Майка ми не харесва приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми не харесва приятеля ми
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3105 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 15 години.
От известно време се срещам с едно момче, което е на 18. Преди няколко дни реших, че е време да споделя това с майка ми и първата и реакция беше да се зарадва. Но тъй като има много познати тя реши да разпита за него при което са и казали, че той не е за мен, защото майка му е лош човек и преди е посягала на чужди пари.

Той наистина не е от богато семейство и е имал проблеми с семейството, но и в моето семейство скандалите не са изключение. Майка ми е против връзката ни, защото смята че той не може да ми предложи нищо и ще започне да ме дърпа надолу. Не знам как да и обясня, че това няма да се случи и че ако наистина започна да пропадам аз ще го усетя. Въпреки, че не го е виждала тя вече има лошо мнение за него и не ми позволява да имам нещо по-сериозно с него.

Моля ви кажете ми как да постъпя, за да я накарам да одобри връзката ни!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4c9f95dc7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, запознай ги, но преди това и кажи да не съди за момчето по родителите му. Човек, ако погледне цялата ми рода и после мен ще си помисли, че съм осиновена... Така, това ми се струва най-правилното решение, хем нещата между вас стават по-официални, хем майка ти вижда, че приятеля ти наистина е кадърен човек.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ead273f29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: Аз вече опитах да и обясня, че аз искам да бъда с него, а не с майка му, но тя твърди, че крушата не пада по далече от дървото. А ако ги запозная тя ще го направи на нищо и ще го обиди. Но дори и той да изтърпи всичко тя пак няма да го одобри. Не знам дали има начин да я накарам да го хареса. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 38a27c44c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Донякъде е права майка ти. Ти си едва на 15, не винаги можеш да имаш правилна преценка за нещата и хората и ще се убедиш с времето. Не ме разбирай погрешно, в това няма нищо лошо, сега ти е моментът да се учиш на тези житейски уроци. Майка ти иска да те предпази, възможно е да не е права, но тя като майка на тинейджърка на 15 години иска да те предпази от разочарования. Нищо особено не прави, излизай с момчето, можеш да направиш някой опит - да го поканиш на вечеря у вас и т. н. Времето ще покаже дали момчето е свястно или не. А ти си едва на 15...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7b55e24d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво да ти предложи бе душа, ти си само на 15 години. Какви са тези повърхностни прояви, господи какви са тея хора.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ead273f29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката: Майка ми постоянно ми повтаря че той не може да ми бъде упора за напред. Едва ли не ние ще се женим и ще сме заедно цял живот. Все пак ще се опитам да променя мнението и за него и ще ги запозная, но първо трябва да говоря с него, защото майка ми няма да се съобразява какво говори и ще бъде груба за да го накара да се отдръпне от мен. А ако след като той научи какво е мнението на нашите и какво трябва да изтърпи за да бъде с мен ако каже че не иска да се занимава ще се опитам да го разбера. И все пак ако някои се сеща за някакъв начин по който да я накарам да го одобри ще съм много благодарна ако го сподели. Благодаря предварително!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker