Да продължавам ли изобщо. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да продължавам ли изобщо.
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2267 пъти
Здравейте, пише ви 19 годишно момче. Та така, студент съм първа година. Запознах се с едно момиче в един сайт преди няколко месеца, оказа се, че учим в един и същи град и за това решихме да се срещнем. Не знаех как изглежда, нито й знаех името.

Излязохме по двойки, аз с един приятел а тя с нейна приятелка. Прекарахме си добре, момичето ми направи доста добро впечътление. Уговорихме се тогава те да ни дойдат на гости в квартирата другата седмица- и така стана. Тогава леко хлътнах по нея.

По това време нямах компютър в града в който учех и изобщо не си писах с това момиче. Един ден реших да се прибера в родният си град, тогава си разменихме скайповете. Доста си писахме, цяла нощ. Задавахме си разни въпросчета и тн. Изобщо доста се разкрепостихме с тия интернет разговорчета. Един ден аз и тя решихме да се срещнем с още няколко човека (по една работа). Срещхаме се с нея и зачакхаме другите хора, тя беше леко притеснена от моето присъствие и ме гледаше странно. Сякаш е притеснителна и се притеснява когато нещата могат да ескалират повече.

Гадното е, че с това момиче сме се виждали доста рядко, въпреки, че учим в един град. Гадното е, че аз живея в единия край на града, а тя на другия (не учим в София). За мен тази разлика не е проблем, но за нея явно е. Можем да си пишем с часове, но щом поискам да излезем, тя ми отказва с предтекства, че има работа, учи, че съм й много далече или, че просто я мързи. Е скоро излязохме и си прекарахме добре.

Самото момиче е леко странно, тя е по дръпната и явно срамежлива. Всички ми викат да не се занимавам с нея заради характера й и тн. Но аз продължавам.
За жалост доста пъти сме се карали с нея, и то все за разни простотии. Тя доста често си внушава някакви гадни неща относно мен. Мислеше, че съм някакъв едвали не курварин и тн. Мисли си, че я храня пред мои приятели и тн. Много пъти ме е обвинявала несправедливо в какви ли не неща и после ми се е извинявала. Уж се поучава от грешките си, но не винаги.

Както викат повечето ми приятели- Ко се занимаваш с тая.
Ама какво да направя, много го харесвам това момиче.
Имаме някакви желания, но тя явно се плаши от непознатото. Сякаш не иска да бъде щастлива. Просто се страхува, не знам и аз.
Осъзнал съм, че тя не разбира много от момчета, явно не е много опитна и заради това се поражда този страх у нея. Не обича дискотеките (не че аз ги обичам много). Май в повечето случаи след лекциите си стои вкъщи. Няма много приятелки, просто по дръпнат характер е.
Та мина доста време, уж тамън да се получи нещо и пак отиваме на стартова позиция, сякаш нарочно.
И за това ви моля, дайте ми съвет. Харесвам това момиче но малко или много страдам от цялата тая ситуация. Искам да я променя малко, да й покажа, че никой не й мисли лошото и, че съм добро момче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 89384f4289
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, да ти кажа и моята приятелка беше така в началото. Нищо, че се познавахме с години преди това и ме е виждала как се отнасям с приятелките си, си мислеше, че искам само да я използвам, че я лъжа, че съм сваляч и т. н. Не знам при твоето момиче защо е, но при мен беше защото имаше кофти предишен опит. Проеви търпение и разбиране, опитай се да не го приемаш лично и съответно не се обиждай или сърди, поговорете си за това, опитай се да я предразположиш да ти обясни защо се държи така и гледай да се опиташ да спечелиш доврието й. Разговаряйте... комуникацията е едно от най-важните неща в една връзка, а хората много често го забравят. Хубавите неща изискват време и усилия... при мен определено си заслужаваше. А приятелите ти не ги слушай. Важното е ти какво мислиш и чувстваш. Ако намеренията ти са сериозни и момичето си заслужава - дерзай. Успех ти желая!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 280f5e7a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Уф ми какво да ти кажа... явно момичето е било обект на подигравки и обсъждания в гимназията и чест свидетел на "мъжки"разговори. Нали се сещаш как си коментирате гаджетата зад гърба им и им се присмивате. Не казвай, че не го правите, защото го правите и аз съм била свидетел как мой "приятел""обичащ да полуда" приятелката си и в очите и говореше невероятни неща, а като и видеше гърба и се присмиваше, че не можела една свирка да направи като хората или че не дава да я "изтряска"на задна и всички се смеят и дават съвети как да и го "натопорчи". Разбираш ли това гадно чувство се натрапва в съзнанието, макар и ти да не би си позволил да я унижиш, натрапчиво изплува в съзнанието въпроса "всички го правят, защо той да е по-различен"С право е стресирано момичето и аз съм стресирана и бих стояла далеч от такъв типаж момчета-буйни, уж много готини, с много приятели и т. н. Щом я харесваш и ти е хубаво с нея, докажи и че не си лицемер

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f1b4a88be1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Харесваш я, но ти е неприятна ситуацията :) Виж, когато
имаш чувства към някой, ще трябва да можеш и да
изтърпиш, да изчакаш докато другия осъзнае за тези твой
чувства!!! А колко ще страдаш, едва ли е важно, защото нейните действия, не са нарочни, тя просто се
страхува, страхува се да не я нараниш, дано разбираш! ...

Оккк, държанието било различно, както го описваш - странно. Но питал ли си се защо тя се държи така? Проблема не е в разстоянието, дори и да живееше наблизо до нея, че и съседи да бяхте, тя пак нямаше да бъде по-отпусната :D Даже е по-добре, че сте по-далеко, така може малко да се отпусне и да общува нормално с теб, поне чрез чата ;) Иначе, щеше да е сдържана! Много си прав като казваш, че тя няма "опит" с момчетата, ама е защото не е от момичета на които са обръщали много внимание. Явно е по-затворена, не обича шумотевиците, както и да бъде сред много хора. И едва ли е защото не и харесва, а защото е израсла по-самотно. Ти си водил един живот, тя друг :) Ако вникнеш в това, ще намериш път към нея.

Тц.. хммм.. тя усеща че я харесваш, няма как да не го е забелязала! Защо иначе ще я търсиш, или защо ще и предлагаш да се видите. Проблемът, за нея, е първо, че не
е сигурна как я харесва, дали имаш чувства, или искаш от
нея каквoто повечето момчета - само секс. Иии.. второ, не
знам дали ти е хрумнало, но тя също има чувства ;) но е
една срамежливка :D Вероятно не иска да я видиш притеснена, за да не осъзнаеш, че чувства нещо! Ето и защо е по-правилно да се каже, че тя няма много опит с чувствата!!! Увервам те, тя иска да ти се довери! Чудиш се е, а защо не го прави? Прави го, както може. Ако не искаше да ти се довери, нямаше да продължава да си пише с теб! ...

Колкото повече научава за теб, и те опознава, ще бъде по-освободена от притеснения с теб :) Ха, ама какъв се пита е твоя проблем? Какво искаш? Ти си момчето, не чакай тя да поема инициатива, ама и не прибързвай. Като тя не е готова да се видите, иди ти при нея :)) Хич не е в трудността, а как ще и поднесеш идеята да излезе с теб! ... Защо не отидеш при нея, имаш и номера предполагам, обаждаш и се, и й казваш, че си наблизо, имал си да свършиш нещо, и сега имаш доста свободно време, предлагаш и направо да се видите... ;) Ммм... според мен би се съгласила, разбира се не веднага, но нали си при нея, за да не те отбъсне от себе си, все ще се реши!

Бъди внимателен с нея, е съветът ми към теб! :) Накрай я да се чувства колкото може по-добре дори и в разговорите си с теб, за да разбере че няма от какво да се плаши. А когато се видите, постарай се, да и отделиш достатъчно внимание, за да усети че я харесваш. И би било чудесно, да и покажеш че имаш чувства, като и ги споделиш направо, или намекнеш за тях, правейки и комплименти, подчертавайки красивото в нея :) Доверието й, ще спечелиш с постоянство и искреност.


~winterfire~

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker