Всички ми се подиграват, защото съм лесбийка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички ми се подиграват, защото съм лесбийка
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 13823 пъти
Здравейте, аз съм К. на 17 години, живея в София. Миналата година (2011) със семейството ми дойдохме от друг град, тъй като баща ми най-накрая успя да си намери работа. Казах на нашите, че харесвам момичета, когато бях на 14 - беше им трудно, но го приеха. Бях им благодарна за това (тъй като знам предразсъдъците на българското общество по отношение на хомосексуалистите, знам как са били възпитавани моите родители и предполагам, че дори и да бяхме в по-либерална държава, такова нещо не се понася лесно) и гледах да не им натрапвам приятелките си (които досега са били само 3 всъщност).

Та когато дойдохме в София, естествено ме записаха в ново училище. Още от първия ден всички ми се сториха прекалено арогантни и нахакани, чух няколко обидни коментара от рода на "селянка" и подобни (между другото не идвам от село, а и да идвах, защо трябва да се отнасят така). Но не предполагах, че може да са толкова отвратителни. С никого от училището респективно класа не общувах, защото те ме гледаха с голямо презрение.
Бях оставила в чантата си снимка на мен и последната ми приятелка, която все още обичах, но се наложи да скъсам с нея поради преместването. Отзад бях написала "Винаги ще те обичам, И."

Едно от междучасията още първата седмица излязох от стаята за малко, като оставих чантата си вътре и като се върнах, заварих около 5 съученици до моя чин, които гледаха нещо. Когато влязох, те избухнаха в смях и започнаха подмятания от рода на "Оо, лесбийката!", "Ти значи ч*каш мацки, а?", едно от момичетата каза "Е, ти, к'во, сигурно ни зяпаш в съблекалнята (по физическо), баси гнусното!". Съответно снимката беше разнесена до всички съседни класове и всевъзможни приятели, а във Фейсбук страницата на класа започнаха всякакви обидни подмятания по адрес на сексуалната ми ориентация.

Месец по-късно две момчета, които дори не познавах, ме пресрещнаха след училище и с думите "Ти мацките ли ше ни крадеш бе?" започнаха да ме бият. Да, аз, момичето, което посмъртно не можеше да се защити от тях, се прибра с разкървавен нос, насинено око и почти пукната скула. Нашите подадоха жалба в дирекцията, момчетата се разминаха с някакво си порицание и това беше.

Животът ми е пълен ад в това училище. Познати и непознати ми крещят обиди, случвало се е на няколко пъти съученици/чки да ме удрят, дори учителите ме гледат с отвращение, а психоложката последния път буквално ме изгони от кабинета си, казвайки ми, че трябва да потърся по-сериозна помощ за проблема си.

Вече спрях и да се оплаквам на родителите си - имат си проблеми и те в работата, не искам да ги тревожа повече. С никого не мога да си кажа 1 изречение като хората, камо ли да имам приятели. Има само 1 момче - с 1 година по-малко, с което се засичахме при психоложката на няколко пъти, нямам представа защо ходи при нея. Единствен той не ме гледа лошо, но и избягва да говори с мен, по коридорите отвръща поглед - вероятно се страхува, че ще си навлече проблеми. Не знам дали ще изкарам до края на тази година. Мислила съм си и за самоубийство, но знам, че това ще съсипе родителите ми, те си имат само мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: c680d0cd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, голям срам не толкова за съучениците ти, колкото за училищния психолог, за учителите, че не те защитават.

Колкото до училището - смени го. Сподели с вашите и смени училището - и без това не вярвам да е от добрите, щом в него се подвизават подобни селяни в истинския смисъл на думата.

Ако не можеш да смениш училището - бъди прагматик. Няма смисъл да отричаш сексуалността си, просто си намери гадже-момче от горните класове. Информирай се и намери начин да се залепиш за някои от по-известните батковци. Тогава няма кой да те пипне!
Нали, ако те обиди, ще изяде една в мутрата.

Мъжете имат и добрите си страни - ще те защитават до кръв. Не те съветвам да се отричаш от сексуалността си, но просто отчаяната ситуация изисква отчаяни средства. Намери някои от точните момчета във фейса или в училище, сподели му, че са те нарочили за лесбийка, заради снимка, дадена от приятелка, с която сте се обичали като сестри и тем подобни. Би ли искал да ходите?

Ако си хубавка, ще мине номерът и ще имаш спокойствие в училище... Мъжете са лесно за манипулиране, само намекни, че много го желаеш и готово. После можеш да се измъкнеш от ситуацията, „влюбвайки“ се в друг батко и т. н.

Като напуснеш даскалото, ще си намериш приятелка и можете да си живеете като „съквартирантки“. За съжаление обществото ни още не е готово за хора като теб, мъжете-хомо имат някаква трибуна в лицето на хора като Азис, но жените-хомосексуалистки не са социялно приемливи в момента, бъди прагматик!

ж. 27

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: cb03f1ef48
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   При възможност смени училището и бъди по-предпазлива. Струва ми се, че си допуснала грешка в начина по който си реагирала при намирането на снимката. Няма нищо чак толкова необичайно в това едно момиче да каже на друго че ще го обича цял живот, това не е категорично доказателство за лесбийство, пък дори на тази снимка да сте се целували. Ако всички жени които под въздействието на малко алкохол се целуват уста в уста са лесбийки, то значи че такива са 50% от тях. За това дето са те били пишлеметата, това е плод на комплекси.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab8a0fe0d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ужасно! За жалост това, е интелектуалното ниво на българите. Близко до това на приматите. Наистина кофти ситуация. Единствено мога да ти пожелая да бъдеш силна и да изтърпиш това временно. Можеш да смениш училището по-всяко време и те съветвам да го направиш. А относно твоята сексуалност. Живеем в примитивно общество и по-добре ще е за теб да се прикриваш в обществото.
Мъж 28

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6329f780e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж аз нямам нищо против хората (дори и обратните) това е ужасно, че се държат така с теб се пак всеки си има избор какъв да бъде бъди по предпазлива и не си оставяй вече нещата ей така, защото видя какво стана.. аз съм на 16 години от Пловдив и с удоволствие бих си говорила с теб и бих ти помогнала по някакъв начин :) обаче знам, че администраторите не публикуват и мейли така, че успех дано се оправиш :) (хъг))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: c2aca7fc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Това истина ли е? Ако е така просто ми се повръща при всичкото лесбийско порно, което мъжете гледат и при цялото им желание да изкарат жените би. Направо не ми се вярва, защото на лесбийството не се гледа сериозно, освен ако не живееш с жена, едва ли не. Има ли друга причина?

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b63bb5d799
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В този сайт твърде много присъстват лесбийските истории, това ми е много съмнително, отделно много често не ми публикуват коментарите под такива статии. Иначе според мен не може на 14 години някой да се определи като хомо. Все още е рано и човек тепърва се развива като личност и психика. Първо ще се чувства объркан, ще мине време, може да се повлияе от други хора, порно и т. н. Но на 14 да имаш три приятелки, което сигурно имаш предвид като интимност, не говори добре. Иначе спор няма в София не навсякъде може да се намерят добръ съученици и много страдат от това, чел съм техните истории. Пожеланието ми е да се ориентираш към нормалното състояние на човешките взаимоотношения, а именно между мъж и жена, обаче трябва да си готова на едно дълго и трудно търсене на подходящ мъж. Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 52b0646862
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Намери си гадже - момче, той ще те защитева, и просто не обръщай внимание на никой, не показвай чуствата си, бъди силна!!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 079c092d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   От авторката: Благодаря за положителните коментари! :)) До номер 7:
1. Имах предвид, че не до 14, а до 17-годишна възраст съм имала 3 приятелки. (може и да съм се изразила грешно.
2. Наясно съм със сексуалната си ориентация, благодаря - никога не съм харесвала момчета, няма и да харесам. "Нормалното състояние на човешките взаимоотношения" за теб не е съвсем същото в моите представи.
3. Колкото и да не ти се вярва, в България също има лесбийки, заради това вероятно "В този сайт твърде много присъстват лесбийските истории". Само че в държавата ни присъства патриархален морал, който едва ли не анатемосва всички хомосексуалисти и те не смеят да показват свободно ориентацията си (което всъщност не е и нужно).
Все пак и на теб благодаря много за коментара. :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: adb6cfbe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 17, лесбийка с 3 бивши приятелки?? Ти сериозно ли!? Някои нормални хора не могат и по една "любов" да срещнат... Намери си момче, приятел, а не гадже. Познавам такива приятели - момичето е лесбийка, а момчето си е нормално, но гледа на нея като на сестра и я защитава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d5c743763b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здрасти аз също съм момиче и съм лесбийка.. На 15 години съм и наскоро казах на майка ми, че харесвам момичета и че съм влюбена в едно.. Имам си приятелка, която обичам повече от всичко и всички.. Тя е уникална.. В началото ни беше адски трудно заради хората наоколо.. Но после решихме да се оставим по течението.. Разкрихме се в училище и въпреки че има много хора, които ни ненавиждат има и такива, които са окей с това.. Наистина е много трудно.. Родителите ни не го приемат и почти не ни позволяват да се виждаме.. Налага се да ги лъжем.. Преди половин година обаче си намерихме едно местенце.. Имам предвид кафе, в което предимно хората са обратни.. И започнахме да ходим там постоянно.. Оказа се че има страхотни момчета и момичета като нас.. Станахме супер добри приятели и те всички са много точни.. Та мисълта ми е защо не потърсиш и ти такова място.. Аз не съм от София, пак съм от голям град, но няма как да няма такива места.. Вярвам, че ще се почувстваш много по-добре с хора като теб, които те разбират и най-хубавото е че ще забравиш за останалите глупаци и нещата ще се наредят!! Пожелавам ти успех!!
Весс

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: ed5848322e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Здрасти, попаднала си на някакви изроди чесно не им обръщай внимание ако можеш смени училището или пък ако пак стане дума или нещо почнат срещу теб просто им кажи, че не си лесбийка, че снимаката ти я дала твоя приятелка или, че не е твоя, а на приятелка нещо такова. Аз много обичам хомосексуалисти много искам да имам такива приятели само дето да не мога да намеря такива. Ако не можеш да се преместиш поне да те оставят намира и да не те закачат, бият от сърце ти го пожелавам да те оставят намира!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 30f8289edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   На 17 и си имала "само" 3 бивши?

Малко ли са? Аз съм почти на толкова и съм нямал нито една, а и съм с нормална сексуална ориентация...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b272328857
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   КЪМ АВТОРКАТА:Миличка, имаш сериозен пробелм, съветвам те да си направиш регистрация във фейсбук, да се включиш в страницата Младежка организация ЛГБТ в действие, да потърсиш главните собственици, да поговориш с тях, да им кажеш ежедневно на какъв тормоз си подложена, по един или друг начин помагат на жертви поаднали на насилие затова, че имат различна сексуална ориентация.
Аз ако съм на твое място не бих издържала всички да ми се подиграват, и да се държат като прокажена с мен, или ако някой вижда в теб нещо хубаво да го е страх да ти бъде приятел, защото ще почнат и него.

Значи съвествам те да вземеш мерки, говори с родителите си, ако те карат да ходиш в същото училище просто не ходи там, защото ще ти съсипят психиката.
Ако пък някой те заплашва отново и отново се обърни към полицията, никой няма правото да те тормози.

Аз също съм влюбена в едно момиче, но мястото, на което работя и уча не подозират затова, защото го крия, и въпреки това определени хора се опитват да ме плюят.
Винаги в живота е имало хора, които са ме тъпчели, мислят ме за странна, подценяват ме, а единствената ми странност е, че съм по-добър, по-възпитан, по-толерантен, по-тих, по-чувствителен човек от повечето хора, и също другата ми странност е, че когато някоя гадина ме напада аз си мълча и си трая, и те виждат, че съм лесна за тормозене, а и да добавя тези, които ме нападат не съм им направила нищо лошо дори не ги поглеждам, не се занимавам с тях, седя настрани, кротувам си, просто те идват при мен и ме почват, както и да е това отмина, защото имам добри приятели, които да ме защитят преди аз да избухна наистина и да стане сеир.

Определени хора, на които не са видяли нищо лошо от мен ми се подиграват, и въпреки че ме предизвикват аз не им правя мръсно, защото ги знам колко тежат, знам че са подли гадини, които се подиграват на всеки като цяло освен това са хора над 20 години, а имат мозък на 7 годишни лапета.

НАДЯВАМ СЕ ДА ПОСЛУШАШ СЪВЕТА МИ, който ти казах за фейсбук единият се казва Димитър, другият Ради, ама виж разгледай страницата има много подадени оплаквания за тормоз-Младежка организация ЛГБТ в действие.
УСПЕХ от мен, искрено се надявам всичко да се оправи!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9650d91759
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Към авторката: Обърни се за помощ към Българския хелзинкски комитет. Google ще ти помогне да откриеш сайта им.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ed5848322e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Послушай номер 22 и 23 добри савети!!!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 24bcaf3738
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   а при мен е модерно да си би или лес... хах луда работа ;д

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 38578fbc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Не им обръщай внимание. Знам, че е гадно да те гледат с отвръщение, но не се предавай, не си помисляй да посягаш на живота ти, това е глупост. Колкото до това, че ти се подиграват, тва говори лошо за тях, явно нямат възпитание. Премести се в друго училище или направо в друг град. Започни отначало. Явно не си попаднала на правилното място. Всеки има право на избор, всеки може да решава кои да допусне в живота си, било то от същия пол или не, това няма никакво значение, бъди каквато си, не се засягай от чуждото мнение, само се депресираш така. Надявам се всичко да се нареди при теб.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 04fc56102d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   За съжаление за пореден път се убедих, че хомосексуалните са много, ама много мразени и подигравани, и че се държат все едно сме прокажени, и болни.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 2f0b46adf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   не се притесняваи от ориентацията си... премести се в друго училище... но преди тва изчакаи в тоалетната тъпанарите които са те били вържи им ръцете с белезници заклю4и тоалетната и ги пребий жестоко отмъсти си!!! не даваи да те ма4кат

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 9adb33858f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Здравей мила, само искам да ти кажа, че ти си едно много смело момиче. За да издържаш нападките на такива хора като съучениците си. Аз също съм лесбийка, но все още на никого не съм казала, защото се страхувам как ще реагират най-вече родителите ми. Та така нй-вече искам да ти кажа да бъдеш себе си и да не им обръщаш внимание на тези, който те о биждат. Вярвай, че си специална и един ден ще бъдеш нещо повече от тях. Успех и дано тези глупаци да те оставятна мира. :*

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: c7d54888ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Бъди остроумна и на момичетата които ти викат че ги зяпаш и ще ги ч**** уж и им кажи че ти с такива долнопробни същества не се занимаваш пусни някои слух за тях и си гледаи работата

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: ab0f44cd25
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Хей! Знам, че си написала това преди 1 година, но искам да те питам-как си сега? какво стана? Защото при мен сега в училище е горе-долу същото... няколко съученички разбраха, че харесвам момичета и казаха на цялото училище.... надявям се да не си си самоубила, за да може да отговориш... (ако искаш де)

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 21a694fa07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Ти знаеш ли, че тея можеш да ги съдиш за дискриминация. Оо, мамо егати лекенцата. И съм съгласна, че трябва да си намериш момче приятел. Също ако тези се заяждат кажи им, че това момиче ти е като сестра и ти е най-добра приятелка. ИМА НАЧИНИ ДА ГИ УБЕДИШ.

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: bfd121ce7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   В нашия клас има едно момиче - противно, надуто, не особено хубаво и мисля, че се прави на лесбийка. Ще се очудиш но тя върви по коридорите и крещи Аз съм лесбийка /и се смее/. Казвам, че се преструва, защото аз също съм лесбийка и го крия. Желая ти успех :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 49bace1d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Това не са хора бе!! Не е нормално, говори с учител, близък приятел или най-добре, родителите су! Това нещо трябва да спре, не бива да те унижават по този начин! Препоръчвам ти наистина да говориш с класния ви ръководите, а ако не желае да те изслуша, говори с директорът и родителите си. Момиче, действай още утре и не се колебай дори за миг! Ако не, се махай от това учулище. Аз съм горе-долу на твойте години и съм бисексуана. Специално в моето училище никой не ми прави проблемза ова. НО, пак ти казвам взимай се в ръце, а щом дори са ти посегнали можеш да повдигнеш и жалба срещу тия две мърли...
Ще се справиш, успех мила!

 
  ...

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 680cb82500
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Аз съм на 20, от малък град, наскоро се преместих в София, на мен ми беше трудно в началото, когато хората разбираха, че съм би... Но винаги съм била от тези които се определят, като вървежни момичета, с момчетата основно приятелски се държах, като когато решат да се заяждат с мен ги порязвах итонично или се шегувах сама със себе си, така те няма за какво да се хванат. Психоложките винаги са били обект на свалките ми, от което бях облагодетелствана.. Колкото до учителите покажи им, че си способна и знаеш, всеки един от тях, би се застъпил за теб, ако им покажеш колко струваш. А онези момиченца не им обръщаи енимание, аз за да спрат с техните подхвърляния се целувах с повечето, като когато ме гледаха с поглед пълен с очакване им казвах, че просто не стават...
Дано съм ти била полезна.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b43ce951ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   хах.. малко късно, но да имаш скайп или нещо да ми дадеш за връзка с теб..? :)) пц момиче съм и да аз също не ги щъ тия "момчета " а да те бият момчета е ужасно жалко :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4ec2b023e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Какви са тези хора от училището ти...

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: f65e179b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Аз също съм обект на подигравки в училище и много добре те разбирам.... Не си сама.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: d3edbafbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Не мога да повярвам , че вече българите са станали толкова злобни и глупави! Какви са тези работи ? Просто имам 1 в главата си вече голяма част от българите са станали ''завистници'' , ''подиграватели'' и на първо място ''не мислещи'' . Жалко , а аз си мислих да се върна.......изгубих желанието си , което имах за завръщане . ~~~Kalimera~~~

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7c7bd8f1e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Смело и само напред.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3cbd7e9fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

51.   Много ми въздейства твоята история! Това наистина е голям проблем. Опитай се да поговориш с вашите или наистина потърси помощ някъде. Не знам колко ужасни трябва да са и учителите и психоложката. Като ти прочетох историята ми стана много тъжно, имам чувството, че го изживях. Пожелавам ти нещата да се оправят!!! И в България всички са такива. За мен няма значение гей ли си или лесбийка. М15

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 248e445a6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Интересни ми е какво става сега с теб?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c064fc09ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Родителите ти е трябвало да подадът жалбата в полицията, а не в дирекцията на училището и да приложите като доказателство синините и раните по лицето ти след побоя

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker