Какви момчета харесвате - лошите или добрите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какви момчета харесвате - лошите или добрите?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 9506 пъти
Привет от Посветеният. От много време скитам из този сайт. Нямам много свободно време да влизам по-често и да помагам на другите, но поне се старая. Та пиша ви тая история, защото не мога да спя нощем. От седмици наред ме вълнува въпроса:

Какви момчета харесват днешните момичета, така де, моми... Лошите ли, добрите ли..

От лични наблюдения повече май се харесват лошите, тези които за нищо не се притесняват, не им дреме ни най-малко, без никакъв срам, принципи и т. н. Но все пак да не обиждам своето потомство.

Като че ли добрите остават на по-заден план. Те са тези кротките, тихите, и страдат от липса на женско внимание към тях, защо питам аз?

А пък не ми се мисли за тенденцията, че в днешно време все по-малко са свестните момичета. Повечето са кифлички, курв*чки (с извинение), а, и да дадем малко внимание и на мъшкаранките и на лезб....

Кажете ми вие момичета, какво трябва да притежава едно момче (на 16 г. съм), така че да се хареса на някоя? Да, всички знаем формулата, "КРАСИВ И УМЕН". Е извинявайте, ама такива роботи се произвеждат само в "CHINA".

Да ви кажа някой момичета залагат на това момчето да не е много голям "терикат", защото тарикатите ще те из... веднъж и няма да ги видиш повече. А, така де, по смотаничките, ще бъдат вечно нейни. А де де, вие не мислите ли, че се лишавате от твърде много, ако залагате и вие на това. Както и да е, и тази формула си я бива до някъде, но пък за съжаление процентът на тези момичета е твърде малък...

Ще се съгласите ли с мен, че всеки човек, и всяка жена/момиче (уточнение, в Библията за човек се смята мъжът, а жента е неговата помощница) мечтае за една голяма любов. Според някой любовта, голямата любов съществуват само по филмите. Според мен обаче тя не може да се осъществи поради неиндентичност на партньорите. Просто такива хора трябва само веднъж да се намерят, и толкоз.

Та кажете ми, аз по принцип съм човек, който търси сериозна връзка. Кажете ми как това мое желание да се осъществи. И въобще осъществимо ли е, след като съм пълен интроверт, е не чак пълен де. и съм затворен тип, не съм много разговорчив, даже никак, адски много съм срамежлив и притеснителен, имам и голяма липса на самочувствие.

Хайде, чакам отговора на дамите в сайта. А пък защо не и на по-големите батковци да хвърлят по един съвет.

Живи здрави, като някакви крави...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: b82a4fc088
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добри и лоши има само във филмите от Боливуд.

В живота всички сме просто хора, а ако тълкуваш Библията по този начин - твои проблем.

Същност, не момичетата имат проблем, а ти имаш проблем, съответно - промени се, не чакай хората, които нямат проблем да се променят, заради теб. Да, за всеки влак си има пътници, но няма по-отблъскващо за една жена от комплексара, от вечно недоволния и мрънкащия и мъжът с вечни проблеми.

И за интровертирания, и за екстровертирания си има момичета, но фрустрирания си остава сам.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8e3af17564
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Харесва ми как използва умалителни на курва и кифла ;дд . Сега по-сериозно към темата

Значи, аз си мислех, че по свитите и срамежливите сте супер сладури, наистина не ми беше проблем и аз да говоря и аз да поддържам темата и да правя почти всичко, докато не взех, че не се прецаках с един такъв...Може би звучи супер злобно, но това си е истината. Наистина се стараеше да се отнася добре с мен, знаех, че няма да ме нарани умишлено, знаех и че няма да тръгне да върти любовни афери, знаех, че мога да разчитам на него, да ама има едно голямо НО.

Ниско самочувствие, комплекси, несигурност, нерешителност, той имаше нужда от някого, който да го обича и да го държи на повърхността, проблема е, че аз имах нужда от подкрепа и силна личност до себе си, а не от изяви на психолог. Наистина сте много мисли хора, истината я казвате дори да убива (понякога излишно) , но в определен момент всичко това натежава на момичето. Сякаш сами започвате да си показвате несигурността "Не съм хубав, не ме лъжи; Ама защо ме харесваш, само това ми кажи; Сигурна ли си, че ме обичаш; Амаа 100% ли..." ох. Просто е гадно, потискащо е да си с някого, който харесва само да си стой у дома, вина ги да сте само двамата и да не приема, че досега си бил заобиколен от хора, чиято нужда изпитваш.

Аз лично си падам по спокойни типове, с чувство за хумор и без проблеми със самочувствието и общуването. Мда, сигурно ще ме изкарате курва (не сигурно, то си е така) , но предпочитам да е по-отворен, да споделя, да излиза, да може да ходи навсякъде, да не се страхува от хората, да не ми се налага с часове да го моля да говори с мен. Само веднъж направих грешката да харесам комплексар и антисоциален тип, никога повече, просто си е като сама да си сложиш примката на врата. Падам си по онези хора, които се усмихват леко, когато говорят за миналото и поглеждат настрани, ако им е неудобно. Няма проблем да не обича да ходи по дискотеки и шумни места претъпкани с хора, няма лошо да не се мисли за красавец, добре, нека да е леко неуверен, нека не е идеален, нека си има грешките, но не и да бъде социопад, комплексар и свит в себе си.

Авторе, ти приятелка няма и да си намериш, ако не започнеш да говориш с момичетата, ако не се бориш малко с теб самият и не побеждаваш по-честичко. Аз лично много мразя да се заговоря с някого, който го е срам, все имам чувството, че не му е приятно да говори, или че му е тъпо, просто се отказвам. Не всички момичета обичат да вършат цялата работа с флиртовете, не всички водят разговори без проблеми и не всички ще те забележат, ако си мълчиш и не ги поглеждаш от срам. А ти не си толкова добър, защото добрите момчета в момента си имат приятелки, или поне са близо до това, добрите са идеалните ,лошите са боклуците, всичко останало е средна класа, не е за всеки, макар че повечето са на този хал. Ти си си добър човек, личи ти че имаш акъл, че имаш собствена преценка и притеснения, ти си нормален, но не бъди толкова свит.
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9d2d9f34f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пич, според мен не трябва да се преструваш на някои които не си само за да те харесват. Просто бъди себеси! И не си пренебрегваи гордоста.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1cc15b4dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Привет! ... Аз пък, мога да ти кажа, че "лошите" момчета винаги са на мода, винаги са търсени, но не са обичани и се смята, че не могат да обичат. Срамежливите са сладки донякъде, но само донякъде. Не бих искала да се взира в мен, да ми пише разни романтични неща по FB, а на живо да мълчи и да се взира. Ако харесваш някой (или обичаш), трябва да намериш начин да го заинтригуваш, да го привлечеш към себе си и да го задържиш. Моят най-добър приятел е от този тип момчета. Леле, как само тичкат подире му, а аз съм "гаднярката" в техните очи. Защото просто мога да го хвана под ръка и да се разхождам с него, да си говорим, да се смеем и прочие. Завистта им е смешно, но върви го разбери. Другото е, че момичетата смятат "лошите" за "идеалните", а те далеч не са. Другите момичета виждат у този, същия приятел, перфектното същество, а аз мога да видя лошите му страни, защото го познавам добре.... и въпреки това го обичам, все пак.
Свестните момичета са МНОГО МАЛКО, както самият ти каза. Когато тръгнеш да избираш - иконкурс да проведеш, все тая. Тези кифлираните са на всякъде просто.
Въпросът дали ще си "лошо" или "добро" момче е лично твой избор. Сам избери какъв искаш да си, но знай, че безгрешни хора няма и всеки може да те нарани - независимо дали ще си добър или лош... :)

~Heartbraker

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cf372aa6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Еми тя е права не трябва да се преструваш, просто не е редно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: fdee0ef3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Лоши момчета с добър характер хаха, ако има такива. До сега съм си падала все по - лоши момчета.... но не защото са лоши, първото ми впечатления за тях е било винаги оо колко са мили, колко са добри, но като ги опознаеш са пълни кретени.... точно така се подлъгах по едно "добро момче", което ми разби сърцето за толкова кратко време, че се чудиш от къде ти е дошло. Как да вярваш после на мъжете като има такива кретени... вече няма добри и лоши момчета... а може би има, но са рядкост. Трябва да призная, че и аз не съм от най - добричките, с едно добро момче, толкова дълго ходех, че накрая ми омръзна, просто спрях да го обичам и разбих неговото сърце, за да разбият моето накрая... е не съжалявам, така съм една стъпка по - близко до голямата любов - ако въобще съществува такава. Не трябва да си лошо момче или добро, трябва да си ТИ, за да те хареса едно момиче, защото рано или късно излиза наяве истината и само ще я нараниш. А само да вметна че к*рви и кифли нямаше да има ако мъжете не търсеха такива и ако не им обръщаха внимание.... нямаше да има ако не ги бяха създали те. Както и обратното мъже к*рвари нямаше да има ако не се търсеха... така че омагьосан кръг

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f783e77a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте, знам че съм малко малка за тази тема (на 12 и половина съм), но от доста време си падам по лошите момчета и вече съм си набелязала един на 16, но не искам да си помислите, че съм "ку*вичка" (та аз не съм си имала гадже до сега) :)
До автора:
Имам 2 въпроса към теб:
1. Защо ще се променяш, тоест да ставаш лошо момче или добро момче :) Все ще се намери някоя, за всички хора има по една половинка, която да го допълва :)
2. Има ли шанс 12 годишно момиче да се хареса на някой "батко" :)))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ccd8ec1dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аааауауууаууауа...

Здравейте отново, автора е!

От досегашните отговори проблясва нещичко, ама какво ли е, идещ влак от тунел или, красавицата и звярът - демек нейния баща...

Към 7, първо, не мислиш ли, че това човек да променя себе си е е*ахти направо невъзможното. Да промениш характера, принципи, ако щеш и вярвания.. Аз мисля, че човек когато започне да си спомня какво е ял вчера, започва и да си има свое мнение, характер и т. н.
И не, не мисля да се променям, а да се самоусъвършенствам.

И 2, на такъв батко, чийто образ се откроява в ума ми, по-добре стой далеч...

Няма значение какво аз бих направил на негово място и какво не бих... Има значение, че масата е единодушна. Всеки, така да се каже от масата де, нормален от 15 г. нагоре, или 10-то класник, би се възползвал тотално от 12 г. момиче. Който не го направи, значи е г*й (с извинение и това е мнението на масата, не забравяйте).

Съветвам те, бъди много внимателна. Пък и какво е това харесване, ти си на 12. А и помисли, какво би направила ти на негово място, след като в днешно време ако си на 13-14 и си девствен, не с малко, а с мно00000го си изостанал, (гарантирам, девствен съм, който не вярва да дойде и лично да провери).

Знам, скучен съм, не ти казвам нищо по-различно от това, което би ти казал възрастен, (е със сигурност ако не са вашите) и твоята съвест.

Това ти го казвам за да не пострадаш и да си спестиш доста главоболия и нерви, в някои случаи и много сълзи, но ти си знаеш...

Ако си на мойте години ти гарантирам, че би посъветвала същото, което ти казах и аз, било приятелка или анонимно. Е, почти съм сигурен. В класа си имаме една психо, която идва на у-ще в тениска и някакво яке през зимата -30 градуса.

кой съм аз, че да те съветвам.

Хайде, бъди със всичкият си!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9883be6418
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До автора:
Мерси за съвета :Д
Това момче го харесвам от половин година и имам чувството, че никой няма да ме откаже от него :Д Знам, малко извратено е, но какво да се прави. Аз съм от малък град и имаме доста общи познати, всички ми казват, че ще ме пре*бе веднъж и ще ме зареже, но аз си държа на своето. Той няколко пъти се е закачал с мен, питал ме е кой клас съм, дори веднъж искаше да ми вземе телефона, но аз го прибрах защото имам негови снимки там :)))) Аз съм детсвена и не мисля да го правя докато не навърша поне 16-17 г. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e1d57ab230
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Въпроси към автора:
1-во наистина ли си на 16г? .. по това което си написал изглеждаш на повече..
допада ми начина ти на изказване личи си че си умен и то доста.. и до желанието... има си време за всичко.. вс е възможно на този свят

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 87ab05d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хмм за встъпление само да кажа, че такъв като теб дето ми цитира библията и твърди, че жените не са човеци, а помощници, никога ама никога няма да харесам- не ме интересува колко си умен, красив или забавен. Просто ме издразни изключително много и дълбоко заровеното в мен феминистко чувство се обади.

Сега по темата. Определено не си падам по лошите момчета, дето се имат за големия сваляч, пич, бияч, ебач и всякакви от сорта, които крещат "Вижте ме!". Такива типове ме отблъскват на момента. Не може да ме впечатли някой, който си мисли, че всички мацки са му в краката и едва ли не е кралят Слънце и център на Вселената. Също ме дразнят и прекалено добрите момченца. Не мога да търпя някой постоянно да се влачи след задника ми, да ми сваля звезди от небето и да ме залива буквално с внимание. Имаше преди един, който ме харесваше и просто ме подлудяваше. За всичко се съгласяваше с мен, постоянно ме питаше искам ли нещо, почти ме спъваше в опитите си да ми отваря вратата:D Чак пък толкова джентълменство..не го огря:D

Харесва ми нещо средно, без никакви крайности. "КРАСИВ И УМЕН"- не искам такъв. Бих се чувствала супер потисната до някакъв красив гений, до когото едва ли не ще изглеждам грозна и тъпа:D Искам просто нормално момче, нито е нужно да е с впечатляваща външност, нито със свръх висок коефициент на интелигентност. Е, ако е такъв и си допаднем, няма да го върна ся. Важно е да има вътрешно излъчване, чувство за хумор(мразя сухари), да се държи възпитано, да е уверен в себе си и да е внимателен и мил с момичето, с което е. Нито някакъв лигльо като някое мекотело или пък грубиян, който да се държи с мен като с парцал. Това е общо взето, а и в крайна сметка всеки харесва различен тип хора. Но е тъпо да слагаш всички под общ знаменател, че търсят само the perfect man.
момиче на 16

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ccd8ec1dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тенкс на всички!

Към 11: да, наистина съм на 16. Ако беше позволено, бих си оставил мобилния, та да се чуем, ако искаш. И благодаря. Оценявам това, че мислиш по този начин. Де и другите да имаха същото мнение.... А до това, че всичко е възможно, бих добавил само, че не всичко е необходимо, камоли полезно!

Към 12: Ах. Цитирах Библията съвсем с друга цел. Аз никога не бих ви сметнал за втора ръка, по-долни от нас, мъжете. Даже напротив. Не напразно Христос се е явил на Мария след възкресението си. Бог има едно специално отношение към вас, жените. Но каквото и да си говорим, мъжете сме си мъже!

Да. Бог толкова ни обича, че няма един чифт хора, всеки е различен по свое му, освен в това, че за Него всички сме грешници.

Относно това, че си в средно положение. Да! Баланс както му викат. Разбираемо.

Но от обкръжението ми, особено в училище, мисля, че човек иска да получи това, което и дава, е, поне в повечето случаи. А в училище повечето са едни страшни краставици, ама буквално! И е нормално да изискват много, особено външно... Съжалявам, ако си ме разбрала тотално погрешно. Надявам се, ако прочетеш това, което пиша, да ти стане по-ясно!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 395796f66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вярно че рубриката е "тинейджърски", но малко поне се опитвайте да пишете правилно и не използвайте думи които не знаете какво значат, като "потомство" например.
Иначе мисля че задаваш грешен въпрос
Авторе какво значи "днешните момичета"?!
Нали влизаш в сайта, не четеш ли?
Има всякакви, умни, глупави, объркани, срамежливи, всичко е същото като от преди 1000г. (а може и повече). По-скоро теб те интересува какви момчета харесват момичетата които ти харесваш. И какво, ако сега се окаже че се харесват лошите момчета, ще караш курс за "лошо момче" ли?

Момичетата търсят мъже, и понеже самите те са в процес на търсене на себе си като жени често им се струва че т.нар. "лоши момчета" са по близко до разбирането им за мъж. Това разбира се е измамно, защото най-често "лошо момче" е просто поза (някои не излизат от нея) на момче което търси себе си като мъж. И ти в момента правиш същото - търсиш себе си, но поне се опитвай да задаваш правилните въпроси.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e6e21cd4b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Добри!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9a1c131999
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Аз харесвам добрите момчета, ама и си ги намирам :Р

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: bcd720439b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз лично през живота си, който не е особено дълъг, не съм си харесвала(така да го наречем) много момчета. Но пък в скромната ми бройка се срещат и "лоши", и "добри"... (ако можем да ги наречем така). Какво да ти кажа... Определено лошите са много, наистина много по-атрактивни ;д (ако някой не е съгласен моля да не ме упреква млада съм още имам време да си променям мнението) Последното момче в моя живот беше "добро"(дори прекалено)... Стоеше пред мен и мълчеше... Никаква заинтересованост, когато сме заедно, на живо, че даже и в скайп... Вярно е подаряваше ми картички(по-точно ми ги оставяше пред вратата... )и беше мил(затова сега всички ме мразят че му казах че нищо не чувствам), дори момичетата ме убеждаваха че бил еднственото момче което ще ти отвори вратата за да влезеш... това е хубаво наистина, но не завинаги... Та какво е любов без тръпка? Без това което ви сближава и отдадалечева? Без страстта? Без караниците дори... Защото когато имаш един мълчелив, симпатичен и прекалено романтичен човек де себе си, който дори не се шегува... Липсата на тръпката и на страстта се усеща и чувствата ти избледняват... дори изчезват... (затова сега аз съм чудовище... нараних горкото момче... харесвах го... наистина.. или харесвах това което мислех че е... не знам, но нека довърша ;д) Аз отписах добрите момчета... или поне момчетата, които са като наго. Нека кажа нещо и за лошите. Хммм... И те не са цветя за мирисане... Забавно е, имаш всичко от което някога си се нуждаел, карате се, но дакато ти се иска да го удариш, защото те е изкарал извън равновесие, така ти се иска и да го целунеш... Самото му държание поддържа интереса ти... Той е непредсказуем, а чувството когато изпитваш след като е отрязъл дузина кифлички(много ми харесва ;д) за да говори с теб(или по-точно да се дразните, защото той има доста голямо самочувствие) е просто неуписуемо. Но винаги дълбоко в тези, така наречените лоши момчета, се крие и едно добро момче... Но те са актрактивни не само за едно момиче, а за всички, което е опасно за някое момиче, което е далеч от кифленския идеал. Затова обикновено те... лошите момчета... излизат с кифли и пренебрегват хората които ценят истински, за да скрият доброто момче в тях.
Извода е:Ставам моняхиня ;д(шегичка)
Истинския извод е: Лошите момчета винаги ще са на мода, добрите винаги ще са на заден план, но това не значи, че трябва да се променяте, за да се присъедините към някоя от двете групи... Напротив... Трябва да се откроявате и от двете.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 62e04d6e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Здравейте :)) .. Аз съм на 12 и половина ...
Бях си паднала по едно момче ( на 16г. ), започнахме да се виждаме по-често, да излизаме с компанията и т.н. ... Та оказа се че и той ми е бил "хвърлил око", след като излезнахме на кафе, започнахме да се караме прекалено много ... Преди това беше забавен, започна да ми се прави на интересен ... Държанието му към мен тотално се промени ... Да се разделя ли с него и да останем просто приятели ... HELP !! :D

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: be3c270232
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   № 18 СКЪСАЙ с него преди той да го е направил. Хей, ти си само на 12 г. Има още многао пичове около теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fc0cc01e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хайде кажете нещо по темата, де...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7eec0e28b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   човече твоята представа за добър и лош е доооста объркана първо ми мноо ясно че срамежливите няма да ги харесват ти ще харесаш ли някой който дори и не се опитва да се опознаете тря да държиш разговорите и да седиш скован щото като кажеш шега и той не се смее виж ся ако искаш да знаеш всеки си харесва неговия си човек и сорри че го казвам ама ти пък да не се мислиш че ако си тихичък спотаен някой ще те забележи и знаеш ли защо защото ти това искаш нали за това си тих спотаен за да не се излагаш ама няма как и да общуваш ако не се излагаш и още нещо отпунете се смисал и да паднеш от стола голяма работа засмей си да не ти дреме кой кво казва в тоя момент те ще забравят след 1, 2 е зависи на колко си щото това има значение колко са дорасли връстниците ти пък и лошо момче няма защото за всеки лошото е различно а доброто момче според теб което е според мен е прост много страхлив и срамежлив и нека да ти отговоря не не ги харесвам такива защото ако чакам да ме защити ще хвана брада (забележи аз съм момиче :D ) така че по-добре лошото и под лошо нямам предвид някав дет пуши като комин пие като за последно и ми се прави на голям пич а просто онзи който ще знае как да ме разсмее като съм тъжна ще знае точния момент за целувката ще знае кога да ми хване ръката ще си жертва самочувствието за да ме защити пред приятелите си и честно не ми трябва да е адски умен или красив важното е да ме обича да е забавен и дори да е грозен аз като съм лудо влюбена надали ще забележа сред всичките ни изживявания пък не искам и да е баш толкова мил че не прилича на момче все пак ще ми е странно ако ми се извинява за всичко и т. н. така че ти си прецени какво момче описвам пък и има милиарди момчета и все различни не можеш да сложиш всички на две групи лош и добър не всички заслужават да са под еди кой си знаменател някои може да са по средата е това е от мен много се извинявам ако имам правописни грешки и за всичките изспунати запетайки и точки просто нямам време от A. N. P. късмет и успех в зарибяването на твоето момиче единственото което ще ти е фатална грешка с всяка е да се държиш сприхаво колкото може повече се усмихвай а на който не му харесва да си гледа работата

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 87ab05d7bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Средно положение ми харесва- нито размекнат п*тьо, който ми угажда за всичко, нито пък тъпак, който си мисли, че е най-великия и може да се държи с мен като с парцал.
^22, ти за точки, запетаи, граматика, главни букви или каквито и да е препинателни знаци, чувал ли си?:DD

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0f9addb0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Лесно ви е на вас, да говорите така- не бъди толкова срамежлив, отпусни се и т. н.
ТРУДНО Е. Не знаете какво ни е на нас, срамежливите. Тоя срам хич не е лесен за премахване. Не сте на нашето място, за да видите колко ни е трудно и го осъзнаваме и не искаме да е така, да сме толкова срамливи, но не става. Супер трудно е, почти невъзможно.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f85191aa4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз съм момиче и съм интроверт като теб. Не знам какво мислят другите момичета, но аз харесвам повече добрите момчета отколкото лошите! Дори и момчето да е зубар!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 903f0bdf65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ние момичетата си “падаме“ по лоши момчета, но обичаме добрите. Аз лично предпочитам добрите и те не винаги са грозни и кротки. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 3a091b405f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Темата е много стара,но реших да кажа нещо :д Аз смятам,че трябва да бъдат ами..не не толкова лоши,колкото ами..всяко момиче иска да бъде защитено,иска да бъде в сигурни ръце.Момчето трябва да бъде попринцип сладко,мило,силно,съвсем малко срамежливо и много секси,без да го знае *че е секси хд* и да се грижи за момичето до него.Това е.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: fc78b6dd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Знам че темата е стара но да напиша и аз нещо. Така защо мислиш че повечето момичета си падат по лошите момчета аз примерно не говоря с момчета в училище защото се държат гадно и ми е неприятно да говоря с такива хора дори и не ги поглеждам. А и аз не харесвам момчета които се правят на голяма работа, те всъщност всички се държат като идиоти но както вече казах не поглеждам такива хората. Аз съм доста затворена и не общувам често защото си въобразявам че ще кажа пълна глупост и предпочитам да замълча.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ac84a602cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Здравей, искам да ти кажа че предпочитам милите момчета. Чувствените милите да не псуват и да слушат някакви чалги. По добре срамежливо и мило, отколкото лошо и да те използва! Знам го то личен опит.
Момиче 12

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f9d9163c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Не харесвам боклуци. Не харесвам дон-жуановци. Мъже, които прескачат от цвят на цвят.
Харесвам добри и мили мъже, скромни и искрени. Мъж, който ще те накара да се почувсваш значима и единствена. Мъже, които не бягат от отговорности.
Физическите данни са без значение като тегло, височина, красота.
Само к.... те, наричат добрите момчета п... и, защото добрите мъже не се задържат при тях.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 20fd18d583
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Aми по принцип се харесват лошите тези които се забелязват от всички момичета. НО с ''лошите'' получаваш само разочарования а тези по мълчаливите и по срамежливите са тези които наистина те уважават :))

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a98931ae23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Вижте, знам че темата е стара, но все пак исках и аз да споделя. Аз харесвам най - много добрите и нежни момчета, които не се страхуват да показват чувствата си. Вече обаче започвам да се питам дали има такива. Така че, ако някой въобще прочете коментара, моля ви, отговорете ми.
*THG*

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f9d9163c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Харесвам мъже на място. Харесвам грижовни, мили и отговорни мъже. Харесвам мъже, които са силни психически, под силен психически имам напредвид мъж, който не се бои от любовта, не използва жените само за да ги види в леглото си, мъж които знае какво иска от живота и живее живота си стабилно...!! Знае как да накара една жена да се чувства желана и значима, без да включва секс. Имам напредвид, че не прави всичко, с една единствена цел секс. А наистина го прави от характер и стил.
НЕ харесвам женкари, бройкаджии и такива комплексари. Женкарите са слаби психически, много често това тяхно поведение е породено от комплекси, отмъщаване на жените и тем подобни..!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 15db7fa031
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   авторе, какво против мъжкараните имаш??? А, те са силни психически във всеки лош момент и поставят кифлите и курвите на място! ЗАПОМНИ ГО АВТОРЕ!!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b71e6706f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   До автора:
Определенията лоши и добри момчета винаги са успявали да повдигнат храната в стомаха ми.:) Няма значение все пак темата ми стана интересна и ще поразсъждавам.Според мен, първото,което трябва да бъде зададено като въпрос е какво момиче трябва да си, за да харесаш определен тип момче.Лично аз харесвам интелигентни момчета,начетени,с вкус към добрите филми и добрата музика и тъй като се смятам за що годе компетентна в тези сфери ,и се откроявам с на пръв поглед студен характер, на 16 години никога не съм имала приятел ...да еднорог съм , знам.Така,че понякога въпросът не е коо предпочитаме ние, а кого предпочита масата.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 75204f6264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   На мен ми пишат все момчета, които са харесвани от всички момичета и въпреки това аз ги режа, защото търся доброто момче :))

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: 5990805b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Трябва момчето да е лошо. известно готино красиво и да е най големия или общо взето лошото момче с другите. Но с момичето което харесва обратното.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dcb7c8eac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Мале авторе направо те съжалявам със ккоменарите който получаваш ако искаш момиче ти търсиш на грешно място някой момичета са напълно различни и се успокой. Вярвай в себе си и си мисли какво искаш да направиш със себе си.... Та ако има някоя за теб тя ще се появи

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1da1975baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Лошите момчета се харесват, когато сме млади. След това порасваме, поумняваме и осъзнаваме, че те не са за нас. Жените си мислим, че за нас те може да се променят, че ние ще сме причината те да станат по-добри, отговорни, възпитани, внимателни... Галим си егото. Но, с времето осъзнаваме, че лошите момчета няма да се променят. Дали заради нас, или заради някоя друга, няма смисъл. Човек може да се промени единствено, ако го иска. Не някой друг да го иска вместо него. Тогава се ориентираме към момчетата, в които сме искали да превърнем "лошото момче". Колкото и някои момчета/мъже да отричат, да ни наричат меркантилни, к*чки, к*рви, лъжкини и т. н., ние просто търсим внимание, доверие, грижа и любов. Това е, толкова е просто. Разбира се, ще спомена, че има и други жени, които търсят пари и някой да ги гледа цял живот. Но, тук не говоря за тези жени, защото те просто нямат място при добрите момчета.

За библията изобщо не смятам за нужно да коментирам, но жените бягат от такива мъже, които не ги считат за равни. Жените не сме ви някакви помощници. Мъже и жени са равни, ако на пред Бог, то пред закона всички сме равни. Всички сме създадени по един и същ начин. И ние, и вие имате коса, ръце, крака, глава. Да, има някои физиологични разлики, както и в мисленето, но това не значи, че не сме равни. Означава, че сме двете половинки от едно цяло. Ако нямаш късмет с момичетата, поработи върху себе си. Както казах, момичетата смятаме, че можем да променим момчетата, но не можем. Ти също не можеш да промениш другите, за да те харесват, така че поработи върху себе си. Не ставай като другите мъжемразци, които са станали такива, защото не им връзват и жените им виновни. Все някоя, някъде ще те хареса, без да трябва да помпаш мускули, да се правиш, че имаш много пари и да парадираш със скъпа кола, дрехи, обувки и часовници. Гледай на момичетата отвъд красотата, какви качества притежава, как се държи с другите, какви интереси има. Не хвърляй око на надутите, и на кифлите. Те са за "лошите момчета". Лика-прилика са си. Търси си някоя на твоето ниво, покажи, че си умен, възпитан, че се държиш добре с нея. Не се занимавай с други момичета, нека тя бъде единствена. Изслушвай я, интересувай се от нея... Сприятелете се, имайте си доверие, споделяйте си, и всичко ще стане от само себе си, с времето.

Depravity

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8a30643a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   Добри момчета

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 11fa4fc823
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   ''Красиви и умни" това за мен не е фактор, който определя един мъж. Но от страна на мъжете има подобни коментари - ''искам да е висока, да има хубави крака, да има големи гърди'' и т. н Все пак това не е направи си кукла Барби..
Няма значение добър ли си лош ли си, отношението е важно.
Когато си навън кое момиче би забелязал първо - момичето, което е с къса рокличка на токове, с 5тона грим по лицето или момичето по клин и тениска, четящо книга?
-Satan is kawaii

 
  ... горе^
преди: 5 години, 5 месеца
hash: a873d0dc27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Нещо по средата. Харесва ми също да е висок, по възможност рус и синеок. Не харесвам ниски и тъмни мъже, но и не ги виня, че са такива. Да е красив, галантен кавалер, изискан и щедър. Да ме води на ресторанти и екзотични места. ^^

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker