Объркана съм , моля за съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Объркана съм , моля за съвет
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 2116 пъти
Нека започна отначало, историята е дълга а въпросите са много.
Аз съм момиче на 13 почти 14 години, живея в малък град и явно нямам много приятели.

Всичко започна не отдавна..
Преди 2 години се преместих в гимназия началото на 6 клас ( сега съм 7-ми), новият клас ми хареса много нови приятели и т. н. там се сприятелих с ''ВИП-А'' на класа, 2 момичета - умни красиви.. Сприятелих се с тях говорехме си, споделяхме.
Годината мина, дойде лятната ваканция. Всичко беше страхотно докато един ден не се запознах с едно момче.. хареса ми, пък и аз съм му харесала и станахме гаджета. Обикнах го, той обичаше мен. След време любовта ми угасна.. но той ме обичаше.. не можех да му причиня такава рана, и така до ден днешен сме заедно. Не го обичам, но се привързах и просто не мога..

Ето и защо пиша тук :
Едно от тези момичета(нека я наречем К. ), с които съм тъй близка, не е това за което я мислех, започна да се конкурира с мен, да настройва другите, да клюкари зад гърба ми.. искаше да се покаже, искаше да е по добре от мен. Предполагам че е настроила другото момиче(нека бъде С. ) от компанията срещу мен защото като че ли тя се отдръпна.. Аз наистина много ценя приятелството ми с С. , но какво да направя те за заедно от много време, сигурно К. и е по скъп приятел.
Аз харесах друго момче не много отдавна, споделих им.. Не след дълго разбрах че въпросното момче е влюбен в К. е какво да направя, приятел ми е, не исках да развалям отношенията ни затова си мълчах. Тя знаеше че го харесвам, точно заради това тръгна с него, той и вярва, обича я, а тя не се вълнува от него, иска мен да нарани.. Объркана съм, не мога да спра да плача, не знам какво да правя, не мога да направя нищо..

Има още нещо.. имам един приятел, той има гадже и явно много се обичат, но е станало нещо, нещо за което той не можел да ми каже. Постоянно е раздразнителен, объркан и изглежда толкова зле, искам да му помогна, искам да бъде пак весел, но как като не знам какво е станало (не са се карали, нито пък разделяли)
Вижте може да ви се струва детинско но аз наистина се нуждая от съвет, освен това се опитвам да уча, не знам на къде да продължа след 7ми клас, а не ми е лесно...
Моля Ви за съвет, за някакво успокоение че всичко ще премине. Не знам какво трябва да сторя, не знам как да се предпазя от това... искам пак да съм усмихната...
Извинявам се за допуснатите грешки, но бързам..
Благодаря на всеки който си е направил труда да прочете жалкият ми разказ, и на този който че отдели малко време да драсне коментарче..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: ab1e271319
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи така ако искаш кажи на този който харесваш че тази К е измамничка. И се стегни момиче, разведри приятелят ти, сигорно има проглеми с родителите ти.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5f821ffa56
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тийн драми.. няма какво да се палиш толкова.. Всичко ще отмина както сама каза.. Тийнейджърите искат само да се конкурират и да бъдат по добри от други.. макар и аз да не разбрах какъв точно съвет искаш.. споко.. "не се коси" както казват тийновете хаха ;))

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e81f5ce740
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разбирам те отлично мила какво ти е! Сега си имай едно на ум за приятелите, на които споделяш твой живот. Недей се доверява на никoй, освен на родителите си в днешно време приятели почти няма има само за забавление ейтва е. Не се отчайвай ще мине всичко, знай всичко на този свят се връща рано или късно. И внимавай за напред на кой какво казваш един ден е като в приказка на другия е истински кошмар.
(Kati)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 27cc4ec2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Детенце, само да те питам какво означава ВИП, това хора дето като отидат до тоалет оставят в тоалетната чиния нещо по-различно от другите ли е.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 19c2b19b64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей момиченце. Изглежда доста се вълнуваш от чуждите съдби но пък забравяш себе си. След време всеки от вашия клас ще тръгне в някаква посока и ще е най добре и ти да намериш своята. Тъй като те вълнуват съдбите на хората може да продължиш в някаква социална насока например психология, социален работник, ресурсен учител или пък право. Стегни се да имаш добри оценки и действай! Така ще можеш да помагаш на хората! Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 3465524850
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   значи приятелите ти са те използвали

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 5e5648cd05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   и аз съм в същото положение, само дето тези ме зарязаха ткаа изведнъж спряха да общуват е мене и започнаха с клюките с разни злобни статуси и кво ли не ;Хх ужасно е ама се опитвам да се държа както преди, ти гледай ученето а
тия ги за*би!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker