"Обичам те " ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

"Обичам те " ?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3324 пъти
Здравейте. От много време чета историите тук и реших и аз да споделя нещо с вас. По-скоро искам да задам въпрос

Според вас кой във връзката трябва да каже пръв обичам те? Аз лично съм доста срамежлива и не знам как да го направя и въобще дали трябва да го правя първа.

Ще съм Ви благодарна ако ми дадете някакъв съвет - дали да го направя и как :)
Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9ae0f6fe63
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обичаш ли гаджето си наистина, уверена ли си в чувствата си? Ако е така нищо не би те спряло да изкажеш това което чувстваш

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 664ef03113
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бях чувала да си има някакъв неписан закон за първото "Обичам те! ". За мен това са толкова силни думи, че ако не ме изяжда отвътре и много кратно не съм си го доказала няма как да ги изрека, това бих искала и от приятеля си, просто го смятам за правилното. Та, който се почувства готов ще си го каже, ти може да си срамежлива, ама като има някаква по-такава любовна афера и се отпускаш, не те е срам. В смисъл нали знаеш, само първите целувки, "обичам те" и "харесвам те" са трудни, нататък става ежедневие.

И все си представям, че не обмисляш как да му го кажеш, кога да му го кажеш, защо да му го кажеш, а просто ти се изплъзва от устата и следват 3-4 секунди изпълнени с нерви и вълнение и после всичко се нарежда.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b0d9f950fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какво значение има кой ще го каже първи??? А ако го каже просто ей така, без чувства брои ли се? Ако обичаш някого ще му го казваш по милион пъти наден и ще му го показваш по още толкова пъти!

NoBody

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a897a109fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много интересен въпрос си отправила ;) Едно е ясно, шанса и двамата да си го кажете едновременно е много малък :D А и знаеш, притеснението, страха, какво той ще ти кажe, какво ти, и дали някой от двама ви няма да се отдръпне и да отпрати красивите и искрени думи... са основна пречка! ... Хах, но който обича не бива да го е страх ;)

Мисля, че сама усещаш, че е време да му намекнеш за чувствата си, или директно да му кажеш че го обичаш! Но е добре това да стане когато сте заедно, за да виждаш какво е изражението му, как реагира, за да усетиш и неговите чувства в очите му. Като гледам и той ще да е малко срамежлив, или по-скоро тактичен спрямо теб :) Би ти показвал че има чувства, с желанието си повече да общува с теб, и да иска да се видите! ...

Та времето което прекарваш с него, вече ти подсказва, че това между вас, е повече от едните разговори :) Искаш да преминете на следващото ниво в отношенията си! Ами направо му го кажи ти първа :) Защо ли? Защото го познаваш, и дори и срамежлива с него си достатъчно отпусната. А и според мен за да решиш да напишеш темата, си доста по-смела, отколкото си мислиш че си :)

Ако не си му намеквала за чувствата си, как очакваш той да ти каже за свойте? При условие, че може също да се притеснява! ... :D Е, има за какво, ако не знае, че го обичаш, може да си казва, че ако ти сподели свойте чувства, ти да кажеш нищо, или да го погледнеш с насмешка :D Повярвай от тези неща, се страхуват мнозина! Който обича силно и не го е страх да го каже, пръв трябва да опита да го каже ;) И не се стеснявай, та вие сте си близки вече, а и както си го написала "обичам те", така и му кажи реално!!! Ще видиш, ще бъде радостен момент и за двама ви! ... Той ще се отпусне също и ще каже каквото не е казвал ;)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 837298649f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това е много тъп въпрос според мен winterfire, и няма смисъл. Казва го този, който първи усети че има нуждата да се обясни в любов. Срам или не, тя/той ти е гадже, оправяй се.

Death_Blade ^

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a897a109fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Death_Blade макар въпроса да е тривиален, всеки има право да зададе какъвто си иска въпрос! Момичето е просто притеснено :) Проблемът на който усети, е че ако ти си усетил, а не си показал нищо, може другия нищо да не е усетил/а. Затова е нужно и малко време! А не без да си забелязал прoяви на чувства в другия, да го кажеш и думите да си заминат както са се и появили :)


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cd7f4683c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм момче 14г. и когато си бях харесал едно момиче отизох при нея и ? казах, че ми харесва и точка. Не виждам защо ти пък да не направиш първата крачка. Който има чувства, той/тя казва.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4315041d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако харесваш някого - Кажи му го! .. Ако си с някой, той вече го знае!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cc07e1d168
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ж30: Мъжът. Ако и той се срамува и т. н., трябва да го предразположиш, да създадеш много на брой удобни ситуации, докато се престраши. Но... Нека той да е пръв. Някой ден ще имаш основание да му напомниш, че той те е избрал, той се е влюбил, той те е пожелал, той ти го е съобщил, а ти си го приела и споделила. В противен случай, може да ти се качи на главата някой ден, заблуждавайки се, че ти си влюбена и загубена до уши в него.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d130bfa10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, що за дивотия, да използваш това кой какво е казал пръв за извиване на ръце и за "аргументация" в спор? ! Чуваш ли се кво говориш? ! Ако ти имаш подобен сметкаджийски подход към любовта - ОК, твое право е, но недей да го пропагандираш моля те.

Пръв го казва този, който го усети пръв. Тия неща не стават по график и по план, а както го усещаш отвътре. На мен са ми казвали "Обичам те! " без да има отвени чувства от моя страна, съответно и аз не съм го казвал. Но и през ум не ми е минавало да го натяквам или да "изнудвам" другия с това!

Кубрат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker