Любовта - реалност или мечта? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любовта - реалност или мечта?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2332 пъти
здравейте
Аз съм момиче на 17 години от пловдив.

Искам да попитам по-мъдрите хора на този свят.... ИМА ЛИ НАИСТИНА ЛЮБОВ или един мъж просто иска забавление от една жена?

Знам, че много от вас са намерили половинките си и са щастливи, но не е ли факт че момчетата са меко казано използвачи имала съм много момчета в живота си спала съм с 7 мъже, но нищо повече не мога да РАЗБЕРА защо трябва да си сексуален обект, за да ти обърнат внимание? имам чувството, че един мъж когато разбере че не си девствена гледа по друг начин над теб!!! И постоянно се опитва да ти влезне в панталоните! Много пъти съм се замисляла дали да не почна да лъжа, че съм нямала мъж в живота си, за да променя отношението на мъжете към себе си!!!

Аз съм привлекателно момиче, не съм красавица, но имам самочувствие на нормално момиче... Никога през живота си съм нямала сериозен приятел, не знам какъв е проблема, просто не знам!!!! Имам чувството, че мъжете искат само секс! Направо съм отчаяна от тях! Не веднъж са ми разбивали сърцето, не веднъж съм плакала заради мъж! И не мога да намеря правилния! Моля ви, кажете ми има ли ЛЮБОВ на този свят, защото ми писна от разочарования и използвачи!

Просто съм разочарована от мъжете! Наистина живота на една жена не е като в приказките с принца на бял кон! Направо съм разочарована от мъжете, които би трябвало да са наши закрилници и пазители и приятели, а в действителност, гледат на теб като на предмед на сексуалните им желания!!!! Благодаря Ви, че ме изслушахте.

Предварително се извинявам, ако има правописни или пунктуационни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: d01ba21021
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай, чакай малко, много рано си вдигнала ръце от мъжете.
Не искам да те плаша, но нищо не си видяла още.

Ще те нараняват още много, ако позволяваш да го правят. Бъди по-внимателна и предпразлива в отношенията си не само с мъжете. Не залагай много, не си измисляй разни приказки с коне, принцове и розови балони, защото действителността е друга и когато се сблъскваш с нея ще страдаш много.

Действителността не е толкова грозна, повярвай ми. Зависи как гледаш на живота. Хората се обичат, събират се, разделят се, лъжат се, събират се пак, мразят се. Няма правилен, неправилен мъж. Има такива, които си заслужават и които не си. Но дори тези, които не си заслужават и ще те наранят ще имат заслуга в живота ти, ще натрупаш опит и ще се научиш да преценяш и оценяш хората.

А любовта понякога е реалност, понякога мечта, но бъди сигурна, че я има. Не винаги е такава, каквато си я представяш и искаш, но я има и няма да те подмине.

Сега се отдай на учене и забавления, още си мъничка, за да си затормозяваш главата с подобни теми. Има си време за всичко, няма да те пропусне и правилния, и неправилния, спокойно. Не се вглъбявай толкова да разгадаваш хората, техните постъпки и чувства, живей го този живот, не го мисли.

И си помисли сериозно дали е нормално за едно 17 годишно момиче да е спало с 7 мъже? После питаш защо мъжете възприемат жените само като сексуален обект. Прочети си темата и си отговори сама.
Мъжете могат да те възприемат и по много други и различни начини, това зависи най-вече от самата теб.
Не винаги вината е в другите, в повечето случаи проблемът се корени в самите нас, а ние не желаем да го допуснем, не искаме да си го признаем.

Помисли.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9c41482d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най-напред на въпроса от заглавието: И двете.

На въпроса ти "ИМА ЛИ НАИСТИНА ЛЮБОВ или един мъж просто иска забавление от една жена? " - Също ги има и двете. Понякога в комбинация (идеалния вариант).

Всъщност не знам защо приемаш нещата толкова черно-бяло, или има любов, или се сексуален обект, или е добро, или е лошо. Животът е шарен, има много цветни отенъци между двете крайности. Това да си сексуален обект не е напременно нещо лошо, но трябва да имаш правилната психологическа нагласа, а ти на 17 няма как да я имаш. Като пораснеш малко, ще видиш, че и в чисто сексуалните връзки има някакъв чар, стига това да е което искаш и да не си правиш разни излишни очаквания и илюзии. Илюзията и разминаването между очакване и реалност е това, което те кара да гледаш на нещата толкова черно, а те всъщност не са черни. Просто не са това, което искаш в момента.

Лоша е права до голяма степен за това, че жените сами си го правите. Не знам дали 7 мъже са нормални за 17 годишна или не, винаги съм бил против каквито и да били генерални граници и "мерилки" за тея неща, едното число не казва нищо. Това, което има предвид Лоша, е че щом от 7 опита 7 пъти си била "прецакана", значи някъде бъркаш. Не става дума да лъжеш, че си девствена и да се правиш на каквато не си, с лъжа няма да стигнеш до никъде. Просто трябва да се научиш да преценяваш хората около себе си, да си малко по-резервирана, в разумни граници, и да се държиш на ниво. Това НЕ ЗНАЧИ да се дърпаш, да се правиш на ощипана мома, на дърво в леглото (каквато тема имаше скоро), и други подобни цигански номера. Значи просто да подбираш хората, с които се захващаш и ако никой от тия, които са около тебе, не те устройва като вариант, значи просто няма да си с никой и точка. Ще си на сухо известно време и това е - а пък ако не искаш да си на сухо, тогава вече си хващаш някой само за секс, само че без да очакваш нещо друго от него.

А, и още нещо: "Никога през живота си съм нямала сериозен приятел" - Това звучи все едно от 40 годишна стара мома. На твоята възраст много момичета не са имали НИКАКЪВ приятел, някои не са се и целували дори. Не си мисли, че "живота" ти до момента е кой знае колко показателен, става дума за макс. 3-4 години, в които изобщо си можела да имаш приятел. Доста хора по толкова време си търсят следващ приятел след като са скъсали с предишния. Изобщо както каза Лоша, от много кратки наблюдения си тръгнала да си вадиш генерални изводи и да се отчайваш. Опичай си акъла и давай напред.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 9a89ae0ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Случвала си на неподходящите, но какво пък, допуснала си някой грешки, но вече е минало, и поне си натрупала свяо опит. Вече знаеш какво искаш. Искаш нещо истинско :)

Любовта съществува, реалност е, но светът не е малък, и често хората един за друг, се разминават, повече от колкото да преплетът съдбите си. Любовта ме е мит, не е легенда, но ако бъда реалист, ще трябва да ти кажа, че твърде малко хора са откривали и осъществали истинска любов. И от там, за някой те е останала само мечта, но ако искаш да реализираш мечтата си, не губиш вяра :) а продължаваш, до момента в който твоят път и пътя на човека за теб, се пресекът, до момента в който всичко за теб се промени. Докато изпиташ онова силно усещане, виждайки го, който и да е той, че нещо ви свързва, че животите ви са преплетени, че се нуждаеш от него. Усещане, че откриваш част от теб в него, една споделеност на вътрешното ти аз, с чуждото невидимо присъствие :)

Хммм, да изгубила си вяра, но не в самата любов, а в мъжкия пол. Не са всички мъже такива, повярвай ми, не са всички. С който си била и са разбили надеждите ти за чувства, са достигнали до теб, защото са били по-смели, и нахакани. До някъде това че са те заблезалаи, удостойли и отвърждавали твойта красота, те е накарало да го допуснаеш толкова близо до себе си, мислейки си, че че отвърнат на чувствата ти, след като им дадеш каквото искат. Със сигурност, още когато са те видели са искали да преспят с теб.

Първо опознай момчето което харесваш, или ти е направило впечатление, опознай какъв е, опознай личността му, характера му, преди да позволиш да стигнете до секс. Нали е важно, да му имкаш доверие, на този човек с който си.

Ами повечете мъже, зависи как ги намирташ, от къде се запознаваш с тях. Ако са хора с голямо самочувствие, или примерно си се запознала с тях от някой купон, дискотека, не бива да очакваш от тях нещо сериозно, разбираш ли. Първия момент, определя много от последващото отношение и връзка между двама. Ако първия мо момент е забавление, а по нататък не показваш, забавлението остава в представите за връзката. Правилно си забалязала, че мъжете са много напористи, ако разберат че едно момиче не е девствено, ами на ясно си защото постъпват така, казват си, е тази има опит, значи ще е лесна. И ето от как се стига до бързите намеци за секс. За да не вижда един мъж, само тялото ти, покажи че имаш личност, като влагаш повече разговори, намесиш и свойте интереси. Повярвай, само така, на един мъж, ще му стане на бързо ясно, че си от момичетта искащи сериозо отношение и чувства. И ако търси лесното, сам ще се откаже.

И за да не си помислиш, че се опитвам, само да те успокоя, казвайки, че не всички мъже са такива. Го казвам, защото, аз съм мъж, но не ме вълнувам толкова от секса, предпочитам, едно тяло да върви в комбинацията с личност, характер, а отношението с чувства. Мен това ме привлича в противоположни пол.

Мисля, че си попадала на повърхностни, мъже от типа бройкаджий. Смени средата, запознай се с нови, но не ги избирай по това колко страхотно изглеждат, или щот са много отракани. Вгледай се и в по-обикновенните, и гледай да не са много големи, защото по-възрастните, имащи повече опит, се стремят към секса и използването.

До Лоша

Не съм съвсем съгласен. Поне с първите абзаци.

"Ще те нараняват още много, ако позволяваш да го правят. " Няма да я нараняват, ако промени изборите и принципите си. А и защо, да я нараняват, нима казваш че всички мъже са такива. Не са, такива са само натегачите.

Лошо, имам усещането, че и ти не вярваш много в любовта, въпреки че казваш че я има. Аз съм на мнението, че има правилни и неправилно хора. Помисли, ако гледаме, само кой си заслужава и кой не, звучи много преднамерено, любовта не е преднамерена. А и то може дозина да си заслужават, какво правим тогава? А подходящия/щата, говорим за любов, ще бъде само един/а. А авторката е осъзнала, че иска любов, а не да допусна още мъже до себе си, дето да я нараняват. И да се надява, че някой, ако си реши, освен секса, ще се сети да я дари и с любов.


Към авторката. Мъжът който ще те обича, няма да гледа само тялото ти, с него ще можеш да общуваш, той би се вълнувал от самата теб. И би те ценял и обгрижвал. Животът си е твой, гледай да го живееш добре и по-възможност щастливо.


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker