Има си гадже, а мене сваля - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120981)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Има си гадже, а мене сваля
преди: 15 години, 5 месеца, прочетена 5400 пъти
Здравейте! Реших да споделя историята си с вас, тъй като не издържам повече така...
Всичко започна миналата учебна година (тогава бях 11 клас), когато едно от момчетата от класа започна много често да ми пише, да ми се обажда-с една дума се сближаваше с мен. Станахме много добри приятели и с такива добри отношения завършихме 11 клас. Лятото се чувахме по телефона, пишехме си, но аз го приемах само като приятел понеже той ходеше с едно момиче от съседен клас повече от година. И така малко преди да почне новата учебна година, той ми сподели че съм му много симпатична и искал да бъде с мен. Аз бях изненадана, защото той все пак си има приятелка, която твърди че обича. Наистина отношенията им не бяха много добри в последно време,караха се, но бяха заедно. И Така той започна да ме сваля аз се дърпах, но не успях да оддържа.

Хлътнах много здраво, а той си имаше приятелка. Имахме една прекрасна вечер заедно - в колата му, целувахме се,говорихме си... беше незабравимо. Около нова година аз се отдръпнах, реших че това е най-добрия момент да го забравя понеже нямаше да се виждаме. Мислех си, че съм успяла до като не го видях, корема ми се сви... и така до ден днешен. Продължаваме да си пишем, да се чуваме, но аз съм по-резервирана. Той ми казва,че няма да се откаже от мен (твърди, че има нещо към мен), но не оставя и гаджето си, а аз не мога да го забравя, защото сме в един клас и се виждаме всеки ден. Много ми е трудно, защото той не ми позволява да го забравя, сърцето ми се свива като го видя с приятелката му... правя се че не ми пука, но не е така.

Опитвам се да разбера дали наистина има нещо към мен или просто се забавлява. Все пак той направи така, че да хлътна по него (пише ми мили смс-и) дали наистина само се забавлява?
Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 4 месеца
hash: 1ff6fbb368
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   Миличка, нещата при тебе наистина са доста сложни... намери си някой приятел или момче което харесваш поне малко.... постарай се той да ви види заедно ако не изревнува значи има чувства към теб, но ако поиска отнова само да се видите и да прекарате ноще заедно, значи само се забавлява.... това е съветът ми въпреки че наистина не знам аз какво бих направила на твое място просто това е единственото за което се сещам сега.

 
  ...
преди: 15 години, 4 месеца
hash: 8e42a7c25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ами според моето скромно мнение, щом е още с приятелката си значи не му е чиста работата, не го познавам така че не мога да ти кажа със сигурност. Може би най-доброто решение е да събереш смелост и да проведеш един разговор с него отнсоно намеренията му. Така, ако наистина те харесва, първо ще прекрати своята връзка и ще започне такава с теб. Това е и най-справедливо относно другото момиче. А коментара горе, с разни интриги само ще се оплекат нещата, подходи достйно и прямо. Това е моя съвет

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 22878e7b82
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Той е вампир внимавай по полека с него. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker