трезво прецени ситуацията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker