Как да му вярвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да му вярвам?
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1845 пъти
Здравейте, аз съм на 14 и много искам да ми помогнете, защото немога да се справя сама. Ето я и историята ми.

Едно момче се запозна с моята най-добра приятелка в един парк. Аз не бях много възхитена от това, но той наистина ми хареса. Както сами се досещате аз не го казах на никой. След време те вече бяха двойка. Бяха заедно около 4 месеца, но по средата на 3-тия месец той поиска да ме целуне, а аз го отблъснах и му казах, че тя ми е добра приятелка и няма да го направя.

Но същата вечер той ми каза че ме харесва и че иска да ме целуне, а аз както казах в самото начало го харесах от първия път в който го видях, и той ми се обади в полонощ и си приказвахме до кум 4 сутринта. След това той дойде в къщи в 7:30 и през цялото време се целувахме и в 9:00 часа отидохме двамата до приятелката ми (неговото гадже). Тя ме гледаше много станно, но аз неи обращах много внимание.

После след около 1 час аз имах работа и трябваше да си тръгвам, тогава той също каза че трябва да си тръва и вървяхме двамата,но през това време той се обади на майка си и й каза че има намерение да къса с приятелката си и да тръгва с нейната приятелка(аз се почуствах строхотно от тези думи). След като се разделихме аз се прибрах и причтелката ми почна да ми се заяжда, аз му се обадих и му казах, той каза че идва кам нас.

Като дойде той каза и на двете да се сдобрим ние се съгласихме, но неочаквано той седна до нея и започна да и говори много неща и си личеше че не искаше аз да ги чуя. Реших да си тръгна. Прибрах се и му се обадих, но ми вдигна приятелката ми и аз затворих и разбрах че той и е казал всичко.

На следващия ден получих обаждане, и ми казаха че ще ям як бой от една приятелка на това момиче.
Извиних се на приятелката ми, (макарче не съжелявах за нищо). И така няколко дни и той пак ми писа и ме попита дали искам да съм с него аз много ясно че отговорих с „да“ и с този отговор разбрах че той ме е натопил в голяма каша. Аз раших че повече няма да се занимавам с тях, но ми беше много гадно.

Казаха ми след около 1 седмица че те вече не са заедно (чесно да ви кажа олокна ми на душата).

След един месец той ми се обади и почнахме да общуваме. Той поиска да се видим и аз се съгласих. Видяхме се у тях и той ми предложи да тръгнем аз казах да, но още на следващия ден той се държеше станно , сякаш неискаше да сме заедно, макар че ми беше казал че иска много да сме заедно. Не общувахме много само когато бях в тях, но на мен това неми харесваше и му казах че късаме.
От тогава испитвам чуства кум него.Пак спяхме да общуваме, но за много кратко. Аз така и неспрях да мисля за него.

Наскоро пак почнахме да се виждаме той поиска да го направим и аз се стгласих и го направихме. Не съжелявам за нищо, просто исках да е по-истинско.
След 1-вия път той постоянно искаше да го правим, но аз отказвах и той само се сърдеше. Чуствах че е мен само заради това и не ми харесваше изобщо. Аз му признах чуствата си и той каза че съм важна за него но не съм сигорна в думите му след всичко това, защото той ме предаваше и нараняваше, но в същото време ми казваше че иска да е с мен. Зажалост аз обичах всечко в него.

И ето сега отново сме заедно, макар че аз не му вярвам, защото той не ми пише и се държи малко станно.

Помогнете ми, моля ви! Знам че изпитвам силни чуства към него, но не знам дали той изпитва същото към мен, но силно се надявам.
Според вас да му вярвам ли или не? И как да постъпя с него?

Кажете ми, моля ви !!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: c583f20384
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен, не бива да му вярваш.

Като порастнеш, ще успяваш да различаваш подобни типове от самото начало, но ти още от много малка, без особен житейски опит и влизаш с огромна наивност в живота си като жена.

Според мен, той е харесвал и двете ви и е мислил да ходи и с двете ви в началото, но е разбрал, че не става (защото сте приятелки). Най-вероятно е зарязал бившата ти приятелка, защото тя му е отказала секс (да го наречем с истинското име). Ти си била номер 2 и е успял.

Съвсем естесвено иначе, че иска редовно да прави секс, щом веднъж си му дала, ти какво си представяше?

Виж, не мога да ти кажа, какво да правиш, ти сама май трябва да минеш през това, за да натрупаш житейски опит и може би в случая просто трябва да те нарани това момче, за да разбереш веднъж в живота някои неща.

Едно ще те съветвам само - ПОЛЗВАЙ КОНДОМИ. Имай поне това уважение към тялото си и себе си и не позволявай да те докосва без кондом.

Всичко останало ще превъзмогнеш и разбереш с времето, но една нежелана бременност и аборт на тази възраст, ще те съсипят физически и психически.

Успех в живота и не забравяй, че освен момчета има и училище и, че именно от него (не от момчетата) зависи бъдещето ти и дали един ден ще можеш да си изкарваш хляба или ще бъдеш бедна и гладна. Имаш сериозни проблеми в правописа и изказа, наблегни на уроците, защото ще съжаляваш. Другото ще се реши с времето, малка си - ще разбереш, когато порастнеш.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 4f08dfdaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче.. Не се вакрвай в някакви филми :DD.. Та ти направо си дете.. Закъде си се разбързала да се еб*ш?? Личи си, че момчето е постигнало това с приятелката ти.. сега и със теб.. толкова ли нямаш акъл в главицата си? Явно нямаш.. За какво да ти пише.. нали вече те е нае**л.. постигнал е целта си ;) сега си търси нова аверка, с която да постъпи по същия начин.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 59a73d1b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Щях да се умиля от невинните тийнейджърски трепети и детския начин, по който хората на твоята възраст подхождат към чувствата, "гаджетата" целувките, предложенията "да тръгнем" и т.н. Наистина мило. И до момента, в който каза, че си му пуснала. Просто двете неща не се връзват, мило дете. Не е редно да мислиш като дете, да чакаш някой да ти предложи да "тръгнете" (възрастните, зрелите хора нямат нужда от такива предложения), и същевременно да правиш секс - нещо, което изисква да си доста по-зрял и на години, и на акъл, за да предприемеш напълно съзнателно и отговорно. Щом искаш отговор - не, не му вярвай. Ама вече и да му вярваш, и да не му вярваш, късно е. Той каквото е искал от теб, получил си го е. Сега единствено можеш да си отваряш очите на четири и следващият да не е същият. И не се хващай толкова лесно на приказки, на какво ли не са способни момчетата/мъжете, за да вкарат някоя наивна девойка в леглото. А ти си била и девствена - същински трофей. Не позволявай повече такива гаври със себе си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker