Скарахме се заради една татуировка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Скарахме се заради една татуировка
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4276 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 16, приятелят ми е на 22 години.
Мама няма нищо против да съм с него. Това го радва и гледа да оправдае доверието и.

Тя често пътува и през деня съм сама, а някои вечери баба идва вкъщи. Аз реших да се възползвам от това отсъствие. С приятелят ми излязохме. Разкарвахме се и отидохме в едно студио за татуировки. Той ме пита какво правя и аз казах, че само искам да питам нещо. Влезе с мен, обаче имах запазен час за татуировка и се надявах да стои с мен, за кураж. Исках един надпис от вътрешната страна на китката. Като чу какво си говоря с татуиста ми каза "недей, хайде да тръгваме, не прави глупости".

Аз седнах, а той нервничеше и като чу звукът от машинката ме издърпа за ръката, повиши ми тон, обаче аз бях решена. Най накрая вдигна ръце, каза ми "твоя работа" и ме остави. През цялото време стоя вън на студа и когато излязох ми погледна ръката. Каза "няма никакъв смисъл".

По пътя започнахме да спорим. Каза ми, че след известно време ще съжалявам, а сега съм "надписана като тия от концлагерите"... Изпрати ме до нас и това е.

Мама си беше дошла и сама и показах татуса. Не беше очарована... Обаче такава лекция като на приятелят ми нямаше. Той направо ме разби.
Вчера пак излязохме. Пак започнахме да спорим "въпросът е принципен, казах ти нещо... майка ти ми се довери, а виж какво стана" като му казах, че това си е моята ръка и ще правя каквото си искам ми отвърна "мислех те за по-умна" Много му се събра!

Първо започна да ме дърпа, после да ми повишава тон, а за финал ме мислел за по-умна. Той колко тъпо е постъпвал... веднъж бях заспала в колата и по едно време чувам някакви викове "неееее, внимавай!!! ", цялата се свих, а той започна да се смее като ненормален и трябвало да ме запише. Много умно...
Искам си гадже, не втори родител! Уж младо момче, очаквах да ме разбере, а той...
Искам отношенията ни пак да са като преди!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8cf5357b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Верно ще съжаляваш, даже се чудя какво прави с теб. Ти си малка все още, явно и на мислене.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 38748a67d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям номер 1. Приятелят ти има право - ще съжаляваш. Сигурно в момента се пита, какво е правил с теб и съжалява, че си е губил времето с такова капризно мъниче.
Трябва ти време да порастнеш. Друг път си намери някакво момченце, с което да си правите заедно татусите и да ги показвате на доволните си родители.

Мили мъже - защо се занимавате с малки момичета? Направете си свои деца, щом искате, но да възпитавате тези на разпуснатите родители - лоша идея.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 07c0697bc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Не съм съгласна с 1 и 2. Вярно на 16 е малко рано за татус и то от чистo физиологична гледна точка, но това си е личен избор! Намирам за много остарели разбиранията, че татусите са само за рибари и затворници.
"Приятелят ти има право - ще съжаляваш. Сигурно в момента се пита, какво е правил с теб и съжалява, че си е губил времето с такова капризно мъниче.
Трябва ти време да порастнеш. " И за какво по-точно ще съжалява? Решила е - направила го е. Така и харесва. Какво общо има порастването с цялата работа?
Иначе до авторката - ако приятелят ти те обича и държи на теб ще го преглътне и всичко ще се оправи. Ако продължава да ти го прави на проблем.. , е според мен не си струва да си с човек, който не приема решенията ти, отнасящи се само и единствено към теб. Успех и дано се оправите.

xperia

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 682d8c5c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно подкрепям номер 3. Мнения твърдящи, че всички, които имат татуировки по себе си са глупави и инфантилни са смешни и абсурдни. Не татуировката определя нашата същност и умствен капацитет- мисля, че е време хората да разберат това. Ние сме важните, а не какъв цвят ни е косата или каква рисунка имаме на гърба. Относно приятеля ти- според мен повече се е ядосал, че си я направила в негово присъствие. Все пак е доста по-голям от теб и се чувства отговорен за действията ти. Не е успял да те спре и най-вероятно му е неудобно от майка ти, тъй като сама казваш, че му е гласувала доверие. Ще му мине- всяко чудо за 3 дни.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 604e34069e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Напълно подкрепям номер 3 ;)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 682d8c5c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Ако си беше пробила ушите дали щяха да реагират така? Не, защото това вече се смята за нещо естествено и дори красиво. Едно време обаче, когато дупченето на уши е набирало скорост масово хората са реагирали като майка ти, приятеля ти и коментари 1 и 2 и са го смятали за глупост и извращение. На Запад в развитите държави да имаш татус вече е нещо естествено и всеки излизал зад граница може да потвърди, че по улиците все по-често се срещат млади хора с рисунки по себе си. Ние тук сме малко по-бавноразвиващи се и затова още не можем да възприемем подобен вид окраса на тялото. След няколко десетилетия най-вероятно и в България ще приемат нормално татусите, но тогава пък ще се появи нещо друго, което ще разгневява обществото. Винаги е било така и винаги по-креативните и по-отворените към света хора първи възприемат новостите, а по-изостаналите и тези, които гледат назад и отказват да обърнат главата си напред по-късничко. Ако ти харесва му се радвай от сърце и не обръщай внимание на коментари целящи да те обидят или засегнат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cddd8ee185
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм напълно съгласна с номер 1 и 2 :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ce40591b0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А какво пише на татуса, защото то зависи и от натписа, а пък и ти е малко рано на 16.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b1496156df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Обикновено хората с татуировки са от по-ниските слоеве, като затворници, комарджии и въобще по-безотговорни, обърнали ли сте внимание, почти няма циганин без татуировка,
аз съм мъж с опит в живота и никога не бих подходил сериозно към дама с татуировка, мерси

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cd02d76811
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз мисля че на 16 не е рано да си правиш татоси аз мисля че човек винаги трябва да има свободна воля не слушай обидите чувай само похвалите и сарцето си тогава си най силен и когато си толкова обедителен и наистина не ти пука за нищо хората те харесват и оважават аз момчетата не ги разбирам иначе сигорно просто завижда малко може и да не е така незнам просто мо кажи че не може една рисунка на китката ти да променя така барзо лобовта мо кам теб той трябва да оважава и тжойто мнение защото и ти все пак не си малка и определено мисля че не си глупава :) такаче споко мацка

от мен ;д

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 78f50e6c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   от авторката:
Номер 2- "капризно мъниче"... ? !? Защо ме характеризираш? И родителите ми? !!? Майка ми е уникална жена и нямаше да ми даде да си направя татус, обаче минало-заминало. И да ми викне, да ме накаже какво ще промени? Това, че не крещи като ненормална не я прави безотговорна!!!
И моля, моля- мъжете са свободни да ходят с каквито си момичета искат. Ти засегнат/а ли си по някакъв начин? !

На ръката ми пише "Das Schicksal hat mich angelacht", превод "съдбата ми се усмихна". Това е изречение от една песен, която много обичам, а и наистина стана нещо важно и хубаво, на което се надявахме с мама. Това е!

Не съжалявам за нищо, даже си гледам ръката и не мога да се нарадвам!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker