Искам да се самоубия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да се самоубия
преди: 12 години, 3 месеца, прочетена 6488 пъти
Аз съм на 14. В ново училище от тази година. Всеки ден съучениците ми ме обиждат удрят и ми се присмиват за външния вид който е долу горе добре. Не съм грозна просто съм слаба и стеснителна мислят че всичко им е позволено.

Искам да изчезна или да умра само не да съм тук. Просто ако можеше да отида в да отида в друго училище щеше да го направя но не е възможно. Това е единствената такава гимназия в града има начин само да си сменя класа но това няма да помогне. Само мога да чакам лятната ваканция. Тогава само няма да се прибирам разплакана всеки ден. Много ми е тежко особено че когато се прибера няма на кой да се оплача.

Родителите ми ме изпратиха да уча тук защото в стария ми град училището е до седми клас. Живея сама но родителите ми дават достатачно средства с които да си издържам. Всичко ми е наред освен отношението на другите към мен. Сигурна съм че коментарите на всички които прочетат тази тема ще са ми от полза. Само не казвайте -да кажа на майка си класната или директорката защото всичко това съм го направила но не помага. Просто искам да си тръгна от този свят още на мига защото всеки ден да плачеш това не е живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 месеца
hash: ea3f88bff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И мен така също съм колкото теб, но съм момче. Постъпват така, защото се държиш дръпнато и не познават, сигурен съм, страхотния човек в теб. Като ти посегнат някой път се опитай и ти да им посегнеш. Не да се биеш, а просто със същата сила, с която са го направили те. Напълно те разбира, защото и на мен ми се подиграват така. Всичко това, защото не съм „лошо момче”, а съм по-дръпнат... Успех дано съм бил полезен за нещо

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: d7786f0236
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знаеш ли това, че си слаба им дава превъзходство. Аз навремето също бях доста слаба. Сега пък съм доста дебела. Наистина сега никой не смее да се заяжда с мен Сигурно се страхуват от мен. Чувствам се чудесно. И аз някога бях притеснителна но сега не съм. Сега не позволявам някой да ме тормози. Четях много психология и това ме промени. Прочети нещо за позитивната психология, ще ти помогне! Не се самоубивай. Опитай се малко да понапълнееш, ще ти повдигне самочувствието! Успех и горе главата. Светът може да бъде прекрасно място.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f40c64ea3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не си струва да се самоубиваш заради такива глупаци! Аз също съм в гимназия от тази година, но в предишното ми училище бях всеки ден подлагана на физически и психически тормоз от съучениците ми. И аз съм много стеснителна, не съм толкова грозна, винаги съм готова да помогна на някой, но добрите хора в повечето случаи си патят. Сега в новият ми клас не ме обиждат, не ме бият, но усещам, че понякога ми се подиграват, защото съм по-притеснителна и мислят, че ще им се размине всичко. Нямаш ли някоя приятелка, дори и една в класа ти, въобще в училището? Ако не, намери си! Аз имам 2-3 приятелки от класа и си ми е добре така, от другите класове също имам познати и така не обръщам внимание, когато ми се присмиват. Ако си имаш приятелка/ки от класа, няма да си сама, ще се разхождате в междучасията, ще се защитавате взаимно.. А пък и казваш, че те обиждат, че си слаба? Само не разбрах дали си кльощава или нормално слаба. Ако е второто, радвай се, че си така, а не някоя, която не може да си прибере паласките и корема в дънките, а пък обижда другите. Аз съм с нормална фигура, но пък съм нисичка и често са ми се присмивали, че изглеждам много дребна, въпреки че не смятам, че съм чак толкова дребна. Старай се да не им обръщаш внимание, излизай с приятелки, но ако нямаш се опитай да се запознаеш с някой, както казах по-горе, а пък след 1-2 години защо не и приятел ;)?
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 2e8ab06c8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хич да не ти пука! Не си проваля живота заради такива боклуци ама изобщо :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0dd70feab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ехее БЪЛГАРИЯ!!! най-добрата и мила държава...
Мисля че трябва да се измисли законт срещу насилването в училище!!! сигорно 75% от българските деца се оплакват от подигравки и турмоз от странна на съучениците си.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: eefaf8f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако само ти си новата е малко тегаво да, доста хора сме минали от там, но чак до самоубийства... Айде стегнете се малко, че не останаха млади читави хора в БГ. Дръж се нормално кво толкова да се подиграват не знам, но гледай да се справиш, това е каляване на човек и помага даже в някои ситуации ;) ;) Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 86c21077ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво става с тези училища?
Завърших гимназия преди 4 г. и не беше толкова зле, дори изобщо нямам спомен по такъв брутален начин да тормозили някого особено момиче. За съжаление, не за първи път попадам на такова оплакване. :(
Явно всички са дигнали ръце от освирепелите идиотчета. :/:?
Проблемът не е в теб, защо да се самоубиваш, когато проблемът е в институциите и в липсата на домашно възпитание на съучениците ти?
Не познаваш ли някой от по-горните класове да те защити?

Ajna

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0765ba8afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не са те виновни, а си ти... защото им го позволяваш! Обикновено се казва "изправи се и те ще клекнат"

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 45f0737ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пробвай в кола-прибираш я в гаража, оставяш я да работи включена, отваряш малко единия прозорец! Всичко ще стане бързо и без излишна драма! Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 912da4c13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моя най-добър приятел се самоуби наскоро... ужасно е повярвай ми... Докато си жив, можеш да се бориш... Бори се... Дай си кураж и се бори... радвай се на всяка победа, колкото и малка да я тя...

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b0e5ab012a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом няма как да се преместиш, работи в/у себе си повече. НЕ унилвай и в никакъв случай не се подценявай, имай самочувствие и не позволявай да те мачкат.. „Не съм грозна просто съм слаба и стеснителна мислят че всичко им е позволено. "Стегни се, вземи се в ръце и следващия път им покажи, че не могат да се държат така! Покажи им, че не си слаба, ако трябва и ти отвръщай на ударите, усмивай ги и се преструвай, че взимаш всичко на шега, дръж на своето и ако има някой свестен в класа сприятели се с него. Запомни, че както се държиш пред хората, така и те ще те възприемат. Ако изглеждаш силна и непоколебима и вярваш в това и другите ще мислят по този начин! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b81db3b761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Колкото повече плачеш, те още повече ще те нападат! Такива са. Щом усетят че някой е безпомощен и беззащитен, нападат го до смърт.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0c7070b4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Спокойно. Много хора сме минали през това. Зная, че е кошмар, но минава. Едни "симпатични" хорица (май и "хорица" трябва да е в кавички, че май бяха на ниво австралопитек) бяха решили, че е много забавно да ме скъсват от тормоз. Родители, класна, директор не можеха (или не искаха) да направят нищо.
За разлика от теб, аз се чудех как да ликвидирам тях, а не себе си, но естеството на проблема е същото. В крайна сметка, не се наложи. Към средата на 9-ти клас, нещата се успокоиха (може би защото изключиха тарторите на компанията), но така или иначе, след кошмарните 8-ми и 9-ти клас, си изкарах 3 много приятни години в гимназията.
Наистина знам как се чувстваш, но ако не им позволиш да те сломят и пречупят, накрая ще излезеш победител от това. Просто се дръж!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: b4289f91eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не си струва заради такива дрисльовци да се самоубиваш. Аз съм момче и до 8 клас бях като теб - тормозиха ме психически и малко физически. Нямах и един приятел и мълчах винаги. Сега в гимназията съм 11 клас е доста по-добре, никой не ме тормози е само че тормоза до 8 клас ми е повлиял върху самочувствието и общуването и нямам пак приятели. Сега сигурно си 7 клас така че имаш 2 избора: Или да изтърпиш още малко или да бъдеш по-твърда.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 59e35cbc4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От авторката-Благодаря за всички коментари. Много ми помогнахте наистина.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 062156d961
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Игнор, момиче. Просто игнорирай всички, които говорят лошо за теб. И аз бях в подобно положение, само където аз бях втори клас. Викаха ми как ли не, но после осъзнах, че това е от завист, защото аз винаги съм била най-добрата ученичка от класа ми (вече стария) и най-отговорната, а и не съм грозна. Тъй като бях мъничка тогава и и ставаше изключително гадно, когато някой ме обиди, съм казвала и на класната, и на родителите ми, но те приемаха всичко на шега и даже ми се смееха (особено семейството ми). И започнах да игнорирам всеки, който говореше лошо за мен. Да, не е лесно, когато някой те обижда, ти да си мълчиш и да се правиш, че не ти пука, но постепенно започва наистина да не ти пука, а и те престават да те обиждат, тъй като не им обръщаш внимание. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 063692860a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   И аз минах през същото, преместих се в ново училище и там има едно момиче, което всички харесват а мен ме обиждаха и ми беше гадно много, но не се самоубих въпреки че бях на път. Трябва да откриеш красотата в себе си, а не негативнита неща. Сигурна съм че ако се питаш нещата ще се оправят а и те нямат право да те обиждат каквато и да си. Успех.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 85e7b226ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторке, имаш ли поне един човек от там на когото да разчиташ? Става дума, не за приятелство, а за обикновен разговор. Познавам една ученичка в 12 клас, която в последните месеци преди бала й я лъжеха за домашни и контролни. Но тя не се притесняваше и се сближи с учителите. Съвета ми е да се сближиш с учителите. Много ще ти е от полза.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 91889f1b3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Минала съм през това. 6-ти клас за мен беше АД! Обиждаха ме, удряха ме и т. н. 7-ми клас положението не беше по-добро... след това влезнах в езикова паралелка и се отделих от тъпанарите и кифлите, които ме тормозеха. В 8-ми клас с новите ми съученици не се разбирахме много добре... сега вече съм в 10 клас и нещата се уталожиха :) И сега стана така че осъзнах, че този целия тормоз до известна степен е бил за добро. Много по-издръжлива съм- никой не може да ме ядоса, имам нерви от стоманени въжета! И така знай, че няма да е винаги така! Ако можеш запаси се с търпение, ако не можеш не мисли за самоубийство, а за убийство! :D:D:D Бъди силна!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 1aa856645f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Темата е стара, но все пак реших и аз да си изкажа мнението. Не се предавай! Съучиниците ти въждат, че се по свита и решават да се възползват от това. Докажи им, че и ти можеш да мачкаш! Когато те ударят-удрари ги и ти! Намери си приятели и са защитавайте взаимно! Не им обръщай внимание на тези, който ти се подиграват. Когато ти се присмеят за нещо, обърни се и се прави, че не ги чуваш! Накрая на тях ще им омръзне да ти подиграват и ще спрат! Казвам ти го от личен опит. Аз също бях така, но не им обръщах никакво внимание! Бъди силна ;))

 
  ...

...
преди: 12 години, 18 дни
hash: c05845cbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   от автора- до номер 23-не им обръщам внимание и не съм момиче, а момче

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: 68c8ae774c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Няма смисъл от смърт на 15 момче съм и аз бях третиран като теб но се стегнах изградих си връзки намерих приятели и всичко се оправи просто ти трябва търпение :) :)

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: d0c1f63287
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Момиче, недей да си погубваш живот, заради някакви смотаняци... Изчакай още малко лятната ваканция да мине. Когато дойде лятото тренирай социалното общуване, пиши си със съучениците, кажи им, че не те обиждат, а напротив- изглеждат жалки ;) Просто не падай на тяхното ниво - не ставай жалка, като им отвръщаш. Ако искаш можеш да промениш нещо в себе си, прическа, облекло... :)
Надявам се да съм помогнала :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 06a9f16478
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Имаше един такъв случай преди време. В класа ми имаше едно момиче, което беше по-пълничко и ваички му се подигравааха за какво ли не. Аз знаех, че това не е хубаво и се е опитвах да я защитавам но бях само една, а те-мнозинство. Но с годините това се уталожва и сега вече тя има доста приятели.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: d169686610
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   24: Темата ти е написана в женски род, как така си момче? Минали са 3 години от темата, ако искаш ни разкажи как се развиха нещата. :)

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 361fcdf81e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Виждат че си слаба (не говоря физически, а психически ) и дай да те мачкат. Я СЕ СТЕГНИ. И аз бях така 5 години, защото ме беше страх да им се озъбя и аз. Но един ден просто казах СТОП ( не си спомням точно май ми казаха да не им отговарям защото щели да ми ударят един и просто ми падна пердето, започнах да ги обиждам и да ги заплашвам и аз ). Сега ако ми кажат нещо по-остро и ги карам сами да си говорят. Както ти казаха повечето от тук-да не ти пука. Мама винаги ми казваше:обиждат ли те-обиждаи и ти, удрят ли те -удряй и ти, скубят ли те -скуби и ти, мразят ли те-мрази ги и ти и обичат ли те-обичай ги и ти. Също важи и поговорката: Мачкай, за да те уважават и уважавай, за да те мачкат. Помагай на слабите и мачкай силните. Нямаш ли приятели, за да ти помогнат да се справиш, на мен ми помогна едно момче( момиче съм) то ме защитаваше 4 години. Като се скарах с момичетата излизах отвън и започвах да играя мач. Момчетата винаги ме приемаха. От мен го запомни едно момче може да ти бъде сто пъти по-голям приятел отколкото едно момиче. Ако се скараш с едно момче НИКОГА няма да издаде тайните ти, а момичетата и да се скараш и да не се скараш пак издават. Има и изключения, но в повечето случай е така поне при мен беше така. Пожелавам ти успех и дано да се справиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker