Много съм агресивен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм агресивен
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 4754 пъти
Здравейте, аз съм момче на 16 години. Винаги съм бил кибритлия и често съм налитал на бой, обаче отпреди 2 месеца (откакто гаджето ми ме заряза заради един мой приятел) съм станал отвратителен.

Само да ми възразят и започвам да крещя като луд и да заплашвам с бой. Вече поне 5-6 пъти съм участвал в масови боища - ей така просто, за да си изкарам яда. В събота ходих да играя мач на един квартален стадион - играем всяка събота, независимо колко е студено. По едно време едно от момчетата, с което иначе добре се разбираме, ми каза "Абе нещо не си в играта. Да дойда да ти бия два шамара да те освестя? ". И аз като се ядосах, като му се нахвърлих, като започнах да го млатя - проявих се като пълно животно просто. Момчетата, които се опитаха да ни разтърват, също изядоха по няколко юмрука от десницата на моя милост. А на това момче, дето се избъзика с мен, му пукнах главата.

Накрая всички ми се ядосаха и аз останах сам на стадиона като кръгъл глупак да ги псувам какви са тъпаци и олигофрени. Сам на себе си се ядосвам, но просто не мога да се удържа да не посегна...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8116fb3afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че яко те тресе мъжкия хормон тестостерон.

Банално е, но трябва да изразходваш енергията си другъде - бокс, карате, фитнес...бягане, всичко много интензивно.

Мастурбирай редовно и изразходвай тази си енергия.

Извини се на хората, които си наранил.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b52db4cd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно в квартала ми имаше точно един такъв като тебе само да му откажеш нещо и започва, да псува, да налита на бой и да заплашва знаеш ли кво стана с него? Един ден не бях на кеф, а той беше решил да се прави на големия мъж пред гаджето си следователно хем, че ми беше гаден ден хем, че ми беше писнало от тоя дрисльо до такава степен го пребих че повече от полвин месец лежа в болница.

Направи си изводите от тая история какво може да стне с тебе, най-малкото е да те опандизят ако пребиеш някой и той се оплаче в полицията, а лошото е че ще попаднеш на някой който не му дреме много и ще те пребие, за това направи си сметка заради тоя гняв дето го имаш в себе си заслужава ли си да лежиш по болници или по затвори.

Rebel

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a4886b50a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И добре какво очакваш? да ти кажем БРАВО! само така?
Такива като теб просто никога нямат да имат приятели, дръж се като бял човек.. :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b585a4386b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Значи, аз съм на 16 години и... просто такива като тебе ги прибивам от но ти млатиш с всичка сила не се ли страхуваш от нещо съд родители... аз винаги просто се защитавам ако някой като теб ме нападне с такава сила ще го вкарам в кома. Просто остави да те дразнят слушай си музика играй си футбол пиши си домашните с една дума продължи да си живееш както трябва. А тая твойта бивша приятелка и тегли майната и толкова. УСПЕХ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3b5e55e989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Споко, като си изядеш боя няколко пъти ще ти мине агресията.

Ale

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 9153d3a230
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Такива като теб свършват рано или късно в затвора.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1099f35ac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мисля, че трябва да се запишеш на бокс или нещо подобно. Защото не си струва заради една ку*ва (извинявай, ако съм те обидил с това) да съсипваш живота си и този НА ДРУГИТЕ! Бях чел историята за някакъв полицай, който също е прекалено агресивен и понеже не му стига бокса и професията - трябва да отиде на психолог, ама не ще. По-добре ти отиди, защото не е "гейско" да споделяш проблемите си, а "гейско" е да се държиш като животно! И аз съм нервен, но не от емоционален провал, а заради това, че съвсем ясно ме дразнят.

Ian_the fucker

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6f3bb74a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Препоръчвам ти добрите стари източни бойни изкуства. Има разнообразие и можеш да си избереш каквото искаш, и като си има предвид, че има и спаринги, ще ти минава желанието да млатиш.
Лола

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 0db8ef75c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Оф и аз съм така, ама аз съм момиче на 14!!! Просто не знам какво става вече, момичетата колкото мен, когато някой нещо им каже или си мълчат или просто го убиждат/псуват и така, аз веднага почвам на бой. Което е много тъпо, защото съм момиче, ама някакси ми харесва агресията, незнам. Смисъл не мога да си представя някой да ми каже нещо и аз да си го търпя!!! С предопреждение за изключване съм заради разни такива агресивни изпълнения. Даже един път имахме физическо и една зубарка от моя клас реши да ме закачи нещо, ама само на базик. Първо я одарих и си тръгнах, ама тя реши, че ще продължи да се прави на голяма и тръгна след мен, без нито ня та ми е казала нещо нито аз на нея, просто се обърнах и започнах да и млатя едни токати. И много разправии бяха тогава и с директори и с родители.


Извинявайте ако съм се отклонила просто мисля, че съм в същото положение и го разбирам.


Виввсс

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 526e224097
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мисля, че трябва да отидеш на психолог.

Не те обиждам, но се нуждаеш.

Тук не е правилното място да питаш, съмнявам се, че някой ще ти отговори професиално. Иначе ще продължаваш да биеш хора и накрая ще убиеш някой...

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 629c3b7f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Ами, и аз съм агресивна, но само към момчета.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 06c16b79e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Братле, запиши се да тренираш нещо и футбол става като те кефи, колкото да си изкараш яда някъде, след три часа тренировки едва ли ще ти е до бой.
За номер 15, еми жалка си. Момиче, ама агресивно само към момчета, естествено като не могат да ти отвърнат, защото ще са п*тки или пък ще се намери някой герой дето да те спаси. Най-добрата приятелка на гаджето ми беше като теб. Сто пъти я предупредих да се кротне, ама не. Един път се сби с един пич, оня я трая, докато не му шибна ямрук в лицето, тогава така я попиля, че я вкара в болницата, изпочупи и физиономията, еми очакваше се като е 1,60 и 45 килограма. Бях единственото момче там и си гледах и даже много се кефех. Очаквам коментари, че съм бил свиня, защото не съм помогнал, еми не ми пука. Писна ми да я държа, защото почва да налита на бой на момчета, които нищо не са и направили в лицето, в носа, в слабините и те да не отвръщат, защото е момиче. Всеки си получава заслуженото, кротни се, преди да си попаднала на някой, на който няма да му пука какъв ти е пола.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 629c3b7f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Номер 18, ти казваш, че съм жалка. Ами добре. Аз пък казвам, че ти си просто една свиня, както ти си предположи в твоя коментар. Никак не ме засягаш, бъди спокоен!
Казвам си честно-Съжалявам, но когато човек свикне да се отнасят лошо с него, да го бият, да го обиждат, да го тормозят или пък, кой знае... насилват... той има правото да се защити, дори по-грубо, ако трябва. И не съжалявам за това, което ще кажа-вие момчетата днес сте лоши, вие сте използвачи и искате само да унижавате и да наранявате. Ясно, какъвто бащата, такъв и сина! Добре, че не съм поредната будала, която да слуша-НЕ! Аз научих всичко това по трудния, жесток, пълен с гаври път, но го научих и вече го имам предвид! Затова, ти недей да ми казваш да се кротна-ТИ СЕ КРОТНИ! Аз нямам какво да губя, но ти... жалък си. И не го казвам от злоба, а защото е самата истина. Боже, тръгнал да ми обяснява да се кротна! Айде, оставям те трева да пасеш! Личи си що за стока, що за личност си!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 229f07968e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 20, ако ще се държиш агресивно към хората, за да се защитиш, няма да е само към момчета както си написала в коментар номер 15, а ще е към всички, които си го заслужават, без значение мъж или жена, та поддържам си тезата, че си жалка. Никога не съм посягал на дама и няма и да посегна, но ако жена псува повече от селски каруца и налита на бой без причина, ще си понесе последствията. Когато момиче се държи като дама, ще се държат и другите така с нея, ако ли не си губи правата на такава!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 629c3b7f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Не ме знаеш, че да твърдиш, че ще налитам и на момичета. Аз налитам само, когато трябва! Не съм ти никаква дама, ГОСПОДИНЕ, жалка за теб съм значи, за мен ти си оставаш със същия епитет, по-скоро съществително, както ти САМ предрече. Ти какво имаш предвид момиче да се държи като дама? ! А? Да се оставят да я чукат, обиждат, нараняват, изтезават ли? ... Извинявай, но ако имаш предвид това, такава дама другаде търси! Права аз си имам всякакви, не ми казвай кви нямам и кви имам-гледай себе си. Ако искаш, всякаква ме наричай-и курва, и кучка... всякаква са ме наричали. Та на твоето, , жалка" ли да се хвана? Ама направо си ми жалък!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 229f07968e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Спирам да пиша по темата, не осмисляш какво ти казвам и само обиждаш, без реални доводи, не ми се спори с ниско интелигентни същества, съжалявам...

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 704fbaab60
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Имах такива съученици с подобие на теб, отказвах им каквито и да е прищявки и ме почнаха с тормоза, хвърляха ми чантата, биеха ме търпях агресия. Аз опитвах да приличам на теб но не мога, останалите които бяха агресивни бяха циклоиди, бягаха от час и не ме оставяха на мира

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 629c3b7f11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Много ми пука за каква ме мислиш, но, хей, спокойно! След като аз съм ниско-интелигентно същество, ти, браткооо, си два пъти по-ниско интелигентно същество от мен!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker