Той облича женски дрехи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той облича женски дрехи
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 13486 пъти
Преди две седмици се запознах с един страхотен сладур на 20г. Излизахме всеки ден и този петък ходихме на дискотека с няколко мои приятелки и един негов приятел. Беше супер по някое време решихме да си ходим , а той предложи да ходим в тях. Съгласих се естествено, къщата беше хубава. Сипахме си по още едно и се загушкахме и той каза: Чакай малко и отиде в другата стая? !? След 10мин се върна... и бях изумена! Той се беше облякъл в тесни женски дънки тип клинче и високи дамски токчета!!!

В първите няколко секунди гледах и бях изумена.... но не казах нищо, незнам от количеството алкохол или не, но краката му изглеждаха добре , а дупето му по малко от моето! А и пишлето му така се очертаваше, че ми се прииска.

Забавлявахме се много и правихме страхотен секс. После го беше срам и ми каза че не е гей, това му било фетиш. Не го зарязах, когато правим секс той продължава да се облича така, поддържа се перфектно, епилиран, а и на мен ми е интересно и ми харесва. Голям кавалер е и се дьржи много добре с мен.

Радвам се че срещнах такъв интересен човек, но това което прави нормално ли е, а и на мен започна да ми харесва!!! Моля ви дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1fa8fe87a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Звучи мн интересно нз дали е нормално но :) наслади мо се или незнам :)

гРеТхЕн

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 54b2d6da5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Щом не ти пречи и момчето си заслужава, не виждам какъв е проблема. На всеки му харесват различни неща, нали? Не се притеснявай и си прави кефа-това е най-важното.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 97244e7273
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изумлих се от прочетеното и честно за ти кажа нямам думи..
Мери....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e5a5cad207
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Брей, интересно. Себеподобен :) Аз имам същият подобен модел на поведение. Обичам да обличам женски дрехи, защото ме кара да се чувствам секси и подчертават атлетичните ми крака. От както си купих и шосейно колело се разкарвам из улиците по тесни клинчета, които са стандартна част от екипировката за колоездене. Ходя така в банки, магазини, молове, кафета заведения за хапване и т.н. Обувките не ме кефят, пробвал съм токчета и така.

Като студент по разни купони също се обличах като жена, също на хелоуин и при всеки друг повод. Лятото обичам да съм с рокля, защото мн готино ми подухва на топките. При мен. Мисля си, че обичам женските дрехи заради тяхната фунционалност, а не заради това че са забранени от обществото. Например, както обичам прилепнали клинчета, така ме кефят и прилепнали блузи и потници. Последните са съвсем мъжки дрехи. Просто мъжете сме малко прееани, защото обществото ни налага ограничения във възможните дрехи които може да носим.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ba043b64c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   100% не е нормално.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b8140dc4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   номер 5 ме уби с тва за роклята ;д. По въпроса щом не ти пречи не виждам лошо :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 29ba52d812
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   според една кака - банкова счетоводка панталона не е мъжка дреха. Може би изхожда от това че евите са прекроили традиционния панталон & е станал по тесен и шарен и с финтифлюшки, мене ме предупредиха писмено полицаи да опазвам " наредба за обществе ред " щот момиче в непола и в нерокля касиерка в търговска верига се плашело от адам в евино облекло, а скоро видях група дежурни полицайки панталон, тъй че ми се види безпочвено да дават пример за опазване на " добрите нрави по отношние строго регламентирани форма дрехи за мъжки, а за женски пол - друга форма " а и частна женска охрана не е ни в пола, ни в рокля, аз лично веднъж ходих в пола в банка, внесох или изнесох си сума към или от моята тамо банкова сметка законно, а personal от бодигардове се възмути, а не го видех да откликва остро на еви в панталон : също клиенти на банката, вече само се подсмихват, но и аз не им се връзвам, не ме влече мъжки пол, поради това че нямам съвместими органи за контакт с него, а на токчета тънки, високи 6 и 9 см съм се разхождал ~ 4 к пеш, готино е, игнорирам подсвиркванията и автомобилните клаксони, после малко болят надолу от колене нозете, но кат се отпуснат на стол висок облегалка да се раздвижи кръвта & отпочиват, малко е проблем всеки ден епилация на лице, но може би ако въобще не е започнало бръснене при старт на пубертет момче, ще си останат косми лице меки и нетвърди, & по - светли, но щом се харесва индивида в еди какво си облекло или пък за да впечатли приятелката си, нека са заедно, но да избягват пред друг човек за избег на риска от подигравка и осмиване, аз съм в пола, балеринкови обувки, плътен чорапогащник, бикини, сутиен с подплънки, за увеличение обиколка бюст с около дециметър, в часките от топки амортизирани чорапогащници, нещо като противовес на женски пол екземпляри в панталон, моля, да се избягва телесен контакт адам с адам, щот нема бебе в резултат, а в пола ми е някакси по - свободно, преддвид че нема ограничение наложено от форма крачоли, просто женските дрехи & обувки, и ботуши са по красиви и практични = предпочитам ги в извънработно време за разходка сред човецие в магазини, банки, пешеходни зони, денем и нощем, обичайте се, бъдете щастливи с обич и уважнение всекиму : иво :)

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: bd800397bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз също обожавам женско бельо и дрехи, това е много силен мой фетиш. Нямам потребност от мъж, но до сега всички жени ме разбират но не искат да ме виждат в женско бельо и дрехи.
Правя го постоянно, защото ме възбужда зверски и никога няма да се лиша от това удоволствие, макар и след като свърша да мразя себе си.

 
  ...
преди: 11 години, 14 дни
hash: 29ba52d812
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   :)е не искат да ви виждат,лично мое мнение,в женски неща,щот автоматично почват да търсят хубаво и грозно спрямо техните си такива женски неща,и дали сте им конкуренция,мъж би се съблазнил от ваши женски неща,а после бягството ви от мъж им изглежда смешно от тяхна-жената има за цел да впечатли ,и да зачене,гледна точка, т.е.що ли нещо в женски неща се стреми да не се допира до мъжки пол нещо,не ще да е целувано или прегръщано от мъжки пол,а и женски пол са си с вградено майчинско чувство на обич и защита на всяко живо същество,инстинктивно се опасяват че мъжки пол нещо в женски неща би могло да му бъде посегнато,може би те самите по се харесват в мъжки неща,да живеят бебетата,да живее красотата,жив,здрав,щас-вВс:)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c0604a5280
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

13.   И аэ обичам да нося женски рокли

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c0604a5280
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Обичам да нося дамски ношници без бельо исе чуствам прекрасно

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 874a46123b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Най накрая някой като мен.
И аз обожавам да си сложа чорапогащник и токчета, и да се любя с жена облечена по същия начин.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ea93cbbf7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   е винаги ли трябва си с охрана, предвид неочакваност на околните по улицата?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f11c0b0722
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   И аз имам силно изразен фетиш към дамски скини дънки и клинчета. Обожавам начина, по който лепват за краката ми и дупето ми и ги подчертават... Като втора кожа са. Имам един чифт дамски впити дънки и един клин и не се срамувам.

 
  ...
преди: 5 години, 23 дни
hash: a2aba3b025
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз също имам такъв проблем ако може да се нарече така. Много голямо удоволствие ми доставя да нося кожени клинове. Не съм гей но просто ми доставя удоволствие и много ми се надървя.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 10 месеца
hash: 6c73e7be6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте мъж съм на 19 години и обичам да нося дамски прашки всякакъв вид най вече от онези с триъгълника отзад и тънките ленти както и чорапогащници, кожени клинове, рокли, поли, високи токчета около 13-15 см, тесни дънки слабичък съм и си бръсна краката. Една вечер се изкъпах и си обух едни секси розови прашки от онези с триъгълника отзад, розов сутиен и в него сложих малко чорапи да стане като ц**и, след това един черен чорапогащник и една къса прилепнала по тялото рокля над колената, високи 15см токчета малко червило лек грим и една дамска чанта и се разхождах доста. И по едно време ожаднях и огладнях и си викам на акъла ся как да влезна в магазина с тия дрехи престраших се и го направих. Влязох и си взех една вода и едни солети а продавачката като ме видя почна да ми се смее и отиде до склада и викаше на някой ела ела бързо и от там излезе младо момиче и тя се размя и почнаха да викат това са женски неща бе и ко имаш в тоя сутиен и аз им казах а те със смях ми казаха цената на покупките и аз платих и таман излизам и едната вика с какви гащи си а аз надигнат роклята и им показах и тръгнах и след 3часа ходене се прибрах.

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 86512e2f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Доста време е минало от публикацията, но все пак да попитам - - какъв съвет искаш? Щом не ти пречи това как се облича и ти е ... добре с него, значи няма за какво да те съветваме. Винаги съм харесал дамско то бельо и от доста време нося само такова. Някои момичета са ме възприемали, други не ... а съпругата ми няма нищо против това, че го ползвам и си купуваме заедно ... парцалки от магазина. Така че ... живей си живота и не питай никой!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ace6ba697f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз също обичам да нося женски дрехи. Мъж съм, женен с голям син. Синът ми живее отделно и през лятото, когато жена ми я няма, много обичам да си облека пола и да се разхождам из квартала. Когато срещам жени, те реагират различно. Някои се правят, че не ме виждат. Но други се впечатляват. На няколко пъти жени тръгваха след мен. Веднъж една направо дойде при мен и ме заговори. Призна ми, че и на нея й се иска да е с пола в това топло време, но работата й не го позволява. На Витоша също нося поли - по цял ден. Избягвам мъжете, а от срещнати те жени някои проявяват интерес и ме заговарят. От всичко стигнах до извода, че както жените са привлекателни за мъжете, когато носят поли, така и мъжете с поли привличат жените. Прав ли съм?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0f4ab9eee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Здравейте мъж съм и обичам да се правя на жена!Да подчертая не съм обратен интересувам се от момичета, но се кефа ,когато нося рокли,поли,чорапогащници,високи токчета,кожени клинове прашки и други дрехи. Сега в момента нося сутиен (в него имам чорапи),едни секси червени прашки и една къса пола и ми е мн добре. Веднъж бях на разходка и се отбих до един магазин и си купих една червена дантелена рокля и едни червени токчета дори магазинерката ми пита за кого ги избирам и казах, че са за жена ми. Прибрах се обух си чорапогащник облякох роклята обух токчетата и изчезнах из квартала да се разходя и ми беше хладно вятъра лъха ,а тогава си бях и със прашки. Разходката я правих вечерта и стана вече към 01:00 и тръгнах да се прибирам и на моята улица на една пейка имаше 2 момичета и ме видяха и очаквах да ми се смеят ,а те ме питаха от къде са ти обувките роклята защо ходиш така?Казах им ами кеф ми е ,а те ами все пак всеки е различен ама внимавай,и една от тях ми надигна роклята и ми видяха прашките и казаха ох мн ти отиват и ние имаме същите. А аз се прибрах облякох си нощницата и си легнах.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f1fa5ec3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Отдавна ми харесва да се преобразявам като жена.
Изглеждам много секси като дама.Обличам феерични копринени рокли,къси полички,дантелено бельо-сутиени,колани със жартиери,тънки чорапи.Обувки и сандали на високи токчета.Гримирам се доста успешно.
Имам много дрешки:
- Бельо сутиени(дантелени много секси) жертиери,много тънки чорапи и такива със ръб,прозрачни нощнички с дантелка.
- Панделки който вързвам на мекото си пишле.
- Гащички-прашки и такива със дантелка.
Рокли (копринени,тънки прозрачни),поли-солей.
- Обувки и сандали на високи тънки токчета.Имам и ботушки.
- Перуки различни цветове и форма.
- Гримирам се доста успешно.

Обличам се като истинска така че да не мога да бъда разпозната че имам пишка в копринените гащички.Излизам през ноща,разхождам се по улиците.Вълнуващо е когато срещна мъж,особено ако се обръща след мен.
Много се възбуждам когато духа силен вятър и вдига роклята (или полата) ми.Винаги обличам такива от лека материя.
Няколко пъти мъже се опитваха да ме свалят,но така и не разбраха че не съм истинска жена

Винаги ме тегли навън когато духа силен вятър.Как бях изнасилена?
Изкъпах се ,гримирах се предизвикателно-много туш на миглите,сини сенки за очи,руж на скулите с златист брокат,ярко червило.Напръсках се със хубав дамски парфьом.Облякох най-сексапилното бельо което имах-бял дантелен сутиен,жартиери с ажурна дантелкa,бежови чорапи с ръб,прозрачни гащички с дантелка.Облякох розова прозрачна блузка,клоширана пола на цветя много лека и феерична.Обух си любимите бели сандали на 12 см тънко токче.В чантичката си сложих -парфюм,червило и чифт чорапи(отвратително е да ходиш с бримки).
Когато излязох навън вятърът си играеше с поличката ми както си иска.Докато траках с токчетата и се чудех как да усмиря поличката си,насреща ми изскочи мъж.Разминахме се и помислих че ми се е разминало.Но не би!
Точно когато поличката ми беше вдигната от вятъра усетих ръка между краката си.Тъй като бях си вързала пишлето с чорап и дръпнала силно назад.той не можа да разбере че съм с пишка.Изплашена до смърт,докато се съвзема той си беше изкарал парчето и ми го навря грубо в устичката.Не знаех какво да правя,но като че ли ми беше приятно.Успях да се измъкна,но как се бяга на 12 см.токчета.Настигна ме и пак ми го набута дълбоко в устичката.Почувствах как топла течност се изля в гърлото ми.
Бръкна отново между краката ми и като намери пишката ми онемя.След това започна да крещи-"педерас защо си се облякъл като жена!А иначе си много готин като мацка.Сега ще ти го начукам."
Скъса гащичките ми,развърза чорапа с който бях вързала пишлето си.Наведе ме и ми го вкара рязко целия!Беше ми за първи път и ме болеше адски,но и приятно.Оххх колко приятно било да имаш голям и корав кур в себе си!!!
Този път се изпразни върху лицето ми.
Едва ходех на високите токчета към къщи,чорапите ми целите в бримки,гащичките неизвестно къде.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: b946affad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей темата е стара, но все пак да спомена нещо
Аз съм мъж, не съм обратен, ама имам фетиш към дамските дрехи слаб съм поддържам се и т. н
Имам цял гардероб с дрехи имам поли, рокли, чорапогащници и много други. Преди няколко дни беше хубаво времето слънчево и приятно и реших да си сложа тънки черни прашки, сутиен и къса тънка черна рокля и обикалях. Докато се разхождах минавам покрай 2 жени и те ме заговориха за роклята и едната ми спомена, че неин познат има такъв фетиш. Седнах при тях говорихме си дълго и с едната си оговорихме среща да се видим. Тая вечер си беше доста хладно и си облякох черен кожен клин, който ми стоеше мн добре и да ви кажа разбирам защо дамите ги носят.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: b946affad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Здравейте мъж съм на 25 год и се обличам като момиче нямам никакво овлечение към същия пол.
От малък имам фетиш към дамските дрехи вс започна от прашките и чорапогащниците и до ден днешен имам рокли, поли, чорапогащници, прашки и много други. Когато бях на 15 живеех с кака ми и тя работеше и една сутрин тя отиде на работа и аз открих в гардероба едни секси розови прашки и от любопитство ги облякох и се гледах в огледалото и ми стояха чудесно. След това си сложих един розов сутиен тънък чорапогащник , къса черна рокля, и едно мн яко черно палто и като си сложих една перука дълга кестенява коса станах буквално като момиче. Стоях си така цял ден и към 18:00 взе да се стъмнява и още бях с дрехите и кака още я нямаше и реших да излезна за 1-2 обиколки из квартала. Обух си едни тънки високи токчета и се разходих прибрах се съблякох всичко и така. Сега си имам собствени рокли, прашки, чорапогащници, клинове и мн други.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 934b658996
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Сега видях темата и веднага пиша до всички хора с подобен проблем:

Не, не е нормално да се обличате като жена!
Напротив!

Това е гнусно, извратено и Богопротивно!

Ето какво казва Мойсей в книга 5 Второзаконие от Стария завет на Библията, глава 22, 5-ти стих:

"5. Жена не бива да носи мъжки дрехи, и мъж не бива да се облича в женско облекло: всеки, който прави това, гнусен е пред Господа, твоя Бог. "

Затова, с голямо желание да ви помогна, ще ви посъветвам следното:

Не смятайте това, което правте за нормално или за безобидно! Напротив!
Това, което правите е сериозен грях, с който прогневявате Бога, а това е страшно! Затова не го правете повече! И принесете покаяние!

Вместо да се чудите какво да правите и да се подчинявате на дяволските помисли и да прогневявате Бога, по-добре прочетете Библията! Започнете с Новия завет!


...

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 9edb128528
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   31, нито Вие, нито художествената литература, която цитирате, имате правото да съдите хората за начина, по който водят ЛИЧНИЯ си живот. Свободен/свободна сте да вярвате в каквото пожелаете, но не карайте хората да се чувстват виновни за това, че правят нещо напълно законно, което не вреди на никого, само защото подобни практики не са добре приети в гореспоменатата художествена литература.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: 57ac59634c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   До 32 напълно сте прав/права не знам какво сте, но щом не се вреди на никого всеки може да се облича както иска.
Аз съм мъж на 25 години и нося дамски дрехи излизам навън с рокли, клинове, поли, токчета и др. Преди няколко дни си сложих черни тънки прашки, черен сутиен, бежов тънък чорапогащник, червена по тялото къса рокля и червени високи 13 см токчета и излезнах. Аз подминавам и заминавам хората на никого нищо не викам, но някои мн плюят обиждат, но не ми пука.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker