Имам проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Имам проблем
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 3526 пъти
в момента съм на 17, излизам с моят приятел От 1 година, но тои е помак, аз съм християнка. Нашите знаят за него, И техните знаят за мен. Вече говорим Като на шега за бебета и деца, Сватби...
баща му си мисли че рано или късно ще скъсаме поради тази причина. аз го обичам и съм сигурна че и той мен много.

Обаче вчера се заговорихме че ако се оженим няма да е в църква за да уважа религията му и той го прие много добре. Но като му казах че ако забременея случайно и е момче няма да го обрежа , и той много лошо го прие каза че баща му е бил прав че това че е помак ще развали връзката ни. и че бабите му ще се разочароват от него. предложих му детето като порасне сам да избира религията си но да не го обрязваме.. На него му е много мъчно но какво мога да направя аз пък не съм като тях той трябва да уважи и моята религия нали. И така в същият ден му казах че ще запазя мойта фамилия и ще добавя неговата ако някога се оженим. той ми каза по "добре да се забравим накрая ще ми кажеш че не искаш нищо мое и от мен ". От тогава ми е много мъчно , държи се с мен като че ли чака деня в който ще му кажа край , аз не искам да има край.

посъветвайте ме нещо , какво да правя??? :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: f2fef79863
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ще кажеш първо да спреш да мислиш и да ГОВОРИШ за сватби, деца и т. н.? Защо не се концентрираш да учиш, да изкараш добри оценки, за да можеш да отидеш в голям град и да се образоваш?

Помак или непомак - вие имате едно нещо общо - вашият свят е страшно ограничен и без образование ще стигнете до там, до където са стигнали родителите ви - сватба на 18-19, две деца, живот в къщата на родителите, верига от зависимости тип „Листопад“ и съответния трагичен край - с или без обрязваници и т. н.

Затова само едно те съветвам - учене, четене, учене и напусни малко селото или градчето си - навън има друг свят, където няма помаци и българи, а където има успяли и неуспяли хора.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 8839ecc5dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Рано ти е за семейство и деца, но разговора който сте водили е доста показателен-ти демонстрираш готовност за компромиси в негова полза, а той не това ще ескалира във времето и ако връзката ви се запази и развие ще ескалира в тиранична доминация от негова страна над теб. Всъщност смятам, че той се опитва и сега да го прави по един фин начин манипулирайки те на тема малцинство отритнато, неразбрано и непризнато от мнозинството. Една интимна връзка се гради на взаимни отстъпки, а той човека ти е демонстрирал още от сега че татива от негова страна няма да има. върви да си учиш уроците и си живей живота.
Зорба.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f8efe83642
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Еми ако той те обичаше и уважаваше нямаше да каже така щеше да се съгласи както ти направи и уважи него :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 893d7e53da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от авторката

не съм споделила но от 8 години живея в испания, уча и работя в един лунапарк от 3 години не го споделих защото не ми е това проблема.

изкарвам добри оценки, и съм отговорно момиче, Не пия, не пуша, и чета бг книги за да не забравя езика.

не знам дали е защото съм още малка имала съм 3 години връзка с испанец но не съм била с такива сериозни намерения супер ми е сега не вярвам че ще скъсаме зареди този проблем.

но ме е страх да не се окаже той много верен на религията си... и забравих да кажа до номер 1 родена съм в град софия на 9 години съм дошла тук в испания и не знам какво е село за първи път ще се върна в бг от 8 години и първото място на което ще ида е на село при бабите и дядовците му. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 79896bef6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Според мен го зарежи. Той е много вярващ и ще е трудно да живеете. Та ти и на 17 години как може да мислиш за деца те първа трябва да завършиш училище и да станеш студентка и после работа да си намериш. Не знам как ще я караш но мислу че резултати няма да са добри. Аз имам познати помаци, но повече от чатене и събирания не приемам. Колкото и да няма мъже по-добре си остани сама, защото поле яко ще си патиш. Турчин, арабин, циганин или помак забрави поне ще помогнеш да родителите ти.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 258763c5a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Само помак не, ако е турчин добре, но има една част помаци, които са много ограничени ( най-вече между Пирин и Родопите). Ти може да правиш за него много неща, но те за една дреботия не биха си го накарали. Съжалявам, но не може все ние да се съобразяване с религията им, а когато стане обратното пък биваме обвинявани, че си налагаме нашето. И да ти кажа, помаците са доста странни хора, с няколко лица. В Джамията са едни, в къщи други, а навън трети. И колкото до фамилията, няма нищо лошо в това жената да си запази фамилията и след нея да се сложи тази на мъжа, аз не бих има против на това. Да една връзка изисква компромиси, но те трябва да са от двете страни, а не само от едната.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker