Как да скъсам с това момче? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да скъсам с това момче?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 13081 пъти
Здравейте всички,
имам голям проблем.... тръгнах с едно момче като си мислех че го обичам, но с течение на времето разбрах че не е така!!

Ще ви разкажа всичко от самото начало. Запознах се с него в училище имахме и общи часове, един ден имахме презентация за училището и накрая на срещата той поиска скайпа ми казах си ''добре защо пък не в едно даскало сме'' Минаха няколко дена и започнахме да си пишем по-често. Той поиска телефонния ми номер и аз му го дадох, защото ми харесваше да си пиша с него. Той е много внимателен с отношението си към мен и след като мина известно време(около месец и половина) той ми предложи и аз се съгласих. Увлякох се по него, мислех си че съм влюбена и че го обичам, но след като тръгнахме той почна да ме притиска искаше още от началото да го прегръщам, да го целувам, да съм постоянно с него, но то просто не става така. Не сте ли съгласни с мен, една връзка за да е добра нещата трябва да стават постепенно и така де да се върна на темата. Той ми пише всяка вечер и васяка седмица ми задава един и същи въпрос ''Още ли си влубена в мен, аз все още много те обичам''. На такъв смс какво да отговоря, той не ме пита дали го обичам , той ме пита да ли го обичам и след това казва, че ме обича!!

С времето чувствата ми охладняват и мисля, че искам да скъсам с него, но просто не знам как защото той постоянно ми повтаря че ме обича, а аз не искам да нараня чувствата му!!!
МОЛЯ ПИШЕТЕ МИ, ЗАЩОТО НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ!!! КАК ДА СКЪСАМ С НЕГО?? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1ecf2b70c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Каквото и да правиш, той ще страда. Той ти пише така, може би защото ти не му позволяваш да те прегърне. Всички връзки протичат различно. Според мен нищо няма да ти стане ако се гушнете и направиш мааалко усилия да запазиш връзката ви. Но всъщност това е твое решение. По темата: Кажи му, че не се получава, не върви нали схващаш не може да сме заедно и така. Но пак ти казвам по-добре да не късаш с него за това.
Момче, също страдало от такава раздяла

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8a32887cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Кажи му че има друго момче

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d8957d1d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Еми нормално вяко момче иска целувки, прегръдки и т. н.
Но просто му кажи, че временно си се увлякла по него, и както ти сама каза,
просто си мислела че си влюбена, но е било така, просто заблуда.. Е не бъди толкова директна,
все някак ще ги извъртиш нещата като застанеш пред него и почнеш с ''драмата.. ''
Просто му кажи да не се сърди, да не се натъжава, кажи, че има и други момичета
за него, всичко с времето си!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f281b4ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отговор за номер 1:
Напротив точно това казвам, че той ги иска тези неща и ги е получил от мен(прегръдки, целувки и т. н), но просто не мога вече защото той продължава да ме притиска.... може би ще ме разбереш ако си на мое място!!! Все пак благодаря :))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f281b4ae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Благодаря на номер 2 и 3 :))

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: aee3807e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Щом чувствата ти ги няма, значи решението ти за раздяла е правилно. Кажи му го в прав текст, без повече да изчакваш и овърташ. В очи, чрез скайп, смс, телефонен разговор... няма значение, просто го направи. Връзката ви вече е напълно безсмислена, така или иначе. Ясно е, че нищо насила няма да стане, дори и това да са няколко прегръдки и малки целувки. Вече не го харесваш, разделяте се и толкова. Ще го преживее, не се притеснявай. В крайна сметка, живота си продължава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 264b51988c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Само мислиш че искаш, или искаш да скъсаш с него? Вярвам съзнаваш колко голяма е разликата :) Хммм, едно мислим, друго правим, а трето ни е желанието!!! ... Ама ако е така, значи сме мноого объркани. Не прави нищо, докато не си сигурна какво искаш, че туко виж, скъсаш с него и после да съжаляваш.

Ок, разбирам, той те задушава със свойта прибързаност ;) Но е момче, за което ти май си му първата приятелка, или поне първата към която изпитва силни чувства и трепети :)
Уверявам те, че едва ли той иска да ти пречи, и да те притиска, несъзнателно го прави - просто те обича и на него не му се струва прибързано. Казват, че най-глупавото което може да се види, е влюбен мъж или както тук - момче :)
Защото чувствата, любовта понякога ни кара да правим неща за които не се сещаме че могат да изглеждат и различно или дори неприятно отстрани, но ги правим! Бъди по-откровена с него, кажи му какво не ти е приятно, и че искаш отношенията ви да са постепенни, което е правилно.

Внимателно помисли, имаш някакви притеснения! Е, той нали е внимателен с теб, колко други момчета ще бъдат внимателни с теб? Няма гаранция, че ако срещнеш друг, ще е си по-добре от сега. А и не забравяй една малка но важна подробност :) Ха, ами той те обича, не е важно само ти да обичаш някой, а и дали и другия ще те обича. Хубаво представи си, отказваш се от него, харесваш си друг, и правиш всичко за да си с другия, но другия да кажем не изпитва същото, защото не той се е вгледал първи в теб, а ти в него. Но и месец и нещо заедно, не е малко време, за да стигнете поне до прегръдката :) Може би не допускаш много хора до себе си и си твърде предпазлива, няма лошо, но ще ти кажа, че прегръдката не е чак голяма близост, че да се притесняваш! Някой момичета прегръщат момчета, дори и след втората или третата им среща, и не е нужно да имат чувства, а да изразят някаква принадлежност към себе си която може да е и чисто приятелска. Ето защо прегръдката не ми се вижда да е голямо прибързване. А за целуката, там съм съгласен, тя е нещо много лично, трябва да е твое желание, да се чувстваш готова ;)

Не може да мислиш че обичаш някой, или го обичаш, или не! В самосъмнение си, а не че нямаш чувства, ако нямаше чувства, нямаше да тръгнеш с него, няма изобщо да се занимваш с него... Имаш усещането че те притиска, това не ти харесва, и сега се опитваш да се разубедиш в чувствата си, като им се противопоставяш. Месец и половина, стига за да знаеш че имаш чувства, но е твърде кратко за да охладнеят чувствата ти. А и не го познаваш достатъчно. Имаш късмет че си случила на такова момче, знаеш ли защо? Защото ако беше друг, нямаше да ти искаш прегръдка или целувка, а щеше да ти иска секс - да има много такива! И най-малкото шанса да срещнеш друг който да е внимателен с теб е малък, но пък лесно ще попаднеш на такива който не им пука много за теб, ще ги разпознаваш по, че няма да искат да прекарват, поделят времето си с теб!!! ... Съвет - дай си време, търпеливо го опознай, кажи му че не искаш да не избързвате, че искаш да е постепенно :) И щом те обича, ще те разбере.

Ти избираш, от теб зависи. Но повече време с него, ще си по сигурна какво да правиш. Е, ако се откажеш от него, само чувства ви свързват, та стига да му кажеш, че приключвате и да спреш да го търсиш и отговаряш, да кажеш че има друг и готово.


~winterfire~

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6b2c2767cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Просто му кажи че би било по добре и за дваматс да останете само приятели

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 3e35f67a36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   хахх....как да скъсаш с него ми тей бе кво му е сложното казвам късаме и толкоз кво като нямаш чувства даи да седишс него по задължение...Ако сте в някаква компания кадето излизате всеки ден разбирам ама не е так тей че се стягай...:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: cc5c49c9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз също съм в подобна ситуация и смятам да скъсам с него възможно най-бързо.. По-добре не отлагай, колкото по късно толкова по-зле.. Първоначално аз също бях много развълнувана когато тръгнахме, но сега нямам никакви чувства.. Страх ме е просто как ще го приеме.. Но ще го направя, съветвам те ти също. Не можеш да си с човек когото не обичаш само за да е щастлив той.. УСПЕХ. :))

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 дни
hash: 84709db156
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Имам същия проблем! Виж, просто бъди директна! ^^

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 7c3a9fefcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Рискувай ,ще го заболи ,но ще мине след време,докато да си с него и да го лъжеш в очите ,че го обичаш

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 6b243288c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Това е съвсем нормално за едно момиче.. аз съм точно в същата ситуация и много добре те разбирам.. много ми е трудно но ще скъсам с него! Той ми казва че ме обича много но просто е болезнено постоянно да се преструваш и да живееш в една лъжа.. послушай всички момичета(предполагам) който са ти писали коментари! Трудно е но.. трябва! Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: da1a18d6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Здравей! Надявам се вече всичко да е на ред и да си скъсала с това момче, защото знам колко е задушаващо и притискащо постоянно да иска такива неща от теб... Моята история е мааалко оплетена.. Запознах се с едно момче от моето училище. Започнахме да си пишем постоянно и изведнъж го харесах.. Признах му и той ми призна, че ме харесва и станахме "гаджета", ако мога така да го нарека.. Но аз съм си малко по -притеснителна той иска да се целуваме, да ме опипва и всякакви такива, но аз не искам и му отказвам.. Проблема е там, че и аз също като теб много го харесвах и го обичах, но после като станахме гаджета видях, че той е от типа "селяк" говори постоянно как му се правело секс, постоянно ми говори за секс коя му била любимата поза и всякакви такива простотии и започнах да се колебая и чувствата ми охладняха.. И на мен не ми е приятно и му казвам, но той продължава. Един път подхванахме темата за хомосексуалността и аз казах, че ги подкрепям какво като са обратни и те са хора като всички останали и те имат мечти, цели и те имат сърце! Но той веднага започна да се прави на мъжкар "ЪЪъ, как може да ги подкрепяш те са извратени родил си се мъж такъв трябва да си останеш! А не да си режеш патката и да си слагаш цици! "При, което аз гледах като гръмната, защото все повече започнах да осъзнавам с какво момче съм се захванала, постоянно обижда и псува и нарича бившите си приятелки и като цяло всички момичета, които не му харесват "ку*ви" и всякакви други обидни епитети... Пита ме кога за първи път искам да го направя и аз му отговорих, че си има време за това, чак когато стана на 20 или на 25.. При което той ми отвърна "Хайде де, на 15 -16 с презерватив.. Какво толкова? ! " При което аз се ядосах и му казах, че не искам да го правя толкова малка и че няма как да стане, защото в секса трябва да има чувства и да е с правилния човек, а не просто секс и пак му казах, че има доооста време за тези работи... Не мога повече!! Моля Ви, дайте ми съвет как да скъсам с него без да го нараня, защото ще се побъркам, не мога да търпя вече просташкото му поведение към всичко! Благодаря Ви предварително! Лек и успешен ден!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker