Не депресиран, а просто уморен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не депресиран, а просто уморен
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1824 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 16 години. Вижте, бил съм в депресия много пъти. Една от разбито сърце, друга от починал приятел. Но този път е различно. Оправях се с депресиите чрез алкохол, цигари и по някой път марихуана. Но преди 2-3 седмици... Не знам какво стана. За 1 ден от кутия и половина на ден спрях да пуша просто от въздуха. Нямам абсолютно никакво желание да пия. За наркотици да не говорим. Но се замислих и това в началото ми се стори към добро. Обаче....

Имам ужасно избухлив характер. Също толкова и се хиля на простотиите в час или на кафето. На другия ден просто никаква емоция от моя страна, освен че целия клас ми го каза, аз сам го забелязах. Нищо не ми се прави, нищо не искам, за нищо не мисля, нямам и мечти вече. Просто ми е безразлично. Някакви идеи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 900dde2239
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здр. И аз съм била в подобно състояние но не съм прабягвала до алкохол или наркотици.. Просто всичко ти е безразлично, живееш, само за да спиш да ядеш и да оцелееш целия ден, за да се върнеш пак в леглото.. Поне при мен беше така.

Моя съвет е да помислиш, кое е ценното в твоя живот. Живеи за приятелите и роднините си, разнообразявай скучното си ежедневие с любими занимания и ще видиш, как света околи теб се променя. Живота е като игра, трябва да се научиш за я играеш, за да не загубиш..
Мери

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0836d687da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Познато, всеки ден съм в различно настроение, обаче едно се запазва- недай си боже някой да реши да е в противоположни на моите емоции... Това е, пубертет, хормони, надявам се да си мине.

Ти като една личност няма как винаги да си на кеф, или винаги да си в депресивни състояния, това са само стереотипите. Изморен си, имаш нужда от почивка и време да помислиш, но не се увличай, че аз от много мислене взех, че подпалих къщата. (поне беше весело! ) Ще ти мине, спри с цигарите и алкохола, защото в даден момент ще се мислиш за отрепка, не се претоварвай, понеже ще ти иде да се самоубиеш, излизай повечко, защото това се запомня.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3642c3fb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами хора оправих се. Мерси за помощта. За сега пак почнах цигарките, защото учителите в даскало ми лазят супер много по нервите( не всички, но има някои уникални простаци с извинение), излизам си често така или иначе, някое друго купонче, клубче, повечко музика, взех и да мисля за бъдещето(почнах да уча). Всичко се нареди, мерси за отделеното ви внимание.
Поздрави!
ПП: Алкохола и цигарите могат да ти бъдат в огромна полза ако не прекаляваш с тях. Цигарите ги пуша заради избухливия ми характер.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker