Чувствам се като боклук - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Чувствам се като боклук
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3194 пъти
Аз съм 8 клас в новото училище останала без приятели. Всички в класът ме мразят и унижават. Казват ми че съм грозна но това въобще не е вярно. Просто не могат да се примирят с мисълта че има хора които все още идват на училище да учат. Не мога да разбера защо трябва да мачкат и тъпчат точно мен. Имам дълга руса коса до кръста а те искат да я отрежат и само се въртят около мен с ножица в ръка. Няма ли начин да спрат да не обиждат и докосват.

Не мога повече така искам да изчезна. Днес даже ме замериха с шише. Ами ако ме ударят какво става. Хората деградират и падат на долу. Моля ви дайте ми съвет какво да им кажа за да им затворя устните.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 52f1352059
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ''Не мога да разбера защо трябва да мачкат и тъпчат точно мен. ''
------------------------------------------------------------------------------

Защото са злобни и завистливи селяндури...
И тъй като не са на нивото ти искат да те принизят до тяхното.
Ако ти е последна година говори с класната да усмири идиотчетата, ако не по-добре се премести в друго училище.
Средата, в която се намираш ти се отразява зле на самочувствието и на психиката. Когато те унижават всеки ден и ти казват колко си грозна, то накрая наистина ще си внушиш, че си грозна, цял живот ще те преследва това, което са ти набивали в главата, така че махай се оттам..

flawless

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 58b2a4c3ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стана ми жал за теб, тъй като аз в основното училище бях 3 /от 5 до 7 клас включително/години подлагана на ужасяващ психически и физически тормоз. Какво означава това? - обиждаха ме ПОСТОЯННО, даже и през час, и момчетата ме ПРЕБИВАХА всеки ден и нямаше кой да ми помогне. Учителите ме мразеха, защото в 5 клас 2 пъти подавахме жалба до директора, защото тормозът стана нетърпим. Родителите ми са идвали, аз също се опитвах да се защитавам сама, но положителен резултат нямаше. Те се озлобяваха. Прав е номер 1, че се разбива психиката. Ето аз, например, всеки ден мисля за лоши неща, като например убийства и самоубийства, а преди бях толкова весело дете. Може да се опиташ да се преместиш в друго училище, но помни, че това не те застрахова от това пак да попаднеш на лош клас.
А., 13г.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8f48d0f986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   от авторката-няма начин аз съм в езикова гимназия. Няма друга такава в града. Но пак се чудя има толкова правила. Няма ли начин министерството да направи нещо. Пише че учениците не трябва да прилагат психически и физически тормоз. Днес ме захвърлиха с гадна наплюнчена дъвка исках да се разплача. Има толкова други защо избраха да се дразнят с мен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ec3784543f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   защо ли? защото ги манипулират да са такива.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dfa6fe264f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   и аз се чувствам така :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ba01dce66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ''Не мога да разбера защо трябва да мачкат и тъпчат точно мен. ''
-----------------------------------------------------------------------
(моята теория- flawless да не се сърди, че малко копирах стила)

В действителност хората не виждат това, което си ти, а това което им показваш. Ако си стоиш в ъгъла, ако не ги затапяш, ако не показваш самочувствие много ясно, че ще те принизят.
Това е като прегръдките- някои хора просто го правят да изглежда супер неестествено и не на място, а други дори към непознати се държат, сякаш се познават от милион години. Знаеш ли какво става, ако замерят кралицата на класа с шише!? Ти подобен цирк виждала ли си? Тя или ще се засмее и ще хвърли шишето обратно, засипваща ги с купища шеги и някой лек удар, или ще се развика и ще разстреля всички. От друга страна онези унизените, ще си минат с треперещи крака, ще се усмихнат несигурно, ще се разплачат, или развикат по детински. Разликата е само в самочувствието на момичетата.

Преди няколко години аз не бях уверена, не харесвах как ми стоят някои прически или дрехи и в тях се държах толкова сдухано... Сега ако ще да приличам на селска пръчка, ако някой ми каже нещо и оспорвам и не им позволявам да ме правят на глупачка. Как го направих ли? Честно казано не съм сигурна, просто реших, че моментите, когато се чувствам глупава, унизена или нечистоплътна са отминали. Не съди хората, за това че не си се стегнала на време. Знам, че в момента съм груба, просто в момента имам чувството, че ако аз не си го бях казала в някакъв съвсем, съвсем лек стадий на твоето в момента щях да съм като теб. Така че, ако щеш ме наричай "Кучката, която не ме разбира", но това е положението. Или се бориш, както можеш, или те събарят и тъпчат.
Зу-За

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 12dce310eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ооо, я не им се давай на тия! Повярвай, ти си по-силна от тях :) Знаеш ли защо, защото не си като тях! ... На тях им е нужно да тормозят някой, да си го изкарат, да развалят настронието и деня на другия. И за какво, да се почувстват те по-добре. Това са хора с големи, големи психически проблеми. На вид ще са като нормални, целящи да привличат вниманието и да се правят на многооо "готини". Но хей, външно са много, но вътрешно са един червиви ябълки... Не знам, дали си чела или гледала, портретът на Дориан Грей, но е подобно!

Не бива да ти пука, какво ти казват, слабите тормозят, за да не бъдат тормозени! Но имат много слаби места! Ако откриеш към какво са лабилни, можеш да докачиш тяхното самочувствие. А така и да те оставят. Казват ти, че си такава и такава, защото не могат да бъдат и изглеждат като теб :) Остави ги да си мразят, то си е за тях, ти знаеш, че не си каквото казват, тогава не падай на нивото им. Виждала ли си, някое високо и красиво дърво, което плевелите са се увили около него, хранят се с неговите сокове, за да се стремят и те към високото но и за да го задушат. Същото е, те потъпкват твойто самочувствие, за да имат и те такова. Слабите не търпят силните, и различните от тях, и като се съберат на едно място много слаби, стават като хиени, или лешояди. Бъди непоколебима :) Ама съобщи за тяхното държание на учителите, кажи на родителите. И ако няма промяна, поискай да те преместят в друг клас.

За преместването изобщо примерно в друго училище, което може би предлага номер 1 с думите "махай се оттам.. " :) Да идея е! ... Но защо да бягаш, няма гаранция, че и в другото училище няма да се случи същото! А и тя ще е афектирана от негативното и лошо отношение, и вероятността когато попадне в ново училище да се случи същото, знаете ги децата какви са към по мълчалите и примерни, е много голяма. Мисля, че можеш да си помогнеш и като създадеш познанства и онези, те видят да си с някой. Така ще променят част от отношението си. Сигурно не общуваш много и си по стеснителна и това им позволява да се държат така с теб, защото не те познават и те нарочват. Стани по-общителна, за твое добро е, така ще се справяш с досадниците.

И не се безпокой, когато се намери момчето което да те хареса, ще видиш, че си много по-красива от онези, не само външно, но и вътрешно :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ca62e2e4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм сменяла 4 училища, а сега съм 5-ти клас във второто училище ме приеха добре и нямах проблеми, но 3-тото и 4-тото (в което сега съм) просто минаха граници. Да може да съм грозна, имам по - тъмна кожа от морето и вече съм циганин представи си! Знам какво е положението, и се успокоявам от това, че ще ходя и в гимназия и там ще съм на нивото на хората. Ти си 8 клас изтърпи ги още 4-5 месеца и като отидеш в гимназия там всички са на едно ниво имам предвид, че като си в гимназия всички са нови и ти ще си добре казвам ти по-добре да учиш, че да си в някоя по - хубава гимназия и ако е от по - хубавите и гимназистите ще са такива, вярно, че може да има врагове или нещо подобно, но там трябва пък да общуваш и т. н....

Надявам се да съм била полезна :)

~) Ivinka (~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 311eb1e1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ооо, я не им се давай на тия! Повярвай, ти си по-силна от тях :) Знаеш ли защо, защото не си като тях! ... На тях им е нужно да тормозят някой, да си го изкарат, да развалят настронието и деня на другия. И за какво, да се почувстват те по-добре. Това са хора с големи, големи психически проблеми. На вид ще са като нормални, целящи да привличат вниманието и да се правят на многооо "готини". Но хей, външно са много, но вътрешно са един червиви ябълки... Не знам, дали си чела или гледала, портретът на Дориан Грей, но е подобно!

Не бива да ти пука, какво ти казват, слабите тормозят, за да не бъдат тормозени! Но имат много слаби места! Ако откриеш към какво са лабилни, можеш да докачиш тяхното самочувствие. А така и да те оставят. Казват ти, че си такава и такава, защото не могат да бъдат и изглеждат като теб :) Остави ги да си мразят, то си е за тях, ти знаеш, че не си каквото казват, тогава не падай на нивото им. Виждала ли си, някое високо и красиво дърво, което плевелите са се увили около него, хранят се с неговите сокове, за да се стремят и те към високото но и за да го задушат. Същото е, те потъпкват твойто самочувствие, за да имат и те такова. Слабите не търпят силните, и различните от тях, и като се съберат на едно място много слаби, стават като хиени, или лешояди. Бъди непоколебима :) Ама съобщи за тяхното държание на учителите, кажи на родителите. И ако няма промяна, поискай да те преместят в друг клас.

За преместването изобщо примерно в друго училище, което може би предлага номер 1 с думите "махай се оттам.. " :) Да идея е! ... Но защо да бягаш, няма гаранция, че и в другото училище няма да се случи същото! А и тя ще е афектирана от негативното и лошо отношение, и вероятността когато попадне в ново училище да се случи същото, знаете ги децата какви са към по мълчалите и примерни, е много голяма. Мисля, че можеш да си помогнеш и като създадеш познанства и онези, те видят да си с някой. Така ще променят част от отношението си. Сигурно не общуваш много и си по стеснителна и това им позволява да се държат така с теб, защото не те познават и те нарочват. Стани по-общителна, за твое добро е, така ще се справяш с досадниците.

И не се безпокой, когато се намери момчето което да те хареса, ще видиш, че си много по-красива от онези, не само външно, но и вътрешно :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 48b39ba047
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   отстоявай правата си!
И горе главата, повтаряй си, че те не са нищо повече от теб и не им позволявай да те тъпчат. :X


La SoNrIsA

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d0b415b40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ''За преместването изобщо примерно в друго училище, което може би предлага номер 1 с думите "махай се оттам.. " :) Да идея е! ''

--------------

Щом ученици се разхождат с ножици в училище мога да си представя що за училище е.

По-добре да се премести или в друго училище, или в друг клас, докато не е станал инцидент.

flawless

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker