Подиграват ми се - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подиграват ми се
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5000 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13 години (7 клас). Преди 1 седмица реших да си подстрижа бретон. И така, направих си крив бретон. Всички от класа ми ме харесаха.

Родителите ми също. Незнам защо, но вчера започнаха да ми се подиграват за бретона. Едни момичета, които са 9 клас качиха снимка във фейсбука на една жена с крив бретон и написаха моето име. Писаха, че сме 1:1. Писахме си и в личния чат. Те започнаха да ми се заяждат. Казваха ми че съм много зле с този бретон. Попринцип не живея за хорското мнение. За мен е важно аз да се харесвам. Заплашват ме, че ако им се отварям или ако говоря нещо за тях ще стане лошо. Аз имам добра приятелка, която е 9 клас. Тя видя снимката и ме пита какъв е проблемът. Аз и обясних всичко. Приятелката ми писа на момичетата, които ми се подиграваха и те махнаха снимката и ми се извиниха.

Тази сутрин ми писа още 1 момиче (пак в 9 клас). И тя започна да ми се заяжда и ми каза "значи не можеш да се оправяш сама, а казваш на други момичета, а? ". Аз и казах да ходи да се заяжда на хора на нейната възраст или по-големи. А тя ми каза "Ами като се имаш за малка, тогава що са еб*ш? ". Аз се шокирах от това, разпитах я и разбрах, че някой е пуснал слух, че съм го правила.

Попринцип съм срамежливо и кротко момиче. Имам отлични оценки в училище и не обичам да се заяждам без причина. Попитах защо ми се заяжда, а тя отговори "еми да речем, че просто обичам да се заяждам на хора като тебе"... Какво по дяволите съм им направила?? Нито съм ги обиждала, нито съм говорила против тях. Не ме интересува от това, че те говорят глупости за мен и си мислят разни работи. Притеснявам се от това какво ще стане ако слуха "че съм го правила" достигне до родителите ми... А аз никога даже не съм си и помисляла за такова нещо. Просто някой хейтър го е разпространил. Сега във вторник ще идват в моето училище, за да се разправяме очи в очи.

Незнам какво да правя. Вие как бихте постъпили? ;[[

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5668710ea5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обърни им гръб. Не се занимавай с тях. Не им говори..

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a20e58bb02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От авторката: не им обръщам внимание и не им пиша вече, но те продължават да коментират тази снимка и ще разпространят из целия град за това, че уж съм го правила, а градът ни е малък и все ще се разчуе до родителите ми и вече ще имат съмнения в мен ;xx

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4ee9cf263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Aбе отваряй им се!!! Какво толкова! (Най-много да те набият:)))Казвай им лелички. И ги предупреди:ако се закачате с мен, ще си имате проблеми и то големи (не се досещам какво:)! Това е завистта- и тя си каза думата!
Noood
П. П. И аз много харесвам крив бретон, но нямам смелост не знам дали ще съм добре, но от някъде половин година се каня:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bcbc1c0c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Те се заяждат с теб, защото виждат, че си кротко момиче и искат да се заяждат с теб, тъй като мислят, че нищо няма да им кажеш-играят си с теб и се забавляват (много съм се чудела на такива хора какво им е забавното да унижават по-скромните хора). А колкото до това "дали си го правила" според мен кажи ТИ първа на родителите си, отколкото да го научават от другаде. Обесни им как стоят нещата, за да могат да ти помогнат с проблема. Аз също съм била подлагана на унижения и знам какво е и ако ти кажа да не им обръщташ внимание то просто не става, защото те няма да се спрат, затова освен да ги търпиш не знам какво друго би направила. Успех мила! :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 80d873312f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   да ти кажа не си струва, даради тези отрепки да се тревожиш - не им обръщай внимание (наистина тази техника работи - ключът е въобще нищо да не им говориш, нито да ги поглеждаш все едно ги няма там - бъди актриса). Живей си живота - разговаряй с хора, които са ти приятни, усмихвай се. А и да ти кажа за срамежливостта - ще ти мине със сигурност - мен ме тормозиха чак до 8 клас, но сега съм 10 в същото училище и нямам никакви проблеми, въпреки че просто защото отрепките отидоха в големия град, че да се правят на още по-надути и надменни. Просто с времето ти умръзва да мълчиш и си казваш - искам да живея!! един последен съвет - не си ли обмисляла възможносттта да се преместиш след 7 клас другаде

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 4ee9cf263f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няма как да сте 1:1 защото:
1) Няма еднакви хора
2)всеки е себе си и не прилича на никого
Ей това им го заври у гъзо ха-ха и хааа
Noood

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d73bd1c1e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тотал игнор. Те не съществуват и толкова. Или ако са много упорити - рано или късно ще ти падне сгоден случай да им го върнеш хем тъпкано, хем елегантно. Колкото до слуховете - вместо да чакаш вашите да го дочуят от някъде, направо ти да им кажеш, че някакви патици разпространяват грозни слухове за теб. Ако си траеш, докато го научат от някого - само ще изглеждаш гузна и ще им дадеш основание да се усъмнят в теб. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5c8c0944a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Женската злоба е ужасна! Аз съм момиче на 13 и почти всички проблеми, които съм имала са били причинени от момичета. Не може ли да се намери някой да те защити? Тези момичета наистина ли ще идват? Ако да, задължително намери някой да те защити, защото една моя бивша съученичка си имаше проблеми с по-големи момичета /и те бяха 9-10 клас/ и се стигна и до бой /те я набиха/. Това не е шега работа. Най-добре кажи и на родителите си, защото както ти сама каза - малък е градът ти и може този слух да се разчуе лесно. Кажи им какво става, за да са подготвени, ако чуят нещо такова, даже ако се наложи можеш да покажеш и хронологията. Пак казвам - това не е шега работа, понякога нещата стават наистина сериозни.
Момиче на 13

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b31890d792
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Те са комплексарки, които ти завиждат за бритона ;) що да не се оплачеш на твоита приятелка ето как им е затворила остата. Ще ти кажа какво ще стане... Пусни и ти слух за тях без да разберат и после им го натяквай. И на мен всички ми се заяждаха, че мясам на педал, ама като им върнах няколко пъти престанаха. И не се притеснявай за вторник нищо не могат да ти направят. Важното е, че твоите съученици и родители са те харесали. Ти също си се харесваш... Кво по хубаво.? ! Сигурен съм, че си супер с новия бритон;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 414d6e2f66
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами говори с родителите си, преди да достигне до тях. Ако не си близка с тях, може би ще ти се стори странно, но по-добре ги подготви преди да чуят и да почнат да се съмняват. Или най-добре говори с единия родител, с който си по-близка.
Така поне ще си решиш проблема с родителите.

А колкото до онези хлапетии, дето са ти писали и са те тормозили - колкото и клише да ти прозвучи... животът им сам ще им натрие носа. Такива хора има. И са жалки. И за съжаление в училище, докато подрастват - с лопата да ги ринеш. Недоволни са от живота, пълни с комплекси, с гняв също може би... несигурни са в себе си - ти си начинът да се почувстват малко по-добре за себе си. Тъжно нали?

Не позволявай това да стигне до теб! Опитай се да не му обръщаш внимание и да не се вглъбяваш! Трудно е, особено в училище. Но гледай своя живот и се опитай да не мислиш за тях.

Звучиш като супер интелигентно дете. Това ще отмине. А дребните душици ще са някъде далеч зад теб като пораснеш. Ти само бъди себе си и занапред!

Успех!

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 966b7cce54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е какво толкова? Щом не си го правила ще отидеш с родителите си на гинеколог и той ще потвърди, че си девствена ; ).. Тогава да разправят к'вото си щат.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f0ac689eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   да не ти пука
ако родителите ти те познават веднага ще разберат, че е лъжа

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ccdc445b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Споко, това са просто пълни тъпанарски копеленца без работа. Виждаш ли колко е лошо да си прост? И да се правят на отворени.. и понеже нямат смелост да се "отворят" на някой друг се "отварят" на теб защото, за разлика от тях, ти няма да им обърнеш внимание, а те ще продължават да си мислят, че са много забавни.
Винаги ще има такива курветини, трябва да си наясно с това.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a52204a439
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Моето момиче нали знаеш, че има хиляди начини да докажеш на родителите ти, че си девствена?? Изобщо не бива да ти пука от тези надути кифли, които се чудят къде да си убият времето.. живей си така, както си живяла досега, щом си харесваш бретона продължавай да си го поддържаш.. Ако пък стане напечено и тези те заплашват с бой или нещо друго, събери една тумба приятелки и им покажете за какво иде реч! А както казах не се притеснявай може спокойно да отидеш на гинекологичен преглед и да ти извадят ''свидетелство за девственост'' ;) Живей си спокойно и си наблягай на уроците :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 40856f2b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз на твое място бих казала на родителите си кажи им какъв е проблема да си имат едно на ум, пък и ти ще се успокоиш. А доколкото тия мърши остави ги знам гадно е но всичко ще ввърши рано или късно, знай всичко на тоя свят се връща.
Стефи *

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c396f02f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   ''Какво по дяволите съм им направила?? Нито съм ги обиждала, нито съм говорила против тях. ''
-------------------
Миличка, сблъсквала съм се с такова животно и мога ти кажа, че беше дори по-голяма на години от пиклата, която е решила да ти трови живота. Повярвай не е нужно да си и направила/казала нещо, за да те мрази.
По-готина си от нея, по-умна, по-възпитана, за да се държи така според мен. Може момчетата да те харесват и тя да се дразни, че обираш вниманието им и това го има като вариант. Опиши я като външност, държание, облекло, успехи в уч-ще, семейство-бедно/богато и я сравни със себе си, може би, така ще разбереш защо е гадна с теб.
Ние няма как да влезем й в главата и да ти извадим отговора.

"Ами като се имаш за малка, тогава що са еб*ш? "
------
Ами личи си, че е просто момиче, селянка, която е под нивото ти.

Morena

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 8e3aa867ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   така е хората са глупави и искат да дразнят тука в тази държава , ако не си борбен характер всички те погват

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6406678e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Завиждат ти, защото те са грозни!! Това е обяснението, и аз съм на 13 - 7-ми клас - и на мен пък ми се присмиват на цвета на кожата - сега може би ще си помислите че съм тъмна, на точно обратното, аз съм бяла, не прекалено, но бяла! Приятелките ми харесват цвета на кожата ми, косата ми и най - вече очита ми. Обаче ето ги пак по - големите и надутите, има едно момче което си пада по една от приятелките ми и постоянно ме обижда веднъж каза - Единственото хубаво в теб са обите ти, трябва с операция да ти ги изтръгна и да ги дадът на И**** - тоест на приятелката ми която той хареква - аз се обърнах към него и му казах - това си ми е красотата, това си ми е гордоста, земи се разкарай! - Сега ми казва, че съм била онко болна - косата ми е дълга, всичко си ми е наред, а той неспира да се заяжда. Накрая се ядосах и му казах - Ей смърф - много е нисък - ти като си толкова ограничен и неможеш да приемеш хората такива каквито са, зами се гръмни и ги остави да си живеят живота, никой не го интересува какво мислиш за него! Просто ми писна всяка вечер да плача, заради такива с извинение - идиоти - който само се подиграват на хорта, въпреки че са по - големи от теб, не им се оставяй да те униават, и ти си човек и ти имаш чувства!! А за тъпия слух, това лесно може да се докаже, че не е така, след 1-вия път детствената ципа се къса и ако майкати те заведе на генеколок, ще се разбере, че ципата си е на мястото и не си имала контакт с момче. Просто не им съ връзвай, това момче което ми кза онко бола миналата когина казваше, че съм била момче, не момиче, защото не съм се разголвала като другите момичета, и през лятото се засякохе, аз бях обляква един потник и тоя беше доста изрязах и без да се хваля бюста ми прикова зрението му и от тогава не ги говори тея глупости, та и ти никакво внимание, като чуеш нещо за саба си преглътни го или се защити, но не изпадай в истерия!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9ba2f4c575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ох, това момиче да върви да се кастри някъде..
Та впрочем, не им обръщай внимание на такива хора, завиждат и за най-малкото.. Само немога да разбера къф им е проблема на момчетата, к'во общо имаш ти с тях, че да правят така.
Относно слуха, че си го ''правила''.. ами какво да кажа, това са просто уникални тъпи същества, които си нямат работа.. Не се занимавай с такива.. Вторник.. хмм да ти кажа, чесно единия вариянт е да отидеш и да ги питаш къф им е проблема, почти сигурна съм, че няма да ти направят нищо особенно, а другия е да се обърнеш към класната!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6e240dd11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Обърни се за помощ към родителите ти, класен или директор ако се наложи! Саморазправите няма да те доведат до никъде! За това имаш родители да ти помагат и закрилят. ще те разберат и ще ти помогнат!!
Успех :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a041ff4637
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Здравей, аз съм момче на твоите години. И на мен са ми се подигравали за прическата и какво ли още не! Аз стигнах до извода, че просто на тази възраст всеки си мисли, че като се присмее на другия за нещо е велик! Просто не им обръщай внимание и ограничи контактите си с такива хора!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b524e602d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не се впрягай за глупости. Просто има хора, които ни могат да живят, ако няма интрига. Гледай да не им показваш, че те притесняват, ако се заяждат, заяждай се и ти, но не прекалявай и спокойно, не ми се вярва това да стигне до родителите ти. И аз съм 9 клас и за мен са разправяли какво ли не, но тези неща се носят по връсниците ти, вашите няма да разберат.... Успех :))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: db0f1e0fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здавей аз съм на 11 и ми се е случвало някой от по голям клас да ме дразни или убиждаи и ти казвам игнурирайги, защото
има идиоти куито знаят да разпространяват глупости. Ако бащати и майкати дойдат в училището или разбератпо някакв начин... него позволявай или преди да разберат лажата ти им кази истината, че това е лажа.
Това е моето мнение по въпроса!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a046c186eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   хоо мене колко са ме обиждали, за всичко са ми се смяли и накрая взех и набих едната и тогава ме беше обидила на бедна и понеже бяхме излезли и кучето ме беше дощло при мен той много бягаше беше лаврадор ретривър и тех сигурно тва ги фана яд. те видяха колко го обичам и решиха отнова да смажат достойнството ми. започнаха да ми крещят в лицето кучето не е твое, ти имаш само една немска помярка (немска овчарка)вие нямате пари за токова куче откраднали сте го ти си толкова тъпа загубенячка и не спираха почти целият клас да се обръщат към мене и да ми викат тия работи един съученик много го хареса тоест двама тогава и казаха защо бе кучето може и да нейно. то ако не я познаваше щеше ли толкова да я харесва. но той се оттгели щото започнаха да се нахвърлят срещу него. Кучето ми си хареса един съученики се лепна за него щото той му даваше некви пръчки за да види как съм го дресирала и си играеха. Почваха още повече да ме обиждат и аз ги изчаках да минат повечето а ония дето ме обиждаха останаха щото ги беше страх ама аз тръгнах полека и явно атя дето я беше най страх остана и вървеше зад мене и аз на тебе какъв ти е проблема бе офф махни се са не мисе разправя с тебе такали обаче като с си другите се праиш на смела аааа? и като я хванах и я наведох яко забих и неколко шамара и тая гери данчето ме пребий и едната я пита къде те удари еми ето тука. и ите данчесега ти заслужаваш един шамар. започнаха да настройват всички срещу мен и те отново целя клас ме обижда двама човека замерваха ме с камъни. некой се изхрачи върху якето ми. Започвах и за да ги обиждам но нямаще как да пребия целия клас. замерваха ме по силно и то към главата.
тогава една от учителките най-добрата ме прегърна и ме загърна с якето си. Щом видяха това спряха сцеленето а онези продължиха да ме обиждат и другата учителка дето беш ес нас нещо им каза ме защити и те спяха. И така до следващия път. голям стрес беше едва се излекувах добре че се махнах от там и сега все още си спомням тези случки

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6e5b499fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   26, явно в училище, вместо да учите (правопис, граматика) само това сте правили, което описваш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a046c186eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   27 Да щото от тия гаднярчета учителите не можеха да ни учат

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3a4f046a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Към номер 4: Не че се гордея с това, но доскоро и аз бях като тези момичета! Чак сега разбирам, че не съм постъпвала както трябва! Сега и на мен ми се подиграват от както почнах да пиша коментари в такива сайтове и започнах да помагам на авторката! На кратко- подигравки по мой адрес за това, че вече и аз имам сърце!

Към авторката: На такива хора просто им прави удоволствие да се заяждат с кротки хора като теб! Е да и аз го правех, но не за удоволствие, а за отмъщение и изтезание на враговете! Така че просто не обръщай внимание на такива хора! кажи им просто(извинявам се за израза) "е*и си майката" или "вар се е*и к***о! ако не подейства-пиши пак тук! Успех!

ПС: не съм прочела всички коментари! На всички хейтари (ако има такива) не се заяждайте с момичето...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 44d7e8d03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Не им обръщай внимание.. Наистина! Колкото и тъпо да звучи, като ги игнорираш, те рано или рано ще спрат, след като им омръзне... А ако имаш голяма групичка, които ти пазят гърба може и да хванете с дружките и да ги пребиете!!! Е, това само в краен случай де...

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 1c2ff53f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   щом родителите ти са те харесали не виждам какъв е проблема тогава... ти живееш с хората а не за тях пък и е ясно че те просто ти завиждаш ;)

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c3931b04b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   ейй я се стягай!! И аз съм имала такива проблеми, бях малка и не бях готина.. но сега ми припадат.. просто не им обръщай внимание.. минаваш си покрай тях, те естествено ще кажат нещо, но гледай и да си с повече хора и просто ги подмини и си говори с приятелите ти.. спират.. знам го от личен опит.. ;)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5750ab3795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Обърни особено внимание на моя коментар, ще ти бъде от полза! Имах същия проблем! Обиждаха ме като малка, заяждаха се и т. н... обаче в един момент аз се опълчих против тях и им затворих устите. Не трябва да им траеш, всички горе, които ти казват да не обръщаш внимание, не знаят как да се справят със ситуацията или не са го преживели! Аз ходя на психолог и моя психолог ме е посъветвал същото, когато някой ме напада, да му отвърна, а тия глупости да си обърнеш и другата блуза или да не обръщаш внимание не помагат!!! Начинът се крие вътре в теб, ти ще решиш как, аз лично бих я заплашила, че ще я ступам.. мога да се бия много добре, а всички пикли ги е страх от това. Ако и ти можеш я сплаши, ако не не знам, измисли някакъв начин с гадже, по-голям твой приятел, приятелка.. тия само от лошо се разбират!!!

Корлеоне

 
  ...
преди: 10 години, 1 месец
hash: 50edeb71cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Две неща можеш да направиш. Да ги затапиш с думите. Примерно им кажи колко са бавни и не могат да асимилират, че нямам нищо общо с това което се говори за мен, а и не е тях работа. (най - важното никога не се защитавай с думите, винаги си съчинявай изреченията, че те са виновни. Ще ги дразниш, но помага. Е може да поемеш някой удар, но не се давай. )
Или отиваш при главната лигла и я трошиш от бой, ама яко бой да знаят останалите, че с теб работа нямат. Може да е прекалено за теб, но не просто трябва да я биеш, а да я пребиеш... нещо като лоша репутация, но в твоя полза.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker