Усъвършенстване на личността - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Усъвършенстване на личността
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3517 пъти
Здравейте! Проблема ми е, че нямам стил! Не мога да реша каква да бъде косата ми-дълга или къса. Доста време ми беше дълга, а изведнъж я скъсих наполовина. Сега съжалявам.

Не знам какви дрехи обичам да нося-горе долу съм обособила два стила в обличането, които ме кефят, но те са коренно различни - нежен, женствен, ефирен. Или груб, спортен, небрежен... Като че ли втория ме кефи повече... Мхм. Но не знам. Момчета, кой стил харесвате повече за момиче? (от тези двата).

Ии, може би най-важното-понякога се държа много внимателно и грижливо с хората, но друг път-грубо, лошо, високомерно, зла съм и т.н... Не зная как всъщност да си изградя характера. Много, наистина много ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете с това. Дори ако ми дадете някой сайт или нещо подобно-пак няма да Ви откажа!
Благодаря предварително на всички отзовали се!
Момиче-13 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 350b87f0f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хаха ми ти си само на 13 сега започваш да си изграждаш характера, както ти харесва, както ти е удобно така просто си бъди естествена ..

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 0ec57d2277
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило дете, проблема ти как да си носиш косата и какви нови дрехи да си купиш ще се реши от само себе си. А усъвършенстване на личността е нещо съвсем друго и за него трябват истински усилия и работа върху себе си.

Помисли си, например, че има и деца на този свят, които умират преди дори да са станали на твоята възраст. Има такива, които раждат деца на твоята възраст, а самите те са деца. Представяш ли си на тях какви проблеми им се налага да решават?

Ако наистина искаш да усъвършенстваш личността си, има други неща, които можеш да направиш, и за които да започнеш да мислиш. А те са как можеш да помогнеш на някой друг около теб, които има истински проблеми.

Има деца, някъде близо до теб, които нямат майки и бащи, и нито една хубава дреха. Може би ако им подариш някои от твоите дрешки, които вече не носиш, понеже не са "твой стил", наистина ще ти е по-лесно да кажеш, че си направила нещо по усъвършенстването на личността си.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 84c57513c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Aми и аз съм съгласна с човека написал коментар номер 1... ти си едва на 13 години.. и сега те първа ще научаваш мн неща за живота.. има време.. ще си изградиш характер ;]

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1ea8a2a371
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм на 15 години...
Не знам за останалите, които са писали коментарите как са били, но аз поне съм минал през това.
До 14 годишен аз нямах стилове, бях забутан, дори и приятели си нямах... После се преместих в ново училище и реших да не се излагам... запознах се с нови хора, упознахме се един-друг и сега вече има хора, които разчитат на мен повече, дори отколкото на собствените си родители... И всичко това стана за около 5 месеца... ( Ако искаш по-подробно да ти разказвам или просто искаш да се запознаем можеш да ме потърсиш в скайп: vulka3 )
Съветът ми е, ако искаш промяна, не я чакай... тя няма да дойде...

Много важно правило е... Приятел в нужда се познава... Пробвай по един начин, после по друг и все някой път ще си харесаш някой от всичките стилове, но не само ти ще го харесаш, но и приятелите ти и всички други. Не се страхувай... Мога да ти дам още един пример със себе си... Някога нарочно съм се опитвал да потъна на дъното, да се обличам не както трябва, да съм груб и много други неща, които хората не харесват... И какво, приятелите излязоха наяве... който ти помогне в такъв момент, той ти е истински приятел...

Ако нямах приятели, сега нямаше да четеш това нещо, защото благодарение на един от тях аз си промених решението за самоубийство... Не го крия... Казвам ти... Опитай и няма да съжаляваш... Купувай си по-често сокове Queens в малки стъклени шишенца... там на капачките някога има големи простотии, но някога има добри съвети и аз ти казах един, който вече последвах
Ако имаш нужда от приятел, потърси ме на skype: vulka3... не е срамно да си признаеш, че нямаш приятели, а да нямаш и да лъжеш или да криеш ;)
Надявам се да съм помогнал... Късмет ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker