Абитуриентска рокля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Абитуриентска рокля
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2973 пъти
Здравейте! Купих си вчера абитуриентска рокля, но никак не ми харесва...

Харесах си една рокля, но ми излизаше най-малко 200 лева отгоре и понеже нашите не искаха да плащат повече, а и майка ми се влюби в тази рокля, която сега си взех, й казах, че ми харесва и ще я вземем.

Наистина не ми харесва нито цвета, нито, че е някак супер проста, не съм капризно момиче ни най-малко, но не спирам да си мисля как ще се изложа с тази рокля пред приятеля си, майка му, приятелите ми, роднини и прочие..

Наистина това ми е най-малкия проблем, но наистина се притеснявам, че никой няма да ме хареса, не желая да ме плюят на този ден, да ме обсъждат, приятелят ми да ми натяква "как можа да си вземеш тази рокля".. Просто не знам какво да правя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4b6f10c9ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами за това да не беше мълчала на майка си... това е много т*по защо давате пари за нещо което ТИ не харесваш... майка ти е била абитуриентка много отдавна и времето и е минало за да дава съвети така да се изразя, аз също съм абитуриентка тази година и ще си взема мноооого добра рокля (когато намеря време да отида до Асеновград ), но не позволявам на майка ми да ми се меси и за това. Все пак ако ти не се чувстваш добре в грозна рокля няма и да изглеждаш добре... не бих го позволила. Защо не и каза, че ако ти вземе тази рокля няма да ходиш на бала аз така казах на моята майка и се отказа иначе каква рокля ми беше избрала... ужас. А сега не ти остава нищо друго освен да поискаш роклята на някоя приятелка по-голяма от теб ( което не е опция ) или да си седиш и да си ближеш раните за нещо което сама си си причинила... ние какво може да направим ;) Дано все пак измислиш нещо... не е важно облеклото, важно е прекарването и тъй като моите съученици са некви мишоци реших да заложа на облеклото поне там да съм както трябва...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 881c8625b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво да направя като се влюбих в една рокля, но излизаше много над възможностите ни.. Все пак не искам да съм в тежест на нашите, обещала съм на себе си, че няма да пръскам пари по бала ии ако бях купила онази рокля, щях точно това да направя... Просто не знам, обречена съм вече

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e3dea7c1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Майка ти не е трябвало да си налага мнението, защото все пак това е ТВОЯТ ден.... Ти също е трябвало да й кажеш, че не ти харесва и да й кажеш нещата, които казваш на нас...
Каква е роклята? Какво пък толкова не й харесваш... Ако ти седи добре ти гарантирам, че с грима и прическата ще я видиш в съвсем друга светлина.... :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 881c8625b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами предполагам, стои ми добре, да.. Но е нестандартна, не е точно бална, най-големият ми проблем е плата, който е прекалено лъщящ, по принцип аз съм по нежните платове с нежен деликатен цвят.. Не знам дали толкова не харесвам тази рокля или просто другата ми е станала фикс идея.. Наистина тя беше роклята.. За жалост само на мечтите ми-тип кукленска, без обръчи и 10 хиляди воали (не си падам), просто стоеше нежно.. А тази е направо крещяща, тип дискотечна.. Както и да е, не мога да я опиша посмъртно, надявам се просто на бала да изглеждам и да се чувствам добре, а тази рокля.. да е последното, за което да мисля

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6a0eeb9c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Голяма работа! Не вярвам да е чак толкова зле. 200 лв можеш да дадеш за уроци, за книги, за екскурзия ако щеш. Винаги съм се чудела защо се харчат толкова много пари за абитуриентска- завършваш просто едно средно образование!

Бъди благодарна на това, което имаш. Стига глезотии и капризи. Купили сте я вече.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 57919696cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много се вълнувате от тея простотии.. балове малове. НЕ е нищо особено събирате се 3-4 класа в ресторант, кръчма, хотел или хижа нещо и се напивате и денсите 1 вечер.. снимате се до пръсване и след месец нито някой ви гледа снимките, нито някой ви обсъжда роклята или прическата :) споко.. тепърва ви престоят по- важни неща!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c84f8b6563
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може ли снимка да я видя.. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4e81a75855
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 6 ти каза всичко... Лошото е, че сигурно и след време няма да го осъзнаеш...

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e0ec1f454e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Подкрепям номер 6.
Аз съм нямала рокля за бала, а не умрях, нито ми попречи това в живота по някакъв начин. Най-лошото е, че ти си с ниско самочувствие, интересуваш се само от мнението на другите - приятеля ти, неговите приятели и родители, твоите родители. Затова оставяш на другите да взимат решенията на твое място (майка ти), вместо самата ти да намериш решение (в рамките на бюджета). Така бягаш от отговорност (майка избра роклята, тя е виновна).


Bсеки може да харчи паричките на мама и тати, важното е, какво ще носиш на срещите на курса след 10 години - старите си дънки или САМОКУПЕНА и САМОИЗБРАНА рокля.

Всичко друго са капризи...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9f7ea2473c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей:)

Така, станалото станало. Моят съвет е да върнеш роклята в магазина. Там ще ти върнат парите и ще можеш да си купиш нещо по-хубаво. Влюбила си се в скъпата рокля, но тя съвсем не е единствената хубава рокля на света. Със сигурност ще харесаш и някоя друга. Това е твоят ден, за разлика от сватбите балът е само веднъж в живота. Така че си вземи нещо, което да харесва на теб, а не на майка ти-да няма да е тя абитуриентката.

И не го казвам, защото роклята или дрехите са най-важното нещо на света. Важно е как се чувстваш този ден и какво излъчване имаш-ако по-хубава рокля ще ти даде повече самочувствие, така да бъде.

Пожелавам ти да си изкараш прекрасно на бала! :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 252e546f9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз пък разбирам авторката, въпроса не опира до глезотии, а за гадното чувство, когато те гледат с неодобрение и те пренебрегват и поне един комплимент им се свиди да отронят, а тогава имаш най-голяма нужда да те поласкаят. Авторке, сигурна съм, че ще бъдеш красива баладжийка:)Всички сте красиви на този ден. Приятното прекарване вече зависи от твоята нагласа, ако ти не се възприемеш и харесаш в роклята считай, че това ще е най-ужасният ти ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker