Какво, той може да ревнува, а аз не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво, той може да ревнува, а аз не?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1897 пъти
С гаджето ми сме съученици, 11 клас. Отскоро сме заедно, може да се каже, че все още има неща, които не знаем един за друг. Но иначе много се обичаме, всичко е 6+.

Проблемът е обаче, че аз съм доста ревнива. Ревността ми се прояви особено силно преди около месец и половина на 1 парти, на което бяхме заедно. Той се заговори с едно момиче, двамата започнаха да се смеят, личеше им, че се забавляват, а лицата им бяха толкова близо едно до друго... Направо откачих! Откъснах го от нея, заведох го на терасата и му дръпнах страхотен скандал. Той ме изчака да се накрещя, после ми каза, че момичето му било само приятелка и че ако не му вярвам, няма смисъл да продължаваме заедно. Бях бясна, тръгнах си от партито и цяла нощ не можах да заспя. Мислих и мислих... и разбрах, че е прав.

Обадих му се на сутринта, помолих го да си поговорим, извиних му се, обещах, че ще се променя. Всичко тръгна по старому. Лека-полека започнах да се осъзнавам, да приемам факта, че той не е моя собственост и че има приятели (респективно приятелки), с които държи да поддържа взаимоотношения. Вече и да го видех да се кикоти с някое момиче, не избухвах. Направо, бях много горда със себе си и мислех, че след като това момче ми е помогнало да изкореня тази си лоша черта, значи наистина е специален.

Докато преди два дни (петък) не се събрахме около 15 човека в къщата на една съученичка. Там за голямо свое изумление срещнах един стар приятел, с когото не се бяхме засичали близо година, а той е страхотен човек. Заприказвахме се, затанцувахме на една песен. И изведнъж дойде гаджето ми, изтръгна ме от ръцете му и се разкрещя пред всички: "Какво правиш с тоя? Не съм ли ти аз гадже? Защо танцуваш с него? Как не те е срам? ... " А аз стоях и не вярвах на ушите си.

Какво стана с доверието? Нали той беше онзи, който ми каза, че трябва да си вярваме и всичко останало? Бях абсолютно объркана, а той си взе якето и най-демонстративно излезе. Когато го последвах навън, ми се разкрещя, не ми даде да кажа и дума и си тръгна. Вече втори ден не ми вдига телефона, когато отидох дотам, майка му ми отвори и каза, че не си бил вкъщи (беше естествено, чух Black Devil на Тhe Prodigy - и двамата сме големи фенове на групата). Какво да правя??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: eb91ed0579
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има една поговорка "Каквото почукало, такова се обадило" :)

има още една "След дъжд качулка".. помисли върху тях

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c9ffaf0c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При мен се случи подобно нещо с бившият ми приятел. Бяхме заедно 2 години. Много любов, много страст... Знаете :) Всеки изживява поне една такава. Та аз бях тази ревнивата в началото, не чак до болка, но определено се захващах и за дребни неща и понякога търсих под вола теле. Молеше ми се да престана, нямало за какво да ревнувам. Ок, оказа се прав спрях да ревнувам, започнах да живея в неговото темпо, излизах си както и той си излизаше. Когато срещнех приятел се държах така, както той с неговите приятелки. И какво стана... почна да ме ревнува и от вятъра :) Правеше ми скандали от най-малкото нещо, тръшкате врати.. луда работа. Това беше началото на края на нашата връзка.

Разказвам ти го, понеже мисля че когато искаш да промениш нещо в някой.. не се поставяш на неговото място, нито се замисляш как би реагирал ти в тази ситуация. И понякога колкото и да боли ревността.. когато спре, това е първият повод да си мислим че и любовта вече не е същата. Мисля че за приятелят ти е било дразнещо да го ревнуваш, но сега е още по-дразнещо че не си толкова вглъбена в него и в това с кой е и какво прави :) Както и да е.. обратен път няма. Както казаха по-горе " каквото почукало, такова се обадило"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker