Играчка плачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Играчка плачка
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 1995 пъти
Здравейте, не знам колко пъти пиша в този сайт и темата ми все не е одобрена надявам се този път да имам късмет.
Момиче на 17, чаровна, със самочувствие (реално за мене си). На външен вид, никой не може да каже че съм толкова самотна и толкова ранима, аз съм с маска за пред хората съм весела усмихната, но в къщи не съм същото момиче както на вън. Смазана съм, няма ден в който да не плача, и да се ядосвам. От добро семейство съм, но наскоро разбрах, че баща ми си има любовница, и от там проблеми, всяка вечер с майка ми се карат, сигурно ще се разделят, но това е друга тема.

Проблем ми е едно момче, мисля че се издъних яко, но трябваше да опитам. Не знам с какво ме превлече това момче, може би с думите си, с чара си и аз не знам. В нчалото нищо особедно пощипваше ме по бузката казваше ми сладур с (1г.) по голям е от мен, и аз шаранчето хванах се на въдицата, и му разкрих чувствата си. От там на сетне, той започна да ме търси по скайп да ми намеква за излизания да ме докосва, да държи ръката ми да си хвърляме погледи, знаете я тази игра. По всичко си личеше, че не е безразличен и аз още повече се влюбвах, и не издържах и го поканих на кафе (само да кажа това сваляне и гонитбата е в продължение на 3 години, в едно училище учим ) Поканих го аз с мисълта, че ще дойде и той ми каза, добре съгласи се на поканата, казах му да ме потърси като е свободен така и не го направи вече 2 месец от както му казах.

Има си приятелка, през тези 3 години той ходеше с 3 момичета, колко дълго съм била играчка. Защо не ми писа какво го спря, поне да не ми беше обещавал, какво направих. Аз просто исках да сме заедно, какво толкова поисках, ако знаеше колко много го искам, никога не съм искала някого толкова много, за тези 3 години колко рев съм изревала по него и продължавам даже и вмомента като пиша сълзите ми се стичат.

Господи питам се дали някой ден отново ще имам възможноста да бъда с него. Въпреки това аз не се отказвам от него не знам защо все още имам надежда макар и нищожна. Какво да правя как да постъпя, много ли глупава излязох, не съм от тези момичета, който лесно се свалят, но съм от тези който се влюбват трудно и като го направят страдат много.
Какво да направя как да си го избия от ума, пробвах с друг не стана. Това беше историята ми накратко, спестих доста работи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker