От двата стола на земята - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

От двата стола на земята
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2884 пъти
Имах си приятел, който обичах и си го исках. Впоследствие се появи едно момче в което неусетно се влубих и той ме харесваше и ме сваля6е, личеше му, че ме харесва и той.

Запонахме една любовна афера, имахме само интимни отно6ения. На мен много ми харесваше, също и на него. Тежеше му това, че си имам приятел и той е на второ място. Много сме говорили по въпроса. но... нощо. Вече минаха няколко месеца и аз наистина се влубих в него. Започнах да и показвам чувствата и той взе да се отдалечава или на мен так ми се струва, незнам.
Говорили ме за връзкано той казва, че не ми вярва, няма м доверие иначе си го е мислил и искал.

Вече скъсах с приятеля ми и исках с него да започна връзка, писах му много неща, говорих с него по темата, а той нищо не казва. Написах му смс, че съм готова да бъда с него... а той след 4 дни ми отвърна, че и тои е готов, но трябва да изчакам малко. С нетърпение чаках да се прибере в града, в който и двамата сме студенти и да сме заедно. Прибра се и се видяме.

След 2 дена се засичаме в дискотеката и той идва при мен и ми казва, като се прибера да ми се обадя или да пиша, аз казах, че ще го изненадам, а той настоя да звъна преди тва. След диско отидох и го изненадах, но ИЗНЕНАДАНАТА БЯХ АЗ. Едно момиче в тъкмо и обличаше якето и си тръгваше. А той ми отвори вратата и ме покани, в същото време излезе и тя през вратата. Аз направих проблем, а той и до сега отрича да е спал с нея. Каза, че никога не е спал с нея и няма и да спи. Започнахме да правим секс и аз настоя да си сложи прзарватив, защото вече не му вярвам. Той отказа и каза, че от няколко месеца е спал само с мен. Видях я телефона му много смс от различни момичета.

НАРАНЕНА СЪМ, А ГО ИКАМ МНОГО. Той казва, че няма да трагнем, защото завършва след няколко месеца и си заминавал, нямал смисъл. МНОГО ГО ИСКАМ МАМКА МУУУУУ. Бих го отавила, но не искам онази кифла да застане на мойо място. Показваше ми, че и той ме иска, но явно спи и с други, но не признава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 235e44ec82
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами като ти е видял правописа и се е изплашил човекът... И си студентка??? Ужас.

По-инфантилна история скоро не бях чела, съжалявам.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0d13cc8ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, но си ужасно глупава. Щом правиш секс без презерватив с него сигурно си наясно, че може да хванеш ХИВ, хламидии, трохимони, уреаплазми, микоплазми, Хепатит Б, сифилис, генитален херпес и още. Още повече, че не ти е сериозен приятел и ми е ясно, че ни си единствена в леглото му!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: db08f8a7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1 ти ми взе думите от устата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 43be99b2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Грешката ти не е непоправима, изгубила си баланс, не е късно да се върнеш на един от столовете :) Само не започвай да се чувстваш зле, няма за какво да страдаш, редовно някой изпада в същото положение като теб. Неприятно е, ама какво да се прави. Когато единия осъзнае какво иска, другия пък не знае. Офф, желанията ни, много трудно се синхронизират. Но при теб, не е само желанието, изпитваш чувства. Отначало е било само желанието и тръпката, а чувствата са се прокрали. Инак не виждам как би била така смела, да прекратиш сериозната връзка. Сигурно ти е отправял признаци, че е готов за теб, да бъдете повече.

Действията му, казват обратното, че не е готов да бъде с теб, по-точно не иска нищо сериозно. На него май му е по-лесно да живее без чувства, а просто да има свойте сексуално-любовни афери и време да минава в удоволствие.

Ако мъж ти каже, че не е правил нещо, но го каже без да те гледа в очите, знай, че лъжата не му мърда. Най-лесно се лъже ако избягваш погледа, говориш с лека насмешка, или преструвайки се на нормален или сериозен за моменти в които не се предполага да си такъв. Поне е бил откроевен, че ще заминава, но си е като оправдание, да продължавате така и идните месеци. Съветвам те, ако уважаваш себе си и искаш човек до теб, а не просто приятелче с привилегията за секс. Да спреш да се виждаш с него, и да се върнеш при приятеля си - ако той все още е сам. Или да се огледаш за някое друго момче, което е по наясно със себе си, и ще иска повече от секс с теб. Ти решаваш. А така може да се случи и той да си промени решението и виждайки че се отдалечваш от него, да пойска и сериозна връзка.


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker