Голите ми снимки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Голите ми снимки
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 5458 пъти
Месеци наред си пишех с един турчин. Отношенията ни прекрачиха границата на приятелството безвъзвратно.

Не стигнахме до секс, но той поиска да ме види гола. Хобито му е фотографията и искаше снимки. Аз отказах. И други преди него са ми искали такива снимки, но аз не съм си правила и не съм им давала. Той обаче ме убеждаваше, че това, което иска, не е нито лошо, нито срамно. Ако не си падах по него, нямаше да се съглася.

Но си казах, че момичетата се снимат за известни списания и всички ги виждат, а пък мен желаеше да ме види само един човек. Затова си направих такива снимки и му ги дадох.

Никак не се притеснявах за мнението му. Може и да ме е помислил за лека, но съм му обяснила, че е първият, който ме вижда в такава светлина и си е негова работа дали ми вярва, или не.
Той, след като приех, започна да се държи дори по-мило. Но проблемът ми е дали пък не си е помислил, че след като съм му ги пратила, съм вече негова или пък дали не се вкарах в някакъв филм с тези снимки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 05a2dc9094
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Определено си постъпила глупаво. Ще го разбереш, когато снимките ти плъзнат из нета.
Известните получават пари за това, ти - ще си провалиш живота. Има разлика.

Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: df95335797
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам дали не те е помислил за негова, но си се вкарала в яки филми. Може би не защото ще ги разпространи, а защото ти винаги ще се притесняваш, че може да го направи и ще се самообвиняваш и ще съжаляваш, той няма как да не го забележи и ето ти холивудски сценарии...
Зу-За

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 34425f6f73
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Ще ти кажал че си постъпила безумно глупаво. Турците са толкова перверзни, не веднъж са ми искали пълномощно в скайп и такива простотии пишат, че ги блокирам веднага и повече не приемам от такива. Как ще си пратиш голи снимки на непознат, ами като плъзнат в разни сайтове? Известните си правят подобни снимки, но или такава им е професията(плейбойките) или са полуприкрити за други списания и е нещо като изкуство тогава. Но да се снимаш гола и да пратиш снимката на непознат, нямам думи просто. Надявам се темата да не е истинска.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: a0ca66fc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен преувеличаваш. Едва ли си чак толкова красива и едва ли имаш нещо, което да не сме виждали. Ще ти кажа какво е направил. Получил ги е, изгаврил се е с тях, после ги е показвал и на други да се гаврят с тях. Надявай се да не те потърси повече. Ако не го направи, значи е постигнал целта си да си изпълни перверзните желания чрез снимки, като не си му пуснала. Ако пък продължи да те търси, значи все още си му интересна и ако не искаш снимките ти да станат публично достояние, трябва да му ходищ по гайдата и да му изпълняваш извратените прищевки. И пак ти казвам - едва ли имаш нещо, което никой да не е видял. Всяко чудо за три дни. Снимките на някаква си хлапачка едва ли са кой знае каква сензация. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f4e54ca38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Трябваше първо тук да пишеш за мнение, преди да се снимаш и да изпращаш снимките, но вече е факт. Надявам се поне да си си прикрила лицето.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: cb2719a9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Абе хора, какво лошо има в това, че той би ги разпространил? Ето аз например, ровя си в нета и попадам на такива снимки на голо момиче - и какво??? И аз съм пращала на бивше гадже голи снимки и то направо порно снимки. Да, допускала съм, че може да ги разпространи, но какво от това? Някой ще ме види гола, ще ми види интимните части и гърдите - голяма работа. Няма от какво да се срамувам. Та така че, не се вкарвай, авторке, сама във филми!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 385b4dfbcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, няма от какво да се срамуваш ли? Ако в твоята среда курвалъкът е на мода и няма да работиш, така че никога твои колеги или работодател да не разберат за това, добре. Ако някоя жена реши да има сериозен живот, определено си е за срам.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 795361098f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Номер 6, едно е да ги пратиш на бивше гадже, което така или иначе те знае гола, и с което се предполага, че макар и вече бивши, имате изградени някакви отношения и уважение. Друго е да пратиш на накъв цървул в скайп, и то на всичко отгоре мангал...

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 314054d4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не че съм расист (да де такъв сам)ама аз никога няма да вярвам на турчин или циганин ама и българите не сме златни тва е мн глупава постъпка. Може сега да си в някой сайт. Хора сме правим грешки ама това е голяма... Дано да е някой който е добър и няма да ги пусне някаде.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker