Да му се отдам или да послушам нашите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да му се отдам или да послушам нашите
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3651 пъти
Здравейте :) Аз съм на 18 и ви моля за съвет. Не мога да попитам никой друг за това ще се надявам да ми помогнете. Запознах се с едно момче когато бях на 15 от тогава до сега някак си успяхме да запазим любовта си. Там е работата, че той беше с мен, но правеше секс с друга. Защото аз бях на 15 и не исках да бързам. След като разбрах се разделихме. Той сега е на 23 решил е да ме направи своя. Но аз се дърпам все още. Тъй като съм туркиня и нашите не разрешават да правя секс с някой преди свадбата.

Обичам този мъж, но ме е страх не искам да нараня нашите по някакъв начин. Ако го направя с него това означава, че той ще бъде моя мъж и след като завърша 12 клас ще се оженим. Да му се отдам или какво все пак той ме чака от 3 години да порасна и да бъда негова, във времето до като ме е чакал разбира се е бил със друга. Да не пропусна да спомена, че неговото семейство също държи момичето да е девствено. Надявам се модераторите да публикуват историята ми, защото наистина се нуждая от съвет благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: a77a186ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здр. той ако те обича и без секс ще бъде с теб не го прави ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f2afb8cbec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   след като желанието и на двата рода е девствена булка направете го както повеляват традицийте ви( в деня на сватбата) защото иначе рискуваш да последваш пътя на тези с които е спал до сега или по грубо казано.... е-бана и за-бана.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 1fdc508acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   разбира се че ще го направиш! тц тц и аз съм туркиня, но не мисля по този стар начин. станала си голямо момиче тях ще питаш, а и да направиш те сякаш ще разберат, живееш в 21 век в България не в Турция.... секса е нужда погледни пирамидата на Маслоу и ще видиш.... (всичко казано тук е от невежество! )

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3872d610ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "решил е да ме направи своя" - това изречение е достатъчно, за да стане пределно ясно, че от цялата работа нормална връзка няма да излезе.
Но животът си е твой, млада си - експериментирай.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7c2b9846ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами ето, и вашите и неговите искат да си девствена! това значи или се жените или разделяте, питай го какво иска - теб или свободата... и ако иска теб просто се оженете не е толкова сложно ;д

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2ac8f643dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако наистина се обичате и искате да прекарате живота си заедно, имайки предвид вашата религия най-добре е да не бързате още и да не правите секс. Не знам и до колко си вярваща, в моя роден край населението е смесено (аз лично съм християнка) има турски села, в които момичетата не се съобразяват с религията, но имаме и едно такова, в което всички са много вярващи и даже браковете им са уредени още от средното училище. Всичко е много относително ти трябва да прецениш най-добре какви биха били последствията за теб след това.

ж21

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d130fb8720
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не му се отдавай, защото ти за него не си човек. Ако трябва да сме точни - по вашата религия и ДВАМАТА трябва да са девствени, но какво става в действителност - мъжете си правят, каквото искат и ПРЕДИ и СЛЕД сватбата, а жените сте просто хора втора класа и.... за употреба.

И да му се отдадеш, и да не го сториш - все си в грешка. Да се омъжиш на 18 пък ще е най-голямата. Ще родиш, ще те затвори вкъщи и ще продължиш да произвеждаш втора категория човеци.

Едно ще ти кажа - живееш в заблуда. Разочаровала си вашите още с раждането си, защото си момиче. Един ден може би ще бъдеш майка на момиче (дано) и ще трябва да гледаш, как ще бъде мачкана от мъжете, както и ти си мачкана в коя генерация? 40-та?

В това време връстницчките ти ще учат, ще стават депутатки, министърки, учителки, лекарки, а ти ще переш гащите на мъжа ти, по които ще има червилото на друга жена(и).

ж. 27

П. П. Дано дъщеря ти успее да се измъкне от затворения кръг, да избяга от вас, да отиде да учи, да се омъжи над 25 и то за нормален мъж, да не е девствена и да не се счита за човек втора категория и употреба. Трудно с такава майка, баба, леля, но не е невъзможно. Ти, очевадно, няма да успееш. Добра партия си заради произхода си, но щом се омъжиш за този, ще видиш, какво е действително да си човек последна категория.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: deff9fe812
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен послушай родителите си ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e3adbcd291
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами доколкото знам религията ви е такава... Пробвайте анален секс... Ако искаш да нарушиш правилата... давай. Макар, че ако те е обичал истински нямаше да ходи при другата, но е стоял при теб... Не знам. Хем те е изчакал, хем е ходил при друга... Зарежи го!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: adb39b870d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Чакал те е, а е бил с друга... И сега иска теб, чакал та бил. Къв е тоя, въобще не се жертвай за него. Не те е чакал, това означава да си чакаш алтернатива.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ded4b0d6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1. Сигурна ли си, че ще те вземе за жена, ако спи с теб?
2. Щом родителите държат момичето да е девствено, ако му се отдадеш, тогава преди сватбата ти вече няма да си такава и как ще им докажеш, че преди него не си била с друг?
Отговори си на тези два въпроса и прецени дали си струва риска, защото впредвид положението, в което те поставя вярата, която изповядваш, то ти рискуваш. И още нещо - щом ти е изневерил, то най-вероятно ще го направи пак. Ти вече си го научила, че номрът минава.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5efe533f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Положението ти е шах и мат! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0438a3eea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Мила, попитай вътрешния си глас. Ти казваш, ако си негова ще се ожените. Добре, но момчето може да не е готово на това, да не иска такова обвързване. Поговорете сериозно какви са твойте и неговите очаквания от такава ваша връзка. Да не се окажеш наранена в един момент. Ако държи на теб толкова много защо ще си кара с друга докато ти не си готова да му дадеш? Момичето казваш трябвало да е девствено. Това не мисля че за истинската любов би имало чак такова значение. Още повече, че при доста жени, виж в гугъл ако искаш, първият път няма кръв и затова в една връзка водещо е доверието. Това дали да си девствена до брака си е твое решение. Пожелавам ти щастлив живот, а да отдадеш девствеността си в първата брачна нощ не ти го гарантира само по себе си. Няма гаранция, че първият ти мъж ще иска да се жени за теб. Това че е първи според мен наистина е отговорност, но животът ми е показал че девствеността не винаги свързва тъй трайно. Пожелавам ти каквото и решение да вземеш да е правилното за теб и да си щастлива. Знай че девственост се отдава с истинска любов и от двете страни.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: db097c0686
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Очакваш от християни да ти дадат съвет за мюсюлмански обичай!!!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: e3ad2ac632
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Добре де... не живеем ли в 21 век? Виждала ли си някои да "развява" белия чаршаф на сватбата? Поне аз не съм ;/ а съм бил на мнооооого сватби. Аз това консервативно отношение от 19 век не го разбирам, честно казано.

NoBody

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 614468f819
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здр мила и аз съм туркиня, преди години и аз имах подобен проблем. За мен девствеността никога не е била важна или нещо което да пая за някой от какъв зор... а и нашите никога не са ме карали или заплашвали но естествено държаха да не се ч... ам наляво надясно но това предполагам че всички родители го искат... не е свързано с религията. Аз за първи път се целунах с момче на 15 и беше много хубаво ( това беше най-чистата и най-невинната любов) която изпитвах към някой и до ден днешен ме топли в студените нощи, след тази 1ва за мен любов имах гаджета но за малко за по седмици и не се е стигало до въпрос за секс даже но след това имаше едно момче ходихме 2 год. и тъкмо бях вече на 18 и той много настояваше да го направим направо си ме насилваше и това ме отврати от него. Искам да ти кажа че ако не го искаш и ако имаш някакви предразсъдъци недей да го правиш. Не заради вашите, не заради него а заради себе си. Е аз така или иначе не останах девствена до сватбата (пак отбелязвам за мен това е глупаво) е има ефект ако и момчето си държи.... в гащите ) иначе както съм казвала за мен е неуважително някакъв да не е нещо повече от теб че да го прави а ти какво едва ли не си половин човек, а и който един път изневерява това все пак си е чиста изневяра пак ще го направи, защото е нагъл и мисли че едва ли не има право. То тогава ако след време му омръзнеш какво.... сексът за мен освен че е наслада, начин да си показваш чувствата е и начин да показваш уважение към партньора. Тялото ти е дар божи но е твое и никой освен теб няма право да решава какво да прави с него, а и вече си голяма по закон също имаш това право, животът е твой ти си решаваш. Според мен не го прави не заради принципа а поради факта че това момче не те заслужава уважавай тялото си и не се давай на някакъв идиот да се възползва от него.
Желая ти късмет в живота :) дано да срещнеш мъж достоен и да те обича а не да те задължава

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2db043d124
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Отдай му се. После той ще те зареже, след което никой със закостеняло мислене няма да се иска за жена. Това е най-хубавото, което може да ти се случи, защото ще те принуди да се откъснеш от средата си и вече ще можеш да си намериш нормален мъж. Бъди независима и самостоятелна и нека това, което ж. 27(номер 7) пожелава на дъщеряти се сбъдне на теб.

$g_;

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2e5ee291f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   от авторката. №12 - Той така твърди, иска сега да правим секс и да запазим ''доказателството'' което показва, че съм девствена и следователно да го покажем като заживеем заедно. Не иска да продължава да го прави с някоя друга. Средата в която живея има само българи. Рядко ходим у баба и дядо така че рядко контактувам с турския народ. Искам вашето мнение защото сте неутрални. Пък и той когато е бил с другата моята най голяма подкрепа е била семейството ми. Толкова сълзи са минали през мен и то той е виновника за всичко. Обвинявам се, че му простих но е по силно от мен. Знам, че мога да сбъркам страх ме е но ако откажа следователно той пак няма да бъде изцяло с мен а с нея заради удоволствието което ме е страх да изпитам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d130fb8720
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Nobody има кървави шаршафи и още как - в Анатолия!!!

Авторке, послушай Nobody, и аз мисля точно като него.

Какви доказателства те гонят, мило момиче?
Дори можеш да не прокървиш! Аз не съм кървяла и сестра ми също, а сме били девствени!!! В твоите среди това значи убиване с камъни. Ходих на гинеколог и ми каза, че имам еластична ципа, ципата не беше се скъсала дори много. Ако ти имаш такава ципа, какво ще правиш? Ще се оставиш да те линчуват ли?

Много си зле, да знаеш! Ако те заведат на гинеколог да атестира, че си девствена, ще изгърмиш. Иначе кървави чаршафи можеш и да си изфабрикираш, колко му е! Турчинът ще си го хвърли в коша и готово. Ако изобщо прокървиш...ако ли не - бой, бой, бой!

Голяма глупачка си. Като надуеш корема, ще видиш истинското лице на твоя турчин. Е, като си сред българи, толкова ли не ти стига акъла да си хванеш нормален мъж за приятел?

И още - твоите баба и дядо не са турския народ - макар, че вторият може да е по-зле и от тях.

Имаш късмет да живееш в България, в 21 век, а се занимаваш с турци в истинския смисъл на думата!

Просто нямам нуми!!!!

Жал ми е за душици като теб. Ще те из...е тоя.
колко пъти и ще му омръзнеш. Докато дебелееш с детето му и кърпиш чорапите му нашият ще си развява х..я и ще си свирка като истински турчин (Аллах им дава по 4 жени, които се падате по-малко и от животното). Дано родиш момиче, ще изядеш един бой за което, но дано яко те фрасне в главата, за да разбереш, колко глупава си била и, колко глупаво е семейството ти! Ако пък родиш момче ще го гледаш как реве, докато го обрязва някои ходжа с ножичка за нокти. Честито. Още едно поколение подтиснати по нашите земи. Имаш шанс да промениш нещо, да си избереш нормален мъж и баща, но ще станеш курбан на един турски к...р.

ж. 27

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d130fb8720
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   15 - какво му е мюсюлманското на пробиването на една ципа?

То и баба ми е вяла някога чаршафите на село като християнка, но не живеем в 19 век, за Бога.

ЖЕНИТЕ СМЕ СЕ БОРИЛИ ЗА РАВНИ ПРАВА С МЪЖЕТЕ. Девствен ли е въпросният турчин? НЕ

Чакал я бил ха ха ха, чакал топейки чушката в някоя истинска жена. Да не мислите, че като се ожени за авторката ще промени поведението си?

Турците са известни с грозното си поведение. Вечно гонещи чуждите жени, защото техните трябва да са девствени. Да не говорим пък, че аналните отверствия на туркините също са известни...

ж. 27

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 18efa37226
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке все още ли има хора като вас, мислех че е само по филмите. Много тъжно
прави каквото решиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2e5ee291f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   от авторката: номер 20-7 Никъде тук не съм написала че той е турчин. Казах, че съм израснала сред българи е толкова ли е трудно да се до сетите сами. За какъв турски к... р ми говориш. Написала съм тази история не да ме критикуваш а да ми дадеш съвет на мен а не на детето ми което даже не съм мислила аз самата а ти мислиш за него (:Д). Не си толкова глупава сигурно си чувала за предпазните средства и как тогава ще надуя корема. Жал те било за душици като мен хах извинявай но теб не са ли те изебавали съжалявам, че така се изразих не искам да обсъждам твоя личен живот но не ме и интересува. Не съм злобен човек за това няма да злобарствам и да намествам дъщеря ти. Недей не искам да използвам думи далечни от възпитанието ми. Искам да отговоря и на другите.. Наистина има такива хора които държат на това и ДА номер 16 виждала съм да развяват белия чаршаф. Не живея в миналия век исках съвет как да се справя за да не нараня любимия ми и хората които обичам. А също номер 7-20 не съм разочаровала наще с раждането ми защото съм момиче. Напротив аз съм била най важната за тях тяхния живот след като са загубили новородените ми сестри и съм се появила аз. За това не говори без да знаеш :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: d130fb8720
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От 20 до авторката - то има и турци по манталитет, не само по произход! Има някои помаци, които са по-турци от турците като става дума, както и българи по произход по-зле от помаци и турци, взети заедно.

Ти в кой край живееш? Че си туркиня по произход - голяма работа, но си туркиня по манталитет и то в лошия смисъл на думата.

В моя край от 19 век не се развяват чаршафи, сори. Не съм била преебавана, изебавана и т. н. между другото. Колкото и да ти е странно - на този свят има и жени, които не зависят от мнението на мъжете, родителите и съседите, както и от техните пари и съвети.

Съветвам те да спиш с човека и да видиш, какво ще се случи иначе. Ако те заебе ще ти направи голяма услуга, както писаха някои. Отиди да учиш някъде в града, стига си губи времето с глупави обичаи. По-добре да го видиш преди брака, що за човек е, не след това.

И както писа - гледай да ползваш противозачатачни, аз не вярвам такъв мачо да се съгласи на кондом. Ходи на гинеколог често, защото не знеш, какви болести може да ти лепне.

Много успех... просто чакай с брака и с децата поне до 25, защото иначе можеш да свършиш много-много зле. Образованието е много важно, когато туркините го разберете това, ще се освободите от хомота на мъжете (турци, помаци, марсиянци)

П. П. Не знам ти, с какви българи общуваш, но хвани и си смени средата!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2df4f8c69d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До тук разглеждахте момичето но не обърнахте внимание какъв трябва да бъде един мъж от тази религия средно статистически имам предвид. Още от малък му се втълпява в главата думата достойнство, чест и дисциплина и се изисква от него да прави лична саможертва за благото на другите. Виждаме и резултатите в съседна Турция за военно служещи не се налага да ги търсят те сами се тълпят пред ведомството да се запишат. А каква по-голяма саможертва може да познаваме от тази, когато си готов да дадеш най-ценното-живота си за кауза, която може да няма край. Същото се изисква от него и в любовта т. е. да бъде борбен и всеотдаен и в никакъв случай да не се отказва от целите си. В твоя случай виждаме един мъж отегчил от борбата и решил да се позабавлява с друга девойка това какво ще рече, че те обича ли? Стига обективизъм сега моето мнение като бивш мюсюлманин (вече комунист ) Аз ако те обичах истински нямаше да обръщам поглед към други момичета та дори и Памела Андерсон да ми се натискаше. neden se sonra olmasin esialarini al ve gt burdan Гледай да го изпревариш и да си ходи при другата как така е правил любов с другото момиче а нея обича. надявам се да съм бил полезен от към морална гледна точка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 433f5b67a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   СТ1: Първо спи с тоя и съжалявай цял живот той не те обича ако те е обичал е нямало да спи с други докато е бил с теб така че не е стока. Второ отвори си акта за раждане или личната карта и си прочети гражданството за да разбереш каква си. Може да си мюсюлманка по религия но си 100% българка ето такива глупости като прочета много се дразня не защото сам расист или националист а защото е умишлено промиване на мозъци и внушаване на нещо невярно. Бившата ми приятелка беше "туркиня" бяхме заедно 2 години а аз сам си българин една от причините поради които се разделихме беше родителите и от както сме започнали чак до краят на връзката ни не са разбрали за мен с други думи крихме се. Защото не искали дъщеря им да ходи с българин което е много вбесяващо само като се сетя. Толкова неща правите вие за родителите си а толкова НИЩО не получавате от тях това се опитах да кажа на нея това казвам и на теб освен че са ви направили роби следващи техните правилата и идеали за живот лишаващи ви от воля и от правото да живеете своят собствен живот по своят собствен пат друго не са направили.

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2e5ee291f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   авторке събирай си акъла

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2a2a9afb5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Тоя
1 Той те е чакал, докато е оправял друга
2 иска да оправи теб, докато чака трета.
3 На нея ще каже че е чакал нея да парасне, и естествено дотогава е ебал теб и така до безкрай...
Тоя номер го направиха на моя една съученичка, накрая спеше с всичко наред с надеждата да прилъже някой да се ожени за нея, че да не я оженят по сделка техните, та да не се разбере, че е втора ръка. И най интересното, е че първият, след него му беше приятел, които уж я утешаваха и уж го намразил за това дето я изоставил, а накрая направи същото, следващият я утешаваше от раздялата с него... и така петима я минаха с тоя номер.
Абе общо взето прави си секс и да не ти пука, но не и с този лъжец и използвач или се пази до сватбата, ако искаш, но защо след като за теб никой не се пази...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 29 дни
hash: b48fa2b9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз нямам тук много право на мнение защото съм само на 15, но според мен в този момент мнението на вашите не е толкова важно, все пак ти вече си пълнолетна те не могат да зи забранят да правиш секс, а и не е нужно те да разбират.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker