Дали ме харесва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ме харесва?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5186 пъти
Здравйте, аз съм момиче на 15. :) За втори започвам да пиша тази история и все се отказвам.. :Х

Та, така няма значение.. става дума за едно момче... Той е с 2 години по-голям от мен, 11 клас, аз съм 9. За първа година съм в това училище..

Та, така той е невероятен... адски сладък, повечето момичета го харесват, отначало не му обръщах много внимание, но сега... Като съм в училище постоянно се оглеждам за него, постоянно мисля за него. Даже понякога се усещам как нищо друго не ми е в устата, освен той... ;х Та, така де... той си има приятелка, но имам чувство, че ме харесва... не знам дали се филмирам (надявам се не)..

Вчера бях зад него и приятеля му и вървях... ии няма да лъжа, но зяпах задника на приятеля му и той в този момент се обърна и ми каза нещо от сорта на ‘К’о стаа?’, аз се вцепених просто и нищо не му казах, а той си продължи напред... Спомням си, че и преди ми го каза това, и аз пак нищо не му отговорих... срамежлива съм, а и не бях сигурна дали го казва на мен.. :Х

Също така от няколко седмици (след като казах на една приятелка, че го харесвам), тя започна да ми казва всичко, каквото прави. :D Аз като мина покрай него въобще не го поглеждам, срам ме е просто... ще се изчервя 100% :х Само се надявам да не ме мисли за надута... Та, така де като минем с нея покрай него, тя все се обръща и винаги ми казва, че ме зяпа, даже днеска щях да се блъсна в него с кафето ми и да го разлея, а той само ми се ухмихна... :Х щях да умра просто.. :D

Имам му номера, имам му и фейсбука, но просто не знам какво да му пиша/кажа... може би бих направила нещо, ако си НЯМАШЕ приятелка... а да, тя е с 2 години по-голяма от него, и учи в друг град, мисля, че е тук само за през уикендите...

Та въпроса ми е... вие какво мислите? Дали ме харесва... или само се филмирам? .. :/

Съжалявам за разпръснатите мисли и за грешките...

Благодаря на всички, прочели историята ми! :) :*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 43d4268ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Филмираш се ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a91bcd1d95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, едно е ясно, опрделено си му симпатична ;) Ама тая
срамежливост ще е голяма пречка!... :D Въпреки че, понякога срамежливостта е много очарователно сладка!!! Но
е колкото да му станеш интересна, а за повече ще трябва
да го удостоиш с малко по-директно внимание, за да разбере, че не е било само някой и друг поглед, че което му се струва, че го харесваш, е истина!!! Разбирам, притесняваш се, че ако се окаже, че не те харесва посъщия начин както ти него, ще бъдеш много съкрушена, ако опиташ, а той те отблъсне, да кажем. Виж, когато харесваш някой, когато изпитваш чувства към него, не бива да се страхуваш :) А да се довериш на чувствата и интуйцията си, и да опиташ, пък каквото стане, стане ;)

Според мен той те харесва! Хммм... ама не е сигурен какво да направи, горе-долу, е както при теб, не знае какво да ти каже :)) И може би и малко е притеснен. Защото си има приятелка, а му се иска да има нещо с теб. По какво се разбира притеснението ли му? Ха, ами по речта му, има приятелка, но няма много опит в общуването с момичетата. И не се сеща какво да те пита, освен преобикновенното и еталонно, "К’о стаа?" :D Ето какво, между вас има невидима стена, която само ти можеш да разчупиш, ако проведеш един сравнително дълъг разговор! Не е от значение, дали ще е наживо, или през нета! Даже като за първо време, през нета ще е най-добре, защото няма да се притесняваш толкова!... А като откриете общите си теми, ще можете и на живо, да има какво да говорите :) Само не се "филмирай", в темите ви за разговор, може да няма нищо специално! Даже колкото са по-обикновенни ще е и по-лесно за двама ви, и по-забавно! Повярвай, ако подхванеш разгвор дори и за "къде зимуват раците", пак ще има какво да си кажете :D Номерът е да е забавно, и ненатоварващо, да има много възможни отговори и просто да се забавлявате общувайки!... И ще се отпуснете, а после притеснението ще намалее и изчезне ;)

Та, имаш начини да го заговориш, дали facebook, или skype, смело го направи :) Ооо, сигурно се чудиш с какво да започнеш?!... Не е трудно, импровизирай! Например, добра тема е кой какво харесва, каква музика обича, филми, или къде обича да ходи. И докато се усетиш ще водите един доста освободен разговор. Като си имате вече приказка, когато се виждате, го поздравявай, казваш му едно здравей, или здрасти, и се усмихваш, уверен съм че така ще осъществиш желанието си да се сближиш с него, опознавайки го! А и ще разбереш, дали ще пожелае да бъде с теб, ако и неговото е имане на чувства, бързо ще се съвместите. Само не прибързвай, бъди смела, но и внимателна, първо го опознай, за да знаеш какъв е!... :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c8c0dcda14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   От авторката: ~winterfire~, благодаря ти много за съвета! =)) Ще видя какво мога да направя и ако дефактно стане нещо, ще пиша тук :D

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 38f6de7938
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам но мисля че най много би искал да сте приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fce29be208
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   според ме по-добре не се за бърквай с обвързани.. ще излезеш.. ъъ.. сещаш се... -_-

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9b44606e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не мога да повярвам, че имаш абсолюно същата история като моята. :) Какво съвпадение.. :) Е, аз ще ти го кажа много кратко - НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ! ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3ab520c977
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм на 12 и имам същия проблем и те съветвам да не се отказваш доколкото изглежда ти си му симпатична бъди по-малко срамежлива докато си в неговата компания разказваи вицове карай го да се чувства специален в твоето присъствие и т. н, но не прекалявай успех!!!

П. С. :Ако има нещо пиши ми на: ********@abv. bg

/Модератор7 - За вашата безопасност не публикуваме контактна информация.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6cbaf4753c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз ще ти кажа, да не се ОТКАЗВАШ! :) БЪДИ СЕБЕ СИ! :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4d820f23e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравейте, аз съм момиче на 16. Става въпрос за едно момче, което харесвам от съседния клас. Той е много красив, сладък и всички момичета го харесват... Веднъж се бяхме събрали на рожден ден на една моя приятелка и дойде това въпросно момче (да го наречем Б) Цяла вечер Б ме гледаше, играеше си с косата ми, когато говорех с майка ми по телефона той дойде при мен на масата и започна да подслушва с кого разговарям.... След няколко седмици излязохме с компания и Б отново си играеше с косата ми и взема листа на когото бях записала покупки прочете го и ми го върна... Винаги, когато се съберем компания ме гледа, играе си с косата ми, когато говоря с някого подслушва... Въпросът ми е според вас дали това момче ме харесва???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2c73f961d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   до авторката извинявай много ще те разочаравам, и повечето с такава история, момчето не го интересуваш както ти се иска. ти сама каза, че приятелката му я няма, най-вероятно само се огпежда да види какво има. съжалявам, но това е моето мнение :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a969093ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравейте. аз съм номер 10 -моля помогнете ми, дали ме харесва...?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2af5e2bac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Според мен той си търси играчка за през седмицата, тъй като гаджето му е в друг град
Но не се отчайвай . Винаги имай надеждата ! :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker