Приятели! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приятели!
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2043 пъти
Аз съм момиче на 15. Общителна съм и се опитвам да съм мила и разбрана с всички. Те, обаче, не го приемат така. Всички странят от мен и говарят зад гърба ми. Не харесват характера ми, въпреки че се опитвам да подтисна демоните се, завиждат ми за оценките ми и ме наричат "зубър", а от скоро и с дрехите ми започнаха да се заяждат. Изглежда много ги притеснява, че не се обличам натруфено и не нося много грим и фондютен като всички останали, а предпочитам спортното облекло.

Вярно е че вероятно имам и аз вина и че факта, ча настроението ми се мени от екзтаз до депресия не помага, но никога не започвам кавга, ако много не ме предизвикат. Пробвала съм да се въздържам дори и в такива ситуации, но понякога ответна реакция на нечий нападения е просто задължителна.

Моля Ви, помогнете ми, защото животът ми започва да става изолиран, а не ми харесва и се чувствам все по-депресирана с всеки един ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 307594214e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми не се отчаивай по някога бъди по-груба. Да не ти пука че ти викат зубар ще видим като станеш някой адвокат или съдя и т. н. Намери си добри приятелки които наистина да са ти и полсе приятел(гадже) :)
Сигурно ще се оправат нещата

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: b5b5073a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ох, сериозен проблем, като мен. Явно тези хора не са подходящи за теб. Потърси друга общност. Недей да се отчайваш с всеки изминал ден, от опит знам няма файда. Просто не се оставяй на другите. Те, че няма да ти станат приятели е ясно, но поне да видят, че си силна.
А относно дрехите, си е твой избор как ще се обличаш, това си ти и ти решаваш как ти харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: da30e21f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не им се връзвай! Ти си такава, каквато си и това е прекрасно. Отстоявай го и ще дойде момент, когато ще ти се отплати добре. Аз лично, силно уважавам хора като теб и мисля, че далеч не съм единствен.
Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d9ec0bdebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   само ако се гордееш с това че си добро ученичка, и си държиш но твоето и отстояваш позицийте си само тогава няма да останеш сама. Обаче ако почнешда се срамуваш от това което си и не одвръщаш на обидите ще ззатънеш а веднъж затънеш ли много трудно ще се измъкнеш ако успееш въобще! Това ти го казва един аутсайдер, затова ако ще и до бой стегни но си остани готина и НЕ СЕ ЗАТВАРЯЙ В СЕБЕ СИ НИКОГА!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 17768b02c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напоследък и моята история убасно много прилича на твоята, но това си е твоя тема и ще говорим за теб :) Надявам се да съм ти полезна, все пак те разбирам. Ами... Това, което ще ти кажа, може единствено да те вдъхнови какво да правиш за напред, но това какво ще направиш и дали ще ме послушаш си е само твоя отговорност. Колкото и сама да се чувстваш, винаги, винаги има някой който да те разбира... знам го от личен опит... Дори сега, когато съм наистина зле и всички говорят зад гърба ми, си имам няколко истински приятели, които са до мен и ме защитават. Преди не бях в такова положение, дори бях доста харесвана, обикновено център на вниманието на почти всички, но се преместих... ново училище... и сега нищо не е същото... Запомни, че дори и да има момент, а то ще има, в който да се чувстваш напълно изоставена, сама, тъжна, жалка дори, това не е така. ТИ си си ТИ и няма от какво да те е срам... Срамно е ако започнеш да се приобщаваш към някоя групичка, която не ти харесва, само и само да те харесат... Не бива да бъдеш друг човек... Да не говорим, че кифленския идеал е толкова изтъркан и всяко второ момиче прилича на призрак омазан с фондютен и 5 тона черен молив, спирала и очна линия. (в моя случай е по кофти защото момичетата които ме отписаха не са кифли, но и аз изпадам в моментни кризи :Р)
Като говорим за рязката смяна на настроенията ти... Случва се, всеки си има такъв период, а ти си под стрес и ти е по-трудно. Всеки си има странна черта от характера, но не бива да се опитваш да я зачеркваш, защото не се харесва на някой, напротив намери някой, на който точно тя ще е едно от нещата, които той харесва в теб. И не говоря само за момчета, а и за приятелите ти, може и да са малко, но поне нека бъдат истински. Дори и приятелите ти не заслужават да се променяш за тях, а ако го изискват от теб, тогава не са ти приятели.
Отценките ти... Радвай се, че имаш хубав успех... Това е едно от нещата с които трябва да се гордееш, а не да се притесняваш, че ти викат "зубър". Не ти си зубър, а те са умствено изостанали и не могат да си научат урока...
Пожелавам ти късмет и ти препоръчвам да си намериш някакво хоби, с което да се отърсваш от неприятни мисли. И не забравяй:винаги има хора, които ще са до теб :)
Съжелявам за правописните грешки, но съм неграмотно (кой знае как изкарвам 6ци по български език ;д )

~SmileY~

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6cdaffb903
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ех аз как харесвам умни момичета, които не са кифли :) И спортното облекло върху момиче седи много по-добре от нещо друго. Поне аз така мисля понеже съм спортист. Тия дет те обиждат губят много! Само т'ва мога да кажа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker