Сериозна връзка или просто секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сериозна връзка или просто секс?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2284 пъти
Здравейте! Момиче на 15 съм приятеля ми е на 20. Заедно сме от около 3-4 месеца. Тръгнахме просто ей така дори да се познаваме много добре.

Нещата вървяха добре, но стигнеше ли се до темата за секс просто откачах. Той е бил с много момичета дори в момента да е с мен тъй като още не сме го правили той ходи, за да го прави с други после дори не ги търсил. Дори да му го казвам какво ми е като го знам това той си казва, че ако го направи с мен ще е с мен няма да ходи при други.

Иска сериозна връзка с мен, разбирам го на 20 нормално да иска секс, да е само с мен, но това което прави сега не го оправдава. Ако държеше на мен нямаше да ходи при други, за да си направи кефа. Та знам ли го колко болести може да има по себе си..

Иска да ми е първия.. за съжаление няма този късмет и не знам какво ще стане ако се реша да го направим и като разбере, че не съм. Първия просто се подигра с мен досега не съм попадала на подходящ партньор и този мисля, че не е. Нямам тези чувства, които да ме влекат към него, за да легна с него.

Просто не знам как да му го кажа.. Имам чувства, но истинските са към друг а досега приятеля ми е бил просто като загуба на време. Съвсем обърквам чувствата си и към единия и другия. Но проблема е също, че сме от различни етноси. На всичкото отгоре той ми забранява да си пиша с други да излизам а пък той нали е господар да спи с други.. не мога така. Ако ще е с мен трябва да изчака, но се опасявам, че дори и 5 години да съм с него няма да го направя.. Бихте ли ми казали как да се измъкна от тази ситуация без да имам проблеми после с него, тъй като ме е страх от него.. знам ли го ако ми посегне..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 160237ae00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Като те е страх не се захващай. Той няма никакво право да ти посяга! Усетила си се ти, щом ходи да спи при други жени и да правят секс какво мислиш ще стане и с теб - ще те отвори, може и да не те зареже а да продължи да иска от теб секс всеки ден и всеки ден и всеки ден, дори и когато не искаш. Тук едно друго момиче беше писало че приятеля и я използвал като парцал, само я насилвал за секс, дори когато тя не искала, а когато тя искала той пък - не. Така че замисли се дали искаш и ти да си така. А ако те е страх да не те удря винаги ходи с някоя приятелка, която може да ти помогне или с другото момче. Но никога не бъди сама освен ако не си сигурна че те е преодолял.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 733a1a2fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, мила. Прочетох историята ти и се замислих колко са тъпи повечето мъже... От къде си сигурна, че може да ти посегне? Удрял ли те е някога?
Съветът ми е просто, когато сте двамата и той пак започне темата за секса, да му кажеш, че не си готова, че още си малка за това нещо, че не можеш също поради това, че знаеш, че ходи и по други... Драматизирай малко... Това най-вероятно ще го откъсне от теб. Ако не стане от първия път, направи го втори и трети.. Сексът се прави с чувства... Не го прави, за да задоволиш комплексираното му его... Направиш ли го, вероятността да те зареже според мен ти е гарантирана на 120 процента... И ако го сториш След няколко години ще се замислиш и ще се срамуваш от себе си... Ето.. ти каза, че първото момче, с което си била, те е накарало да се чувстваш умърсена... Искаш ли отново да изпиташ това чувство? Щом приятелят ти ходи като разпран по други... това трябва да ти говори много... Ако един човек те обича истински, то той би те чакал колкото трябва и ще е само с теб!! Успех и не прави отново същата грешка.. Изживей си пълноценно тийнейджърските години, излизай, забавлявай се и истинското момче ще се появи, когато най-малко очакваш :)

passion____

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 13c30066f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравейте аз съм на 15 моят приятел е на 18. Искам съвет, защото с него сме много добре, но имаме много скандали така да се нарече и незнам какво да правя. С него съм от 7 месеца и много държа на него така както не съм държала на никого до сега. Всички много се радват за нас както моите родители така и неговите. Не мога да разбера защо се караме толкова много за малки неща.. Може ли някой да ми каже или поне да ми даде съвет какво да правя за да не се получава така.. ?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 98cd62d8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката; Извинявай номер 3, но тук съм написала моя проблем има добави история там споделяй проблемите си не тук! : ))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 13c30066f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мисля че трябва да се карате кой къде ще иска съвет

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 544e17e018
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз не можах много да разбера сега първия ли ще ти е или не, двествена ли си или е имало друг преди това, и какво е това дето ще "разбере, че не си".

Като казваш друг етнос и от описанието разбирам, че става дума за турчин, който държи ти да си девствена, а ти не си, и затова те е страх... И затова не ти дава да общуваш с други, а пък той се развява - това е типично за хората на югоисток от България.

При това положение, с риск да е леко расистко, моят съвет е не го прави с такъв. Много големи бели може да си навлечеш, от където после години наред няма да можеш да се измъкнеш и само ще си опропастиш най-хубавите години. Има в сайта доста други истории подобни на твоята, само че с по-големи момичета и жени - прочети за какво става дума.

Като оставим това настрана - както ти казаха другите, ако не си абсолютно, ама наистина абсолютно убедена, не го прави. Нищо добро няма да произлезе.

Кубрат

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker