Не мога да намеря изход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да намеря изход
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3709 пъти
Здравейте.. Аз съм момче на 14 от малко градче...
И така по темата не знам вече за какво живея.
Прецакан съм много от живота баща ми почина преди 3 4 години, а аз сега съм в трудна възраст и няма с кой да споделям.

От много време насам имам проблеми с бойщата...

Едно момиче се премести в моя клас и много ми хареса и така след дълъг флирт тръгнахме след 1 година ходене тя ме заряза аз толкова много я обичах... И от тука почват проблемите ми вече това беше колуминацията в моя живот.

Вече неспитвам нищо.. тъжен съм, сълзите ми свити са в шепи а шепите в юмруци живея ден за ден.. имам проблеми с майка ми и вече чувствам че не мога да контролирам събитията в моя живот...
Ако някой е бил в същата ситуация моля нека да сподели с мен и с всички в този сайт как се е управил.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9722b67635
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки е бил в ситуация, в която чувства същото, но това не означава, че това продължава винаги. Вие сте още деца, били сте на 13? като сте "ходили". Така че не се отчайвай. Ще се оправят нещата, ще срещнеш и друго момиче и пак ще се влюбиш. Животът е кръговрат. Успех.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 57becf40d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай скайп искам да ти помогна.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9eaf5cd969
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз съм малко по- голяма от тебе. И бях в същия период. Всеки човек е минавал от там. Лично аз се справих като станах непукист. Не ми пукаше кой- какво ми казва, какво мисли за мен. Учех си за даскало, зарибявах се с момчета (но нищо сериозно за да няма сълзи после), спортувах си, куфеех с Rock `n Roll. Така се прави. Трябва да си непукист за да минеш. Ако се вживяваш прекалено много в проблемите доста време ще има да си стоиш по същия начин.
Сега по същия начин.
Така че, смело напред. Непукизма му е майката, живота е прекрасен (;

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8520cb9cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Недей така да се предаваш животът си е гаден понякога
виж сега аз също съм губила близки хора и знам какво е чувството в такива моменти ти се променяш коренно или към добро или към лошо даваш си някаква равносметка за всичко станало и изведнъж животът се обръща срещу теб
а относно момичето това е много гадно но като по - голяма от теб ще ти кажа че това ще се случва и занапред все пак ти се влюбваш но не знаеш дали човека когото обичаш има същите чуваства.

В момента в който четеш думите ми сигурно ще си кажеш "тя не знае какво ми е а само говори защото ме съжалява" но не е така, според мен се стегни и се бори със живота който те очаква нали знаеш всяко зло за добро късмет момче и се дръж не трябва да се предаваш пред нищо което се изпречва на пътя ти.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: e350357fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Здравей аз съм на 25 моя баща също почина когато бях много малък (не го помня) в един хубав слънчев ден срещнах любовта на живота си бях с нея цели 6 години но за съжаление претърпяхме катастрофа и тя почина буквално в ръцете ми и нищо не можех да направя гледах я как умира в ръцете ми. Повярвай ми че това е много по страшно от това да те зарежат лошото е че се самообвинявам за случилото се защото бяхме в една дискотека и аз настоях да си тръгнем и по пътя за вкъщи се случи непоправимото.

Вече минаха доста години от случилото и едва сега започнах да я забравям през всичките години не исках да бъда с друга сърцето ми бе заледено но се появи жената която разтопи този лед и ме накара да обичам от ново :)

Разбрах че е трябвало да допусна някого до себе си а не да се затворя в себе си моя съвет е ако искаш да я забравиш най лесния и бърз вариант е да допуснеш някое момиче до себе си и да се оставиш на чувствата и в един момент ще разбереш че си се влюбил :)

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 6b70a118ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Естествено че съм бил в такова положение, всъщност кой не е бил? Сички сме минали през това и няма как. Понеже си загубил баща си ти е тежко, но внимавай да не загубиш и майка си. Не знам от какъв тип са ти проблемите с майка ти, но трябва да ги решиш. За гнева за бойщата... СПРИ.

Аз бях така намерих утеха при бойните изкуства (или просто намери някакво хоби). Любов тепърва ще срещаш... изгради приятелства. Никога не се предавай!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4778a7b78c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Искаш ли да поговориш с 52 годишна лекарка? Не подценявай факта, че и на майка ти също й е трудно. Сплотете се заедно - най-напред й предложи в битовите грижи помощ, позволи й да поплаче пред теб.
Дори да не споделяш конкретни твои проблеми, ще си изградиш мнение косвено от разговорите ви. Предложи й да си планирате заедно - ходене на кино /не е отживелица/, в пицария и ще усетиш, че си мъж, порасал преждевременнно.

За любовта - не я планираме, връхлита ни във всяка възраст. Без да се оглеждаш и търсиш - ще погледнеш с други очи твоето момиче.
Израсла съм в малък планински градец и сега ми е хубав спомен.

Светът те очаква, дори преждевременно те приканва. Бъди силен и зрял. Ако желаеш - прати мейл.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 4623b6f41b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Еххх доста добри съвети получих. Благодаря ви и като взема от всички по 1 2 съвета и етого....
Решенйето на проблема ми :)) Ще се надявам да бъда по позитивно настроен към живота.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0ea59448e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не помни миналото само с лошите спомени. Аз сам на 14 също, живея в малък град и също ходех с едно момче близо 4-5 месеца. Е то ме заряза и много страдах, но оттогава минаха 1,2 години и вече забравих за случилото се а беше любовта на живота ми. Като си спомня сега дори ми става смешно.

Живота ми също е труден. В града ми стана ужасна катастрофа и загинаха 2 момчета. Загубих преди няколко месеца най-добрия си приятел и преди години дядо и баба. Нямам като твоите проблеми но си имам своите.

Моят съвет е следния: Живота ни е само един. Нима искаш да го прекараш в спомени за миналото и загубата на близки? Виж, отдай се на живота си, наслаждавай му се каквото станало, станало. Надявам се да си ме разбрал!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker