Хей момчета - съвземете се. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Хей момчета - съвземете се.
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2633 пъти
Та отново аз обърканата. Разбира се, отново става дума за момче. С това момче страшно много си приличаме по външен вид. Лошото е, че не се познаваме лично. Само имента си знаем. Забелязвам, че той е затворен човек и е много срамежлив. Ситуацията която ни накара да поговорим за малко е много смешна. Знаете всяко лято си има своите лудорий. Миналото лято всеки ден по обяд ние вдигахме шум (не нарочно разбира се), а неговите родители си почиват. Стигна се до това, че ни заляха с вода.

Аз съм оптимист и негледах много на това, докато забелязах нещо. Когато ставаше тъмно и родителите му се връщаха от работа той изливаше вода и точно след 5-10 минути те се връщаха. Първия път да е било нарочно, втория път да ни е имал зъб, третия път да е било съвпадение, но 5-6 пъти никаво съвпадение не е това. Все едно ни предъпреждаваше.

Всички казват да следваме интуицията си, ами то така стана, че аз си помислих, че и той ме харесва. Незнам защо така съм си мислила. Заради всички онези малки знаци. Това, че като слизаше от колата винаги гледаше в земята, това че често гледаше през терасата си и като го видя се криеше, това че когато се качваше по стълбите гледаше мен. И идва голямото НО ниога не ми говореше, само ако аз му кажех нещо. Гледа ме, но не говори. Аз нищо не знам за него. Но всички ми казват, че той е бил лош, че преди е излизал и е биел всички, но е имал приятели.

А сега не излиза и като някой каже нещо за него всички питат къде се губи. Преди седмиц ние с моята приятелка върви и си говорим и видахме, че той вървеше точно зад нас. Аз веднага се усмихнах и му казах здравей, а той такава физиономия напрви, че все едно не искаше да се обръщам назад. И след всичко кзано от приятелите ми аз все още си мисля, че ме харесва. Реших и към вас да се обърна и ще съм благодарна за всеки отговор!


Co0onfused girl

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 952aecb873
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Измъкни го от дупката миличка.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b41d4b9f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интуицията! Тва му е майката. Аз само от моята си толкова неща съм получавала, толкова много съм печелила, ама са ме гледали като полезно изкопаемо и са ме мислили за луда...
Никога не съм слушала хората, знам какво мисля аз, знам как го усещам и действам, до сега и веднъж не съм сгрешила, а да съжалявам и дума да не става.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bab4b068e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стига да се пазиш чист не мисля, че дрехите са толкова от значение. Важно е какъв си отвътре, а не дали очитети са криви или прави. А лично аз бих разграничил такъв като теб и крадлив циганин, който лъже. Това, че си циганин не определя държанието ти. Ако аз бях в твоя клас не бих имал нищо против да сме приятели.
Успех :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7fbd05f788
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Интуицията ти не те е подвела :) Той те харесва, виж
колко признаци си изредила, поглeда му когато среща
твоя, момента в който гледа на долу, или начина по който
изглежда че се опитва да те избегне, въпреки че виждаш някакво скрито желание в него! ... Виждаш ли, поведението на твоя човек, е като на типичния срамежливец :D Обаче, има мммм... малка разлика, че той не е бил такъв, в такъв се е превърнал!!!

Казваш другите, имали някакво мнение за него! Остави ги какво казват за него, едва ли знаят точно какво му е. А
и има ли значение, какъв е бил преди? За теб щом го харесваш, важно ще е да се сближите! ... Така де, да намериш подходящия път към него, така че да не те отблъсне или избегне :) Той се притеснва от теб, защо ли? Ами защото те харесва, защото си красива, в очите му си
очарователна, и най-вече защото има чувства! Глупаво е
да се притеснява от теб и да го е страх, ама кога се притеснваме, страха не ни пита сам си идва. Лошото е, че се е изолирал.

Ето как стоят нещата според мен, преди е имал приятели, бил е по-отворен към общуването, докато не е се случило нещо, някой, нещо, го е наранило и се е отдалечил от всички. Почувствал се виновен, натрупал е отчаяние и без да иска се е самозатворил. Проблемът е, че това е началото на депресия. Той свиква със самотата, и когато някой се доближи до него, се притеснява, защото му става неприятно че друг му навлиза в пространството, a не знае как да реагира. Мнооого кофти, но ти можеш да му помогнеш ;)

Хммм... , а когато си била с приятелката и си го поздравила, ами поуплашила си го :)) Той е ходел зад вас, мислел си е за теб, и когато си се обърнала, за него е било неочаквано, не е мислил дори, че ще го удостойш с внимание. Което го е притеснило още повече! Разбираш ли? ...

А за водата, дето изливал, това ми се трува като вид суеверие :D Няма лошо, понякога затворените и самотни хора, се превръщат в много суеверни и вярващи, така си мислят че ще се справят с проблема си, и донякъде да вярваш в нещо, помага! ..

Знаеш къде живее ;) Само бъди внимателна - търпение му е
начина, бавно но стремително да се домогнеш до него! Като затворен, сигурно има свой занимания, опитай да разбереш какви са му, може би прекарва повечето от времето в четене на книги, или в друго.

ООо да и един важен съвет, ако ще го заговаряш бъди сама, без други с теб, за да не го притесниш повече - поне докато свикне с теб! Предлагам ти да му напишеш писмо, в което да му кажеш, което не си могла, какво чувстваш към него, или как го виждаш, че искаш да се познавате! Няма нищо неправилно в писмото. Така би го подготвила предварително за себе си. Или да се проявиш като едно смело момиче, и направо в някой от дните да му звъннеш, носейки нещо в ръце, което да му подариш между другото, нещо дребно с което да му покажеш че си добронамерана към него. Казваш му здравей, и името си! ... След което ако е сам, а май ти знаеш кога е сам, го пипиташ дали можеш да влезеш за малко, да поговорите и така. Или просто да му дадеш една бележка с телефона си и skypa си и да му кажеш пиши ми :) И да си тръгнеш! Уверявам те ще има ефект ;)

Аааа... още по-обикновенното, пресрещаш го питаш го нещо нормално, за да се отпусне и да разчупи притеснението, и се запознаваш директно в него :) Начини има винаги! Помогни му щом го харесваш, само началото ще е трудно :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 076979a4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако знаех как да го измъкна....! :Д

Co0onfused girl

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 076979a4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ~winterfire~ Аз заниманията му ги знам. Обича да спортува и да играе видео игри. За спорта разбрах като го проследих до едно училище - там играеше тенис с баща си. Беше смешно, защото виках на един мой приятел името, а казах името на моето момче. И аз нали го изкрещях и той като се обърна направо незнаех какво да правя. Хубавото бе, че ме гледаше постоянно (поне така ми казваха приятелките ми).
Повярвай ми за писмото вече ми хрумна, но ако го пъхна под вратата може родителите му да го видят, а ме е срам да му го дам на живо.
А почти никога не съм сама, а и много рядко се виждаме, ама ще видим сега лятото.

Co0onfused girl

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker