Колко бързо пораснах - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Колко бързо пораснах
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2437 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 14 от София. Всъщност, не знам как да започна. Бях почти 13 годишна, когато проблемите ми започнаха. Може би заради това, че въпреки многото ми приятели, се чувствах сама и безнадеждна, а може би защото много пъти са ме наранявали... и аз не знам.

Тръгнах по не особено добър път. Към края на шести клас се събрах с лоша компания. Всичките ми приятели пушеха, пиеха, дрогираха се... покрай тях и аз започнах с цигарите, а алкохола беше от време- на време. Бях редовна в детските дискотеки, които и до ден днешен се радват на доста посетители.

Честно да ви кажа, тогава се чувствах много доволна и щастлива от живота си- нашите ми разрешаваха всичко, приятелите ми бяха безброй, а гаджетата.. сменях ги през няколко дни и се чувствах горда от това. Само ако знаех колко жалко изглежда отстрани, никога не бих повторила тези грешки.

В седми клас започнах с тревата. Беше толкова хубаво, различно... ново. В началото пушех всяка седмица, а после- всеки ден. Понякога два, или дори три пъти дневно, винаги присъствах, когато някой имаше коз.

Бях на един купон, когато ми предложиха амфети. Опитах, беше най-невероятното чувство в живота ми. Сякаш можех да повдигна цяла планина. Хареса ми, вземах отново и отново. И в един момент всичко се срина пред очите ми. Отслабнах доста, спрях да се храня, да пия вода, да правя каквото и да е. Дишах тежко. Никога няма да забравя момента, в който целия ми живот мина като филм в главата ми.

Осъзнах всички грешки, всяка погрешна стъпка, която бях направила.
Разбрах какво значи да останеш сам и безнадежден.

Всички ме оставиха, дори семейството ми. Онези, които наричах "свои приятели", отдавна ме забравиха. Родителите ми не се интересуват от мен. Никой не го е грижа. Но, знаете ли, продължавам да се боря.

Да, ужасно трудно е. В момента съм на 14, а се чувствам като на 40.

Толкова съм изморена.. Ако сега бях предишното момиче, щеше да ми се стори смешно да го кажа, но е точно така- живейте си детството и не бързайте да пораснете! Не вземайте наркотици, защото рискувате да се самоунищожите, рискувате да си кажете "само ако можех да върна времето назад... ". Не го правете!
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: 6a9a7e51c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай да се бориш и започни отначало без ничия помощ. Създай си нов свят без цигари, алкохол, наркотици. Не е нужно да имаш хиляди приятели, нужно е да имаш 2-3 души, които са с теб и в най-лошия момент. Не е нужно да сменяш гаджета през ден, а е нужно да имаш едно гадже, което да го задържиш и което наистина да обичаш. Успех ти желая в новия живот :))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7995be38a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сещаш ли се, че още си дете и още имаш време... Всеки в определен момент забива на място и си казва " Мамка му, ако можех да върна времето..." еми, не, няма да го върнеш, но можеш да си оправиш настоящето.
Зу-За

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker