Как да не изглеждам ранима пред тях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да не изглеждам ранима пред тях?
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2410 пъти
Привет! Става дума за сегашните ми съученички!

От 2011-та т. е. от 15-20 септември момичетата от класа ми започнаха да се държат гадно с мен, защото не пуша.
Те всички го правят и постоянно си излизат навън и пушат, а аз не бих искала, защото за мен е адски гнусно и противно и просто не знам как до сега аз съм издържала на толкова нападки от страна на тях.. Ужасно е, всеки ден не се знае какво да очаквам и направо ми иде да зарева, защото постоянно ме унижават. Правих се и на болна няколко пъти само и само да не отида на училище, но не може вечно да е така! Искам да свършваме а, остават повече от 3 месеца.

Моля ви, хора кажете ми как да се държа така, че да не ми пука какво правят, защото си нямам приятели и ми е много тежко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1ff1349d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Я ги махни тия лигли! Аз в старото ми училище имах такива съученички. Подиграваха ми се, защото не се лигавя като бебе, не слушам чалга, не пия и не пуша. Не им обръщай внимание. Намери си 2-3 приятелки, които са като теб /не може да няма такива/ и хич не се занимавай с такива пикли.
*Яса

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4761b7d8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма какво да им се обясняваш, то е ясно, че искат да си като тях-овца кашляща като миньор... тегли им една майна и дръж горе главата.
Мога да ти предложа това да направиш...
Принтирай снимки на белите дробове, зъби и сбръчкани лица на пушачи и ги пусни в тоалетната на пода гледай да не те видят, разбира се. Ще им изкараш акъла на кифлите...

Agapi

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4761b7d8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке и още нещо..
на твоите години имах такива ''приятелки'', на 13г. вече пиеха по скамейките и пушеха.
Та искам да ти кажа, че оставиш ли се да те завлекат ще си скапеш живота, аз не се подведох и след години ме разкараха по много гаден начин от компанията, защото стана ясно, че няма да им играя по свирката... благодарна съм им, защото и без това трудно се търпяха вече.. Големи жени се държаха като тинейджърки, лигли и алколички..

Agapi

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3291c96138
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мразя жени пушачки!

М 26

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 345f33f6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто трябва да намериш тези хора, заради които си струва да страдаш.

~Makaveli

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0ec7f40d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   ЗАРЕЖИ ГИ! Много се дразня от такива- пушат, с един тон грим са, мислят се за голямата работа.

МАКИ-ЧАН

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3c5151151f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужасно е, трудно е, но съвземи се, можеш да се справиш
:) И според мен постъпваш правилно, като не прави което и другите. Не си длъжна да ходиш по-стъпките им. Ти си имал свой убеждения и виждане. А теб, те ясно са мнението, че е готино да се пуши. И правят каквото правят и възрастните, или са виждали че е cool и от филмите. Уверявам те, че си взела правилното решение, те ще привикнат с никотина, и ще станат зависими, ще развият начик, и ще имат голям бъдещ проблем. Може би мъничко, ти завиждат, че си по-силна от тях, и не се влиаеш :)

Да не ти пука, какво мислят, ти си ти, те са те. Занимават се с теб, защото като не вземаш тяхната позиция. Не правиш същото, не играеш игрите им, и за тях си чужд човек, не споделяш порока с тях. Странно, ха, хората в реалността, си мислят че се сближават повече споделяйки някоя глуповатост и порок.

И в мойто училище беше същото, целият ми клас пропуши, но аз не :) Случаваше се да ме докачат за различността ми, и първите пъти ми беше кофти, неприятно. Но в течение на времето, спря да ми дреме. Дразнят те, обтягат ти нервите, за да те накарат да хванеш цигарата и да станеш като тях. Но ти знаеш, че това няма да се случи, а за тях е вид забаление за твоя сметка.

Сприятели се с някой от другите класове, създавай приятелства. Дори и да ти е трудно да общуваш, да си по-затворена, запомни че си по-силна от тях. И можеш да се справиш по-добре от много други. Затова имай самочувствие :) Даже е хубаво, да подобриш отношенията си с някои от своя си клас, защото те не те познават добре и това ги прави лесно вземащи страна против твоята. Те си играждат мненние за теб, ако не общуваш много с тях, по което виждат, и си мислят. Покажи им че отношението им, не те засяга с нищо, или намери и начин да докачиш тяхното самочувствие, но разумно, и ще видиш как желанието им да се занимават с теб, ще затихне, ще видят, че не си лесен противник.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e8c7cab2b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   здр. Според разказаното от теб съдя, че сте на не повече от 14 години, а това 14 годишни пикли с извинение да са налапали цигара, винаги е смешна гледка.. Ти ги наричаш приятелки.. още по-зле, ти явно не знаеш значението на думата приятел! Повярвай с такива "приятелки" като тези е по-добре да си сама.. Моят съвет е да ги игнорираш това, че пушат не е голямо геройство, а чисто самоубииство. По-добре си намери хора, с които да се разбираш и да имате общи интереси. Успех!
Мери

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eb94e47281
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Така като те слушам класа ти е пълен с кифли, много умно, че не си започнала да пушиш вместо те да ти се подиграват, подигравай им се ти че ще умрат по рано и че вонят на пепекник. Тегли им майната и да не ти пука и най-важното В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЗАПОЧВАЙ ДА ПУШИШ САМО ЗА ДА ТЕ ХАРЕСАТ това е голяма грешка.
от: Изпатил

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 65fcf6e73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила още като прочетох половината знаех какво да ти отговора. Те завиждат защото си взела правилно решение! Това, че ти не пушиш ги дрозни. Можеби няколко от тях се влачат по тях и са тяхни жертви и знаят, че не е правилно да се пуши, но вече става навик. Няма отърваване, трябва воля. Именно тази воля която ти налагаш ги разбива. Сигорна съм, че поне една иска да притежава това качество което притежаваш ти. Аз ти казвам да не те вълнуват хорските мнения. Всеки има право на избор. Това ако са приятелки.. Пфф..! За такива хора не сасипвай здравето си. Сега може да пушат, но то си е за тях, не се захващай. Няма да реши проблемите! Смятай се за чудесно момиче което постъпва правилно. Аз не пуша и казвам, че няма да пуша. Мойте приятелки са опитвали някой се отказват други не. Но никой няма право да те накара да се сасипеш. Това не са хората за които трябва да се тровиш всеки ден. Това не са приятелки. Едно приятелка не би те игнорирала само защото не пушиш като нея. :) Воля и това е!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 65fcf6e73b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мила смятам, че ти постъпваш правилно. Те завиждат на това, че ти имаш воля и не пушеш. Ти не си пропадлък като тях. Поздравявам те! Не се захващаи с тях. за такива " приятелки" не си струва да пушиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker