Какво като са чужденци? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво като са чужденци?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2474 пъти
Здравейте :)
Искам да попитам най-вече момичетата за нещо, което ми е направило впечатление.
Преди известно време от училище организираха размяна на деца за 2 седмици. Ако има желаещи се разменят с деца от холандски семейства и холандчетата идват в България, ние в Холандия.

От нашия клас се записаха няколко момичета и 2-3 момчета (8 клас сме).
Едното момиче качи 1 снимка с един холандец на 16. Има към 80 коментара "аууу сладур", не знам си кво. А в интерес на истината не прилича на нищо! Вярно, има симпатично момчета, обаче тоя специално беше един изтръпнал, ръбат... само дето е висок, ама иначе краката му като някакви солети, няма мускул, няма нищо.

С останалите холандци, които набарахме горе-долу същата история.
Чудя се защо е така? Има българи, които са 100 пъти по-добре. Сигурно сега ще ми излезете с номера "щото са простаци". Специално тия холандци, с които се запознахме бяха на по 15-16, пиеха като побъркани, постоянно говореха за порно, а единия не си свали розовите очила и обличаше моето горнище, защото му било студено. Момичета викат "ойй сладурец" ако беше някой българин щеше да се почне "педал, ненормалник".

От моята гимназия повечето момчета са свестни, забавни и симпатични. А тези, с които се запознах в Холандия- съжалявам, обаче се чудих кой е най-боклук сред боклуците...
Защо всички толкова ги харесват? !?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 6fe48b994c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти. Живея от 2-3 сецмици вече в Амстердам и мога а потвърдя, че холандците не са кой-знае какво. Доста им се е замътил и мозъкът от цялата трева, която консумират дори по улици и спирки.
Холандките са хубавички... докато не са на 30-35 и са родили деца. После се запускат. Прави ми впечатление, че тук мъжете са нищо - те събота и неделя трябва да се грижат и за малките деца и бебтата, докато жените им пазаруват и са на фитнес. Никога просто не съм виждала толкова самотни мъже с по едно-две бебета.

Но както и да е. Просто са високи, много слаби и светли хора. Който си пада по подобен тип мъже не може да намери подобни в България. Българите са съвсем друг тип. Мога да кажа, че простаци има и у нас, и в Холандия, просто не си попаднала на хора. Ние правихме навремето подобна размяна, но с Германия - пратиха ни подобни простачки и един метросексуален тип. Ние дори се отказахме да ходим при тях - толкова бяха асоциялни и прости. Оказа се, че не са от гимназия, а от някакво тяхно лошо училище... може и при вас да е така - може да сте българи, но сте гимназисти. За холандците не съм сигурна, че са били такива...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f6168701bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами защото са холандци, сигурно, знам ли. Мъж съм, на мен ми е правило същото впечатление, забелязвал съм как чужденци, които са демонстрирали такова поведение и са имали такъв външен вид, че ако беше някой българин, то той щеше да бъде бъде отсвирен на секундата, но при тях имаше ефект с нашенките. Какво да ти кажа, сигурно са по-интересни.

Спомням си за безобразното и просташко държание на някои от гръцките студенти у нас с българските момичета, но въпреки това, същите гръцки студенти се радваха на постоянно "внимание" от страна на нашенките.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3322f73b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Свиквай! Такива са българките. Хората по целия свят избягват арабески и негри само у нас всяка жена е готова да си легне с такъв, и дори би се похвалила с това. След няколко години съжеляват, но късно. Такъв е кръговрата на живота.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9b216de6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми ето че един млад българин не се чувства подтиснат от това че не прилича на холандец, ами на себе си. Хубаво че има такива размени, та да научат едни за други по нещо. А момичетата винаги ще си харесват сладури и ще си закачват снимки на красавци по стените в розови рамки и сърчица наоколо. Това си е по природа.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bdfa57b611
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хаха, ми според мен ревнуваш. Я, си представи, че бяха дошли момичета холандки, русички... И на вас щеше да ви е интересно и да ги обсъждате. Просто да били нещо различно и от там са събудили интереса на момичетата. Ако са се държали по-освободено също. А не, че са нещо повече или пък по-красиви(в никакъв случай)...

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5a8d30c064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защото момичетата си имат различни типове мъже които харесват и не е защото са били чужденци.... за теб може да не прилича на нищо, може да е кльощав и педалски облечен, но за тях може да е Адонис.... така че те са ги харесали явно или друга причина - по - големи са и са да речем типичните "лоши момчета". А само за сведение и в България има момчета, които ако срещнеш на улицата без да знаеш, че са такива много лесно би ги сбъркал с момиче - но повечето имат гаджета нали.... така че всяка жена / момиче си има вкус и това че ти смяташ, че онези момчета са грзозни не означава, че те смятат така.... в крайна сметка няма ти да излизаш с тези момчета нали? !

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker