Не искам майка си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам майка си
преди: 15 години, 4 месеца, прочетена 3804 пъти
Здравейте. Аз съм момиче а 16 год. Когато бях малка родителите ми се разведоха. Преживях много след това. Майка ми щеше да се самоубие пред мене, тоест аз и попречих, изживяла съм много мъки и страдания и всичко е по вина на майка ми. Може би и да не е, но аз така го чувствам. Обичам я, но като се сетя какво ми е причинила и искам да я няма или не мога да си го обясня какво по-точно.

В момента живеем с нейния приятел. Тя ми забранява всичко. Иска само да уча, вика ми за най-малките пропуски, не ме пуска да излизам никъде. Това го търпях, търпях, но ето че дойде един момент, в който не издържам повече. Не искам да го правя, но го правя. Не я слушам, излизам си, викам и, всеки ден се караме, тя ме обижда, но вече и аз нея все по-често. Имам чувството,че всичко, което съм видяла, всичко, което съм преживяла и изтърпяла в момента излиза от мен и не мога да го спра.

Тя твърди, че ме обича и в същия момент ми казва, че съм и съсипвала живота. Казах и че отивам да живея при баща си и че ще е по-добре и за двете ни, но тя ми взема ключовете и вика никъде няма да ходиш. Не знам какво да правя. На моменти се моля да я няма, да е някъде където да не я виждам. Моля ви помогнете ми. Извинявайте за хилядите грешки, но в момента съм с два реда сълзи на очите и изобщо не знам как пиша, просто искам някаква помощ, защото не знам до къде може да стигне всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 3530923c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно - дръж се мъжки - дано всичко се оправи и не се натъжавай - нз какво да ти кажа.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 2a8e870664
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай скъпа и при мен е почти така на мен ми вика секи ден баща ми да уча аз съм на 15 и просто не ме оставя да дишам секи момент в който не уча ми се кара и страшно вика..... та това е друга тема аз те съветвам да я слушаш само това ще оправи взаимоотношенията ви а по нататъка ти ще пораснеш и ще си водиш собствен живот УСПЕХ само това мога да те съветвам друг избор нямаш.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: e3c88eaecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей миличка, наистина си в лоша ситуация, но ще ти кажа нещо, сигурна съм,че майка ти те обича, просто много неща са и се насъбрали на главата и без да иска си ги изкарва на теб, затова седнете и поговорете, кажи и как се чувстваш. Ако имаш нужда от приятел, може да разчиташ на мен, имейла ми е : sil_zan@abv.bg :) Успех...

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: a5ce54bc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако го погледнем от към психологическа гледна точка бих казал че просто майка ти я изтрах ( да не се провалиш като нея) и ти няма вяра, но.. от друга най-вероятно е събрала доста мъка и както по принцип е при човека винаги нараняваме най-близкия човек. Бих те посъветвал да говориш с нея (но може и да нямаш куража), може да говориш с баща си (винаги ние мъжете мислим по трезво в такива ситуаций каквото и да казвате) той от своя страна ще говори с майка ти, ако ти не можеш. Определено не си толкова малка, трябва ти малко свобода и трябва да се бориш за това.
М 17

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 15186ca27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Имаш ли по-големи братовчеди или добри приятели в друг град-изнасяш се и теглиш една майна на майка си. Не всички родители обичат децата си-някои ги карат да просят и да проституират, майка ти съсипва живота ти, може да получиш психическа травма заради нейните истерии.

 
  ...


...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: d01db69b57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Миличка, моят съвет е да отидеш за няколко дни у някоя твоя приятелка или у баща си въпреки че тя там първо ще те потърси, така че намери някой добра приятелка и иди за няколко дни в тях, не и вдигай телефона после и звънни и и кажи че ако иска да те види трябва да промени отношението си към теб прибери се във вас и виж какво ще стане, ако не се получи имаш пълното право да я съдиш и тя няма да може как да ти попречи да идеш да живееш при баща си... успех миличка.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 787606a59a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Набий й шамарите трябва да се осъзнае. Щом се е развела що те е раждала? Що се е женила за баща ти? 16 год ти е предостатъчна възраст да й вкараш 1 шамар. Да знае че порастваш не че ще си останеш вечно малка. Това е от мен и аз съм с такива мъки и много се дразня от такива пикли наебала се сложила 2лв в джоба и е хукнала да курвещини... Ай Сиктиросай я и си ходи при баща ти.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 9994f3cd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Моят съвет е да седнеш и да поговориш с майка ти, тя те обича каквото и да казва...недей да си желаеш да я няма, защото когато нея п няма ще искаш да е близо до теб...аз съм на 17 карах се постоянно с майка ми, въпреки че почти всичко ми позволяваше, с баща ми също са разведени и не е приятно да се живее с "новия" на майка ти...търпях я 4 години, докато един ден ми писна и избухнах, скарахме се и тя ме изгони при баща ми, каза ми че не ме иска вече, че заради мене не е могла да си оправи живота, че повече не иска да чува за мен, не иска да ме вижда, да забравя за нея и никога да не я търся...съгласих се с нея понеже бях ядосан, отидох при баща ми и вече 2 месеца съм при него, но почнах да съвалявам за всичко което и наговорих и сега само се надявам, като си отида в българия и тя да се е прибрала и да има някакъв шанс да се сдобрим, защото тя ми липсва ужасно много...

Препоръчвам ти да поговите с нея, да се разберете с излизанията и недей да и си премълчавай понякога, колкото и трудно да ти е и на нея и е трудно...

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: ce5c096892
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Върви при баща си така най добре (според мен) поне за известно време докато не се сдобрите отново !!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 7ad1e1900d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това ми е познато, преживяла съм го... Не се притеснявай толкова, ще отмине, макар сега да ти е най-тежко.
Ако имаш как, отиди при баща си; посъветвай се с всички роднини, които обърнат внимание на проблема ти. Надявам се, че поне физически не ти посяга :(
От днешна гледна точка (минаха повече от 10 години откакто се изнесох от дома си) си мисля някои много лоши неща за майка си, както и някои добри, които тогава не виждах.

Приеми, че ти се налага да пораснеш по-рано от връстниците си, поддържай успеха си в училище, не прави напук неща, които ще навредят на теб самата - не посягай към алкохол, наркотици и не тръгвай с първия мъж, който ти обърне внимание.
Приятелката не е вариант според мен; трябва ти мирен и спокоен дом, а това на тази възраст вероятно може да получиш само при баща си. Дано той е свестен.
Успех, късмет и бъди умна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker