Харесвам го! И той ме харесва, но си има приятелка.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам го! И той ме харесва, но си има приятелка....
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 6127 пъти
Здравейте. Та историята е такава.. преди няколко месеца се запознах с едно момче и обстоятелствата са такива, че постоянно сме заедно.. Приятелките ми започнаха да забелязват, че ме харесва и на мен така ми се струваше, но не бях сигурна. Аз тогава не го харесвах и се държах с него нормално като с приятел.. да ама мина малко време и това момче ме грабна, не знам как, но успя! Тук е момента да кажа, че през целия този период той си имаше приятелка, но тя живее далеч от него и не се виждат особено често, освен на ваканции и когато той я посещава в нейния град.

Мисля, че има някакви чувства към нея, но защо тогава флиртува с мен.. и не е като да иска секс от мен, пък да си е с нея, защото досега не ми е намеквал дори.. Аз много започвам да се увличам по него и не знам какво да правя.. случи се така, че приятелката му дойде в нашия град за малко и.. те дори не се целуват, не се държат за ръка.. дори почти не си говорят.. а са заедно от повече от година.. през цялото време той си говори с мен и се шегуваме.. не знам.. дайте ми някакъв съвет..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: be9ea59ffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ти хубавица, приятел нямаш ли си!?? Ако си имаш не трябва да се занимаваш, но ако си нямаш действай! ;)

Ненн

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 408a8713fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми просто вече не обича толкова приятелката си, но пък е свикнал с мисълта че има такава. Попадала съм в такава ситуация... най-вероятно те харесва, но му трябва някакъв старт. Някои хора са като маймуните- не се пускат от клона докато не се хванат за другия. И предполагам че иска някакъв стимул, за да предприеме някакво развитие на събитията. Не е убеден че го харесваш и се двоуми, за да не остане и без приятелството ти. Мисля, че е време да му споделиш или просто да го целунеш :) Все ще се развият някак нещата и дори и да не е в твоя полза, поне ще си наясно :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 408a8713fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Сега съм на 23, но когато бях на 17 се влюбих в един мой приятел :) Често бяхме заедно, излизахме но така и не му споделих какво чувствам към него. 3 години бях луда по него, знаех че и той ме харесва, но никой не правеше нищо. Така стана че с времето несподелените чувства охладняват. Аз заминах за няколко месеца в друга държава, приятелството ни претърпя промени. Вече не бяхме чак толкова близки. Когато се прибрах най-накрая събрахме смелост и си го казахме. Може би защото вече я нямаше онази любов... Но останах изумена когато разбрах колко много ме е обичал и колко много ме е искал. Искам да кажа, че понякога в живота не е нужно да задаваме въпроси и да търсим съвети. Понякога просто трябва да се направи крачка, за да разбереш какво те очаква. Понякога ще се разочароваш, друг път не. Но каквото и да стане поне няма да съжаляваш, че не си опитала. А и когато отмине момента... повече не може да го върнеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f8ecf64a50
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Авторка
Благодаря, за мненията :) Странно, аз също си мислех да го целуна както предложихте по-горе.. Предполагам събирах смелост. Ще приемам действие и ще ви пиша как е минало. Стискайте палци! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker