Всички ме използват ;(( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички ме използват ;((
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5750 пъти
Здравейте .. аз съм на 13 години и искъм да Ви споделя моя проблем. Въпроса е че всичките ми приятелки ме използват за всичко. Направя ли им услугата те после ме оставят. Нито веднъж не са ме потърсили поне да излезнем на кафе или пък да ми върнат услугата (не че ми трябва защото винаги сама се справям с всичко).

Значи аз уж имам една "най-добра" приятелка.Тя ме задължава да съм постоянно с нея .. постоянно говори срещу всички останали .. споделя с мен част от нейните проблеми. Разбира се аз я слушам винаги и помагам с каквото мога и както мога. Проблема е че тя ми казва че ме обича но явно това са просто думи само и само да ме задържи до нея. Аз я обичам истински ;(((( и ако не и видя поне очите един ден аз просто полудявам. Постоянно плача тя да се промени защото някой влезе ли ми в сърцето много трудно излиза. Много пъти тя ме е наранявала и тя не го разбира. И аз както винаги и прощавам защото ужасно много я обичам. Смятам че тя се подиграва с мен но не съм много сигурна ;(( .

Когато аз имам проблем тя никога я няма да и го сподела но винаги има едно друго момиче което ми помага когато може. И пак се чудя дали да оставя "най-добрата" ми приятелка и да тръгна с нея. Но също така когато я няма "бфф-то" никога не съм била сама. И всички са с мен. Явно те я отбягват и затова ме използват. Оххх .. много ми е трудно да реша всички тези неща ;(((( хора моля Ви помогнете ми. Сигурно си мислите че това са супер децки неща. Да така е но не знаете колко боли поне мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 5 месеца
hash: 90e82917ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила.. твоята история ме върна години назад, когато бях на твоята възраст. Всички ме тъпчеха, изпозваха, а аз им се връзвах, защото ме беше прекалено страх да им се опълча. Не бива да се оставяш. Трябва да се бориш! Ако трябва ще бъдеш без приятелки, без човек с когото да излезеш на кафе, но няма да се оставяш. Ще се бориш срещу хората и ще намериш приятелите, които ти носят щастие и те разбират.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 4cfd5a2881
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Точно така, послушай №1. Бори се, не се предавай. Когато бях колкото теб, никой не ме разбираше. И мен всички ме използваха за какви ли не неща, но аз събрах смелост и ги зарязах. Почувствах се много по-добре. Нямаше с кого да излизам, но се чувсдтвах страхотно, защото никой за нищо не ме използваше. Ти НЕ си една от всички. Просто си един индивид, много по-умен от "другите". Но все още не можеш да го разбереш, знай само, че с нищо не си по нисша от останалите, а точно обратното. Трябва ти малко време, тогава ще поемеш по своя път, ще разбереш коя си и какви са твоите цели в живота. Желая ти успех :)
SFA

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: f0d1b13982
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много съм Ви благодарна. Просто аз се чувствам супер отделена от другите. Пък и нямам никакво самочувствие. Това ми е също един от проблемите. А не съм никак грозна, нито пък тъпа или някакво дръвче. Но не знам защо ми липсва ;((((

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 88370113e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ам детски се пише-спокс моя проблем е същия

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 8939eabc76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   И аз имах като по-малка този проблем. Просто приеми, че хората не са като теб. Бъди щастлива, въпреки че приятелките ти те използват, а най-добрата такава не ти е дотам вярна. Не споделяй всичко - винаги пази едно ъгълче от сърцето си недокоснато. И помни - само мама може да ти такава приятелка, каквато търсиш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker