Постъпих като боклук и я нараних - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Постъпих като боклук и я нараних
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4090 пъти
Здравейте на всички четящи. Аз съм момче на 14. Направих нещо много гадно и много много МНОГО отвратително.

Имам приятелка която също е на 14. С нея наистина си допадаме, заедно сме от две години. Обичаме се ужасно много, правим много неща заедно. В петък се прибирахме от училище с рейса. Бяхме аз, тя и една нейна приятелка. Нейната приятелка никога не ми се е струвала лоша, но напоследък бях започнал да мисля доста за нея.

Ще наричам приятелката ми Г. Та Г. Попита мен и приятелката си (тя ще е Д. ) дали искаме да идем на кино заедно. Аз и Д. обаче мислехме да учим, защото имаме важен тест в понеделник. Добре прибрахме се и след известно време по телефона ми се обади Д. На мен ми се стори странно, защото ние нямаме много общи теми и сме на здрасти и чао. Тя поиска да се видим в мола, където Г. не ходеше често.

Аз се съгласих. Помислих си, че е за рождения ден на Г. който е след един месец. Когато отидох, Д. стоеше на едно място за ядене близко до киното. Когато ядохме, тя поиска да сподели нещо с мен. Каза ми, че имала чувства към мен, но не искала да разделя мен и Г. просто имала нужда да го сподели.

Не знам защо изпитах някакъв инстнинкт, че трябва да я прегърна. Още по-малко знам и защо го направих. Седяхме така няколко секунди когато чух някой да изрича ивето ми зад мен. Когато се обърнах видях Г. Тя не посещаваше никога киното тук, но ето тя стоеше пред мен от плът и кръв. Тя ми заби силен шамар право в лицето и тръгна с някакво момиче (съседка) към касите.

Аз не направих нищо просто останах безмълвен, защото знаех, че я нараних много и заслужих този шамар. Без да се обръщам към никого аз си отидох в нас и цяла нощ не спах размисляйки какво да правя. Сега се чудя като я видя отново в понеделник какво да направя. Знам, че постъпих ужасно, гадно и много я заболя от това но какво да направя моля ви кажете. Благодаря на всички, които го изчетоха и дадоха съвета си и на сподели. нет ако побликуват това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: c497a3da8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Според мен, ти самият си жертва! Твоето момиче се е държало като боклук, спретвайки ти такъв номер.
В крайна сметка нищо не си сторил, само си утешил едно „влюбено“ момиче. Двечките страшно са се подиграли с теб, но е добре, че сега правиш този опит с жените.

Иначе, когато порастнеш, ще се научиш да избираш момичетата по-добре. Нищо не си загубил иначе. Не си се държал като боклук. Аз не бих се разсърдила, ако приятелят ми утеши друго момиче, но и никога не бих му спретнала такъв номер, за да си гледам сеира. Нормалните жени със самочувствие не преследваме мъжете си и не ги правим на глупаци.

Прекъсни контакт и с двечките и се концентрирай в ученето. Само интелигентните и успяли мъже един ден имат достъп до интелигентни и успяли жени, не до някакви пикли, които гледат прекалено много турски сериали.

Ти не си виновен, като порастнеш, ще се смееш на тази случка!

ж. 27

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 38ffd6eae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами обясни и същото което си написал.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 41fec8d11c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вече не можеш да върнеш времето назад. Кажи на Г, че съжаляваш и че вече явно нищо не можеш да направиш за да я убедиш да ти прости и я остави и тръгни с Д (но след известно време). Или пък (ако много искаш да си с Г) излъжи нещо за Д, например че животинчето и е починало и на нея е било много тъжно, имала е нужда от утешение. Но 2рият вариант не е за препоръчване.

Съжалявам, пич, ти сам си си виновен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b381ed48a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче и съм се чувствала от другата страна... Най-добре е да се извиниш само това ти казвам, и е мъдро, че поне съжаляваш при мене само ме използваха :/ Извинявай, че не давам дълъг и умен отговор, просто това е труден проблем :(

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7602e1dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Кажи на Д. , че ако наистина не е искала да ви разделя и е толкова добра приятелка на Г. , да и каже какво е станало наистина!!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 305e2ebdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен са ти извъртяли двете някакъв номер.... Твойте приятелка е могла да има съмнения и другата да и е помогнала....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c357e434f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля че Д. ви е извикала и двамата.. И е искала по този начин да ви раздели.. Сигурно е знаела как ще реагираш.. и ви е извикала по едно и също време.
по въпроса.. Ти си си виновен за дето си отишъл.. ако обичаше приятелката си нямаше и за секунда да се замислиш дали да отидеш или не. Не знам какво мислиш да правиш, но по-добре отбягвай Д. Махни я отвсякъде.. фб, скайп, телефона и т. н. и се опитай да си върнеш Г. ако наистина толкова мн я обичаш.. кажи и че просто си искал да успокоиш Д., защото ти не си споделял чувствата ?.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 93d693c3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Няма какво да направиш, жалко, че си такъв още от съвсем малък. Доверие се гради години, а рухва за секунди. От личен опит ще ти кажа, че по-добре да забиеш ножа в лицето отколкото в гърба. Да й беше казал, че имаш интерес към приятелката й и да си вървите по живо, по здраво. Ти да си пробваш късмета с нейната "приятелка", а тя да ближе жестоки рани, е приятел ще ти кажа, че такова предателство се помни винаги и боли винаги, но не се притеснявай някой ден ти ще си жертвата и ще разбереш кристално за какво ти говоря. Не пиша коментара си с лоши чувства, просто ти казвам какво е да си от другата страна на нещата и все пак извини й се, покажи й, че наистина съжаляваш, но ако не желае да те вижда нямаш право да се сърдиш на никой друг освен на себе си!
И. И. И

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 57cda8c991
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   според мен нещо са те преметнали... имате среща в мола с "д" ама "г" не ходела там и изведнъж "г" е там... събери ги двете и говори с тях за случилото се за да се изясните какво става

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 993792c7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Събирате се с Д. и обяснявате на момичето без да спестявате истина. Предполагам, ако разбере, че е само прегръдка, а не поредната ви среща зад гърба и, няма да има проблеми. От опит ти казвам, че няма проблем да излизаш с общи приятели, стига да не я лъжеш и да не го правиш тайно, тогава си мисли някакви съвсем отделни неща.

Зу-За

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 50c85e060c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не разбирам защо трябва да се чустваш гузно. Ти просто си я прегърнал, това не е края на света!!! Много на вътре го приема и приятелката ти. Напълно нормално е било да останеш безмълвен, та ти незнаеш къде си сгрешил.

CoOonfused girl

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3ecdf1b138
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Според мен в понеделник й кажи истината. Кажи те там Д. ти е споделила чувствата си към теб и ти си я прегърнала просто "приятелски".. ако трябва накарай и Д. да си признае пред нея за това.. иначе ако замълчиш и не й дадеш в понеделника някакво обяснение ще си помисли, че наистина не ти пука за нея. :))

Ж13

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bd7a5a1d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Спокойно де :) Станалото станало! Тццц.. цц мда гадно е било, многооо, но след като не си искал това, не си го и очаквал, а просто си се оставил на момента, на мен по ми прилича на неловка ситуация! Я да се съвземаш, всичко е поправимо, ако не е твърде късно, а при теб не е късно :)

Е могъл си да предвидиш, че "Д" има чувства към теб, и да й кажеш от рано как гледаш на нея, да кажем само като на приятел, но явно си бил твърде, залисан от собствените си чувства към приятелката си. Странно е, как приятелката ти се е появила точно на време, за да види, че я прегръщаш ;) много съмнително! Запитай се какво е правила приятелката ти по същото време в Мола? Дали "Д" не е знаела че е там, и нарочно да е поискала, да ти разкрие чувства, за да реагираш така и приятелктата ти да те види! Или приятелката ти, по някакъв начин е разбрала че ще си в Мола, и е дошла да те види, нещо като тест, дали ще избереш нея, или нейната приятелка. Иначе, звучи като егати случайната случайност! :D

Сега имаш две възможности, да се оправиш нещата с приятелкта си, да поговориш с нея :) Или ако нищо не стане, или сам не искаш, да видиш какво може да се случи между теб и "Д". Ама според мен обичаш приятелката си, и за теб ще е по-важно да си оправите отношенията ;)
Е, какво чакаш да бие камбаната ли? Обади й се, кажи и че искаш да се видите да поговорите, извини и се, кажи й, че не си искал така да стане, разкажи и точно както тук си описал, как си се отзовал на "Д" с мисълта, че може да е свързано с нейния рожден ден, че тя ти е казала онова, и ти си я видяла някак тъжна, и си я прегърнал, колкото да я успокойш, кажи и че било прегръдка като по между приятели! Ще спечелиш отново доверието и ако бъдаш искрен с нея ;) Ммм, съветвам те да й направиш жест, подари и цвете, като символ на чувствата си към нея. Ще видиш, че ще и мине, било е само прегръдка, не сте се целували!


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 285dd6e71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Посто не се притеснявай. Прегърнал си я и какво от това не значи, че сте някви... И аз много пъти съм се прегръщал с момичета, които не са ми били гаджета. Тва не значи, че си направил нещо лошо. В този случай по-скоро ти трябва да се сърдиш, защото ти е зашила шамар без въобще да знае закво става въпрос... Успех, братле;)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 361ae2d20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Аз също съм момиче, никога не съм изпадала в такава ситуация, но знам какво чувстваме ние.. Г. в момента е много наранена, когато се видите в понеделник иди при нея макар и да се дърпа, хвани я и я помоли да й обясниш какво се е случило.. Д. не е много искренна спрямо Г. по скоро тя ИСКА да ви раздели, момичетата се правим на ангелчета докъто неполучим желаното.. Върни се при момичето което ИСТИНСКИ обичаш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker