Няма секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Няма секс
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2199 пъти
Здравейте.
Аз съм на 18 години и несъм правил секс от 2 години вече.
Някои мои авери ми викат "ти луд ли си е " или "аз толкова време не мога" но въпроса е там че аз искам, просто няма момичета които да искат да го правят със мене!? ! Спортно тяло, тренирам дигане на щанги и всичко е ок, но защо не мога да разбера!? !
Някакви мнения по въпроса?

П. П От Поморие съм

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: de4da250b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето мнение е, че не трябва да слушаш другите. Сексът е нещо, което се споделя с любимия, за да се запази човечеството, а не ей така защото ти се иска да си го навреш на някое момиче. Според мен-не ги слушай. Ще му дойде времето.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 36aa398dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Излъжи ги, че си правил, без да проверят няма да разберат.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 941aa6111e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имаш проблем да и знаеш ли какъв е той? Започнал си рано и това те е направило арогантен и сега просто не можеш да попаднеш в толкова примитивна среда, защото жените край теб израстват стават по издържани във всяко едно отношение и примитивното поведение просто им е неприятно. ако обаче не ти трябва жена, а ти трябва просто секс, то лятото по морето има доста платена любов.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c62986022e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Офф като се започнат теми с "няма секс" и сякаш секса е някаква добра покупка, която или я има за доставка или я няма :D Започвам да си мисля, че вие който се жалвате за липсвата си на секс, искате да имате момиче до себе си, не за да я познавате, и да я обичате, а просто за да можете да използвате факта че ще е момиче, и да задоволите нуждите си. Нещо като, имам си гадже = има секс :D доообре де, е това ли е най-важното!!! Приятелю който тренираш, защо тренираш? За себе си ли! Или за да има секс! Честно... до колкото знам, човек тренира за да развива тялото си, защото уж така развива и духа, най-вече за здраве. Ама като гледам вече не се тренира за здраве, а за секс ;) До къде го стигнахме!

Ок, по-сериозно!!! Защо се оплакваш? Не си ли забелязал, колко теми са написани от мъже, дето са баш мъже, и на по-големи възрасти от теб, и дори не са го правили още. А ти не си девствен за разлика от такива! :) От какво се оплакваш? Има на по 30 дето не са го правили още. А ти на 18 и не си го правил от 2 години! И знаеш ли защо? Защото не всичко е до тялото и визията ти, не всичко е до повърхността? Ако не умееш да общуваш добре, ако характера ти е много чепат, или си твърде мълчалив, каквото и тяло да имаш, не би предизвикал положителен интерес сред женския пол ;)

И не се влиай от какво ти казвали "аверите ти", бъди
себе си бе човек, ама излез малко от тоя фитнес! Тежестите няма да ти помогнат да впечатлиш едно свястно момиче! Проблемът да разчиташ единствено на тялото си за да имаш приятелка, е че така се създават само кратки авантюрни връзки, от и до секса. Вярвам не е това което искаш! Ами промени се, вгледай се в отношението си към другите, и бъди по приобщен и предразположен. Когато харесваш едно момиче й го покажи чрез жестовете си, чрез своя интерес към нея. Проблемът е, че тъй като не си правил секс от дълго, и може би когато се опитваш да флиртуваш, прибързваш и правиш много сексуални намеци, което повярвай, много момичета така ще си създадат лошо впечатление за теб, че не ги уважаваш, че не искаш да ги опознаеш, а искаш само да ги оправиш! Отстрани е грозно! Не мисли само за секса, а и за нещо истинско! :)


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker