Мисля че съм бисексуален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мисля че съм бисексуален
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 7595 пъти
Здр. Аз съм момче на 17 години и мисля че съм бисексуален, защото ме привличат и момичета и момчета. Наскоро приключих връзка с едно момиче и сега тя ми е безразлична. Но по въпроса... В моя клас има едно момче, което винаги ми е правило впечатление, още от как сме съученици, когато минавам покрай него сякаш изтръпвам, а когато ми се усмихне не знам какво да правя. От вече бая дълго време започнах да изпитвам силни чувства към него.

Той е красив, тренира и има атлетично тяло, което ме възбужда всеки път, когато го видя. Има красиво стегнато дупе, което ме кара да се надървям по всяко време... желая го и се реших внимателно да действам, дали може да се получи нещо...

Един ден отново се видяхме в даскало, ръкостиснахме се и погледите ни се срещнаха... аз го изгледах толкова влюбено, сякаш му казвах някои работи... той ми отвърна с красив и дълбок поглед и лека усмивка... през цялото време си държахме ръцете. От дълго време го наблюдавах и се любувах на тялото му, той явно беше забелязал това и или ми се иска, но взе да ми обръща повече внимание /какво щастие за мен/.

Започнахме да си пускаме бъзици на секс теми, дори един ден аз направих комплимент на едни момиче, че е красива, а той ми каза : И ти си красив! /със свенливо, притеснително изражение/. За мен това беше светлина в тунела. И така няколко дена в даскало се оглеждахме и си говорехме, всеки разговор за мен беше невероятно изживяване, той ми пускаше бъзици и погледи, от които аз разбирах много неща.

Един ден взе един конец завърза си го за малкия пръст и ми каза: Вържи го за твоя, за да сме неразделни... Аз изтръпнах, не знах какво да правя, но все пак се вързах... беше за много кратко, но приятно.

И след всеки такъв ден аз не спирах да мисля за него, дори го сънувах, сънувах че се любим сладко, че си доставяме взаимно удоволствие. На другия ден, когато имахме физическо той все заставаше пред мен и се навеждаше чакайки топката, аз се възбудих и исках да го направим, но как... без да знам дали е гей или би, той досега не е имал приятелка, но съм чувал че се ебал с момичета... както и да е... не съм сигурен в ориентацията му и това ми е големия проблем!

Ааа и друго, един ден ядохме заедно пакет солети и обсъждахме едно момиче как прави свирки, той взе една солета и я нагълта цялата и после я изкара и ме попита: Така ли?... /или на мен ми се струва или прекалено ми се иска, но твърдо се надявам това да са някви признаци, дано да се разкрием взаимно.../

Много го обичам, всеки ден го гледам и не мога да издържам вече. Гледам всеки удобен момент да му стисна ръката, да я подържа, да се погледнем, да поговорим... Забелязал съм, че и той ме гледа, но не знам дали е същия като мен... Дори когато се преобличахме за физкултура, той беше до вратата аз на другия край и когато си съблеках панталоните той се доближи, ужким че си е забравил нещо....
Не знам хора, дайде си мнението, дали имам шанс да се разкрием с това момче или са просто случайности /силно се надявам да не е така/. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7b330f1bdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   СЛАДУРИ!

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: 504fc8acc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Много яко :D

 
  ...
преди: 11 години, 13 дни
hash: c1a7527c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ауу супер :) ако не е измислена историята брато чуй какво ще ти кажа:Давай смело напред! Направи нещо и ако приятеля ти не се отдръпне значи му е приятно и тогава БАААМ! Двамата се разкривате и тайно ставате би двойка ;)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 часа
hash: 3fc0fd39e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Мииииииии.... на твое място с толкова съвшадения, бих му признал ддз ти си знаеш най-добре де :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: cf9db3ae46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   питай го иска ли да дойде на гости у вас, там си пуснете порно да лъскате и нещата сами ще се случат :П Според мен и той е би като теб, няма нищо лошо и аз съм би :П

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: d668b4c611
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Хайде кажи как са се развили нещата, стана ми любопитно! :з

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d08490fddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз също съм би и има едно момче, което наистина много харесвам и много се надявам поне да стигна до твоята

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: aa3b9ee68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Пппф брат това е страхотно! Винаги съм искал да им а с кого да тренирам, да си обсъждаме упражнения, да тичаме в гората, а там и много други готини работи. Опитай и късмет.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 66317393ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Моята история е почти същата... още от 5-6 години усетих че и момичета и момчета ми харесват, като май имам приоритет, питах един психолог и той ми каза че му е много интересно, защото аз съм на 21 и досега не съм имал сексуален контакт, нито с жена, нито с мъж, и каза че една от теорийте е объркване на някоя хромозома

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 96fb8a1a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Няма проблем абсолютно никакъв че харесваш М&Ж. По-скоро е нормално да нямаме предрасъдци и да изпитваме трепети към мъже и към жени. Аз съм мъж на36години. Обичам набъбнали пениси, обичам и влажни вагини разцъфнали като роза в ясно утро покрити с пичи сок от екстаз. Всичко основно е в това да получиш удоволствие! Прави любов и с Ж и с М- най добре заедно едновремено 3ка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 902fcc0ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13, хaкнaли сa ти единичките, aнямaт идея от генетикa. Дa, потвърждaвaм, че е възможно!
Много от изнaсилвaчите и педофилите с две Y хромозоми, почети по темaтa.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker