Стара любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Стара любов
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 2210 пъти
Здравейте хораа :) Темата е следната преди около 7-8 месеца бях влюбена в едно момче по-голямо от мене, но то не ми обръщаше внимание както и да е това няма значение.. Когато настъпи зимата започнах да не излизам излизах много рядко и не го виждах.

С времето го забравих, но аз си падам от по-срамежливите и като го видях наскоро се изчервих, но я нямаше старата тръпка. Но ми беше странно защо реагирах така не усештам да е както преди сега просто го мисля за готин(външно) нищо друго.

Може ли отново да се върнат старите чувства??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 25adb3f35b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило дете, за да има „стара любов“ първо трябва да има любов, за да има „стара“ трябва да са минали години. Разбирам, че в рамките на твоя живот 8 м. са много време, но същност не са.

И, не - няма да се върне тръпката, защото тръпката се изпарява, а любовта НЕ.
Когато Я срещнеш, ще знаеш!


Лаура

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 28ca729bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да! ... :) Защото любовта ти не е осъществена, нали не мислиш че като не го виждаш дълго и всичко е приключило? С времето си правила други неща, и той е отпаднал временно от мислите ти, но е било достатъчно веднъж да го видиш, за да се събудят в теб всичко чувства отново! .. ;) Разбира ли, усещанията не изчезват.

Добрее, сражливка си :D но какво ти пречи да му кажеш едно здравей или здрасти, или просто да минеш от там където си сигурна че ще го видиш, за да те види и той! Нали? ! .. Ако ти не събираш сили да го заговориш, то поне направи така, че той да пожелае да те заговори :) Оставам с впечатлението, че не го познаваш, че само си го виждала! ;)

Виж, какъвто и да е той, едва ли има специлната опция, "четене на мисли" :)) Та, държанието ти, ако и той те е забелязъл, може само да го е объркало. Направи нещо, щом имаш чувства :) Ако имаш някакъв нагов контакт, свържи се с него.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7dd1319d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   от авторката; до номер 2 познавам го отдавна. Той знаеше, че аз имах чувства, но само ми се подиграваше и на мен ми беше много гадно. Чувах от приятелки, че ме обиждал и тогава ме интересуваше, но сега да ми каже нещо на мен изобщо не ми дреме, но се изчервявам малко като го видя нз защо става така? Преди ревнувах сега вече не. Аз усещам, че не е както преди, но защо все още се изчервявам нзз ;дд

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: ebe9b74c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Офф... Макар да си мислиш, че чувствата са си отишли! Не е така, в теб още ги има :) Нали се сещаш, ако беше абсолютно безразлична към него, нямаше да има изчервяване!... ;))

Мдаа, кофти е че ти се е подигравал! Като гледам и двамата не сте много големи... Иии, не си създавай лоши представи за него! Чувствата объркват както него, така и теб :D A много момчета, се срамуват от чувствата, и ги имат като една слабост! Все едно ако някой разбере че и те го имат, и ще ги набеди в слабохарактерност, което е глупаво!!! Ама какво да се справи. Другите са разбрали че го харесваш, и са започнали да му го натякват и той за да избегне подигравките, се държи пред тях грубо, и казва какво ли не, за да не си помислят че и той те харесва. Виж, това е доста честа практика, при подрастващите :) Не значи, че не те харесва, а се опитва да се предпази от чуждите думи и подигравки! Съветвам те да поговориш с него, насаме! :)

До къде стигнахме, да се подиграваме с това че един може да обича друг! Бляяк... как може!... Та любовта е най-хубавото нещо което може да се случи. Поредно доказателство, че страховете ни праят марионетки в ръцете на недоброжелателите ни! Обичаш ли, тогава да не ти пука от мнението на другите, важна е любовта! :)


~winterfire~

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker