Животът ми е тъп - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми е тъп
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 6070 пъти
Животът ми е много тъп. Не знам от къде да започна. Всички ме мразят. Когато то отида да си говоря с някой все измислям нещо тъпо. Не знам какво да кажа. Някои ме мислят за луда, други за скучна, трети за зубър( а съм адски зле с ученето ). При всяка възможност ми казват че съм тъпа. Мислят си че моя живот е идеален и получавам всичко, но съвсем не е тъка. Никой не ме разбира. Никой няма моите интереси.

Другите все измислят нещо все им се случва нещо удивително за което да разкажат а аз... имам чувството че искат да ме убият. Една моя приятелка има всичко! Тоест все се облича много добре, косата й е перфектна, не я е срам да пее и танцува пред другите, а аз съм точно обратното на това което казвам за нея. Все има нещо в мен което ги дразни другите. Едни са фенки на едно нещо други на друго, а аз оставам по средата с нещо което никой не му пука. Все преча на някой. Имам една друга приятелка дето говори само безсмислици не и хващам нищо, а мисли мен за тъпа. Просто не мога да съм като другите. Те все са готини, а аз съм... скучната тъпанарка.

В мен ли е проблема? Какво трябва да променя в себе си, че другите да ме смятат за забавна и страхотна като тях, а не лудата. Все искам да споделя нещо с някой, но срамът не ме пуска. Имам чувството, че живея в не реален свят. В живота нямам никакъв късмет. Понякога като не правя нищо все аз излизам... даже нямам точната дума! Не мога да си намеря мястото сред хората. Все падам или правя нещо смешно за другите, все ми се подиграват за нещо. Никой не се пита аз как се чувствам. Понякога ми идва да се хвърля от терасата. Просто всички ме мразят и ме мислят за най-скучната на тая планета! Никой не иска да говори с мен.

Не мога да си намеря мястото, не знам къде сбърках в този живот, какво да променя в себе си, къде е проблема, какъв ми е проблема? С нимкой не мога да споделя нищо защото приятелките ми са.. ами не знам.. едната много ме ядосва и е голяма клюкарка, другата все е страхотна и й върви във всичко, третата всички шеги ги взема на сериозно и все аз съм пострадалата... никой не чувствам толкова близка. Чудя се няма ли човек като мен да ме разбира да знае какво чувствам, но не.. Лошият късмет ме преследва на всякъде. Понякога просто се дразня с някой, само и само да си намеря занимание, и ми казват че съм луда. Мисля си Божо мой, прави ли са? Не знам къде е проблема, не знам какво да оправя в себе, че да съм 'страхотна' като всички други! (на 12 съм)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 81534b4f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Научи се да обичаш себе си и другите. Това е най - важното, а другото идва от само себе си. Като за начало разбери че, НЕ е важно непременно и на всяка цена да си интересен или забавен. Просто се дръж добре с хората който харесваш и искаш да са ти приятели. Това което мислиш ти за тях е това което и те за теб, просто не се притеснявай. Ще се намерят хора които да те разберат и обичат просто бъди добра и това е най-важното! Ти сама знаеш отговора и можеш да си помогнеш, никой друг не може да ти помогне докато не го осъзнаеш, проблема е в сърцето ти и в теб! Просто обичай и бъди себе си!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: c5b0a85829
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 12 си, нищо още не си преживяла

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 7ffc5f9d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Какъвто човекът - такъв и живота му!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 582c15e1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Не прочетох цялата история но видях разликата. Ти си умна, те са идиоти, и защото са идиоти правят идиотски неща :) Намери си по умни приятели, или както коментар 1 казва, губи си времето да се опитваш да обичаш идиоти, които са по-заблудени от една пияна крава.

Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 58c2d5f341
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не се отчайвай, това е просто период от живота ти, това не означава, че един ден няма откриеш чудесни приштели-запомни всичко е в главата ти. както се отнасяш със себе си, така и др. ще се държат с теб. Ако ти самамта се смяташ за недостойна за уважение и разбиране, това и излъчваш и околните го улавят. Замисли се кои са те, че да ти слагат етикет, толкова ли са важни, опитай се по-малко да ти пука за мнемието им, това е твоят живот и ще бъдеш каквато си искаш.

Аз съм студентка по психология 2 година и мисленето ми много се промени, откакто се интересувам по-задълбочено от психология. Защо не поговориш с психолог-ще ти олекне. Не си мисли, че само душевно болните ходят при психотерапевти. Това е много често срещан проблем за възрастта ти, поговори със специалист за него, а не да искаш съвети от анонимни коментари. Психологът ще ти обърне необходимото внимание, докато тук може дори да те нагрубят и да се почустваш по-зле.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5fb4517c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Намери си истински приятели. Да не ти пука какво мислят за теб.

Иви

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 3c17c099c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, много добре те разбирам. Бил съм (и до някъде все още съм) в твоето положение. Това, което ще ти препоръчам е просто да не се отчайваш. Животът ще те срещне с правилните хора - хора като теб. Просто горе главата и всичко ще си дойде на мястото. Ти си по-добрата порода. Знай го! Това, че някой не го оценява е за негова сметка. Ти ще изкласиш, а онези, които сега те гледат отгоре, ще ти дишат прахта.
Не се предавай! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: dfc1033ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Лошо е да имаш такова мнение за живота още на такава възраст.. но в момента няма да те упреквам, че си малка и тем подобни. Доколкото разбрах искаш да си готина, страхотна и забавна! Чувството за хумор е вроден талант, нямаш ли го отвътре, няма начин да го създадеш-поне по мое мнение! На 12 си... ако никой не те спира купи си гримове, силен и хубав ароматен парфюм, преса или маша-вече в зависимост от косата ти... порови се в интернет и ще намериш много и интересни идеи за прическата... он гримовете-основно спирала, очна линия и руж... Оправяш се и това е... така определено ще вземат да ти обръщат внимание... и все пак аз съм на мнение, че и теглото е важно-ако си едричка, разгледай из интернет някои интересни гимнастики и упражнения за отслабване.... Изглеждаш ли добре, всички ще ти обръщат внимание...!

Ако искаш да си забавна прочети някой виц, който да е от категория "МНОГО СМЕШНИ" ако има подобна... и го разкажи на приятелките си, заедно да се посмеете! ... Това е успешния вариант според мен!! Поддържай се и няма да има липса на внимание...!! Надявам се да съм ти била полезна.... само дано да няма "чичковци" и "лелки", които да вземат да ме упрекват, че те съветвам да се гримираш и да се съсипваш от малка... Аз на средна възраст... под 30 и се поддържам в лицето, косата... така не само аз се чувствам добре, но и хората около мен!!! :)))

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 0334dc6488
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   аз също съм на 12. разбирам те напълно. аз имам само 1 приятелка, която едвам търпя и всички ме мразят. приятелката ми е тъпа и грозна, но учителите я мислят за гений и ми отмъкна едно момче, което ме харесваше.
затова оправи живота си - намери си нови приятели и никога не мисли че си тъпа, а че дръгите са тъпи (защото те наистина са тъпи)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 2c4ebb22b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Разбирам те отлично. Аз също съм в тази възраст и в това отчаяно положение. Уж съм отличничката на класа, но постоянно ми се подиграват, обиждат ме, защото за съжаление аз съм слаба по характер и обикновено мълча като пукал. Всички знаят това и ме "атакуват"непрекъснато. Но ти си силно момиче. С малко повече воля ще успееш да затвориш устата на тези идиоти. Споко, един ден нещата ще се променят и ти ще ги гледаш отвисоко. :)

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 9a6fb2d4c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еми какво да се прави не само твоят е тъп.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 31fc6c5e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Аз съм същата ,нямам приятели, не съм от "готините" ,но някак не съм и от .т нар. "задръстените" . По средата е най-зле ,може и при теб да е така , но имам надежда , че живота е пред нас и все някога ще намерим истински приятели.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 1 месец
hash: 88c065af07
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Момиче осъзнай се едва на 12 си, нищо в живота ти не е объркно, а колкото до т. нар. ти "приятелки" оставяш ги и продължаваш напред сама. За всички ти изглеждаш идиотка сигурно защото ти така се държиш, че да те мислят за такава. Вземи се стегни давай сама, намери си нови приятели, които те уважават и са зад теб всеки един момент. :)
Поздрави Стиляна :)

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 1cb2e41c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Много точно си описала някои от проблемите на тийнейджърите.
Просто си в трудна възраст и ще ти стане много по-леко, ако не се опитваш да приличаш на другите тъпаци. Откъде накъде искаш да приличаш на тях? Бъди себе си! Намери си хоби, запиши се някакъв спорт, чети книги, научи се да правиш нещо по-добре от другите. В момента, когато станеш "себе си", ще видиш как ще започнат да те забелязват И споко-всички сме минали по този път.

 
  ...
преди: 11 години, 1 месец
hash: 373426cd21
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Споко, и аз съм преживяла нещо подобно. Понеже имах проблеми в говора, някой като ми кажеше нещо обидно не знаех как да се защитя, повечето ми викаха, че съм луда. (! -никаква логика според мен). В гимназията пък нямах почти никакви приятели и това ме съсипваше.
За тебе бих ти казала, че макар и трудно, първо трябва да си промениш погледа към света. Ако си все песимист, това моментално се вижда от другите и те отбягват. Не е задължително да си готина, да те забелязват, намери си свои приятели, които да те разбират и подкрепят и няма да се тревожиш какво мислят другите за теб, защото ще си щастлива и няма да ти пука.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 1ed620084c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Колко познато е всичко това... Аз също съм различна. Просто не мога да се лигавя така, както другите и да се държа лесно. Не мога да се бутам на момчета, които не ме харесват.. Имала съм много близки фр.. Бях предавана. СЕГА НЯМАМ ВЯРА НА НИКОЙ СЕГА СЪМ САМА, ИСКАМ ДА МЕ НЯМА. Чудя се какво да направя.. няма начин. трябва да търпя. Другите пият пушат.. Обарват се.. Аз не искам това. Не искам да съм каго останалите -парцал... Искам да сменя средата, но не мога, няма как.. Бях предавана и от момчеета... Много хора ми казват, че съм хубава, че съм умна... Усмивката ми била птекрасна, с нормално тегло съм, просто... Вече нямам желание за контакт с някой... Все още не пуша... Ако всичко това продължава. Ще се натровя.. Защото всичко това.... ме убива бавно и боли...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker