Душата се телепортира? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Душата се телепортира?
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 3118 пъти
С риск да стана за посмешище искам да споделя нещо интересно с вас, което наблюдавам от известно време.

Ще гледам да карам на кратко. Принципно имам малко странно виждане за живота, но всичко за живота съм го научила сама и от личен опит го знам. Няма да ви занимавам с теориите си.
Имам тежко минало зад гърба си. Адски е болезнено. Не съм се чувствала добре от години. Не знам какво е забавление.

Няма живец в мен вече. За разлика от наборите ми -всичко детско в мен е умряло.
И така, поради тези причини често мечтая, за да избягам от реалността. Дълго време се опитвах да притъпя чувствата си и да се правя на студена. В крайна сметка в очите на хората съм, но вътрешно съм невероятно чувствителна и ранима.
И така по същество. Начините за избягване от реалността-музика, филми. Сънища не споменавам, че през живота си незнам какво е да имаш хубав сън. Не си позволявам сама на себе си филми, защото прекалено много се вълнувам. Обикновено се влюбвам в някой герой, ядосвам се, че не мога да го имам. Дразня се, че немога и аз да живея като тях с повечко пари.

Всичко това ме смазва, защото и аз искам такъв живот... Спрях музиката, защото напускам реалният свят. И ето какво става като се размечтая. До такава степен мечтата ми оживява, че се стряскам от студ и болка и виждам, че тялото ми трепери. В тези моменти душата ми напуска тялото. Хора, колкото и да е топло ви говоря тялото ми се тресе и като спра да мечтая всичко се оправя.
Мечтата ми трае може би 2-3 минути не повече, защото умирам от студ. Това нещо го наблюдавам от няколко месеца и затова ограничих музиката. Просто много силно като искам нещо и незнам какво става...
Не ми се подигравайте и не, не се друсам и не пия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5bfc1420f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това е много странно... Чакаме Ray да се изкаже.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f93508f0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това показва, че можеш да постигаш много висока степен на концентрация при самовнушение. Силен материализатор (на мислите си) си! Остава да овладееш умението си и да го насочиш към нещо полезно и градивно за теб и за околните.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: bad0e622d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Заинтригува ме твоята история. Има нещо необикновено и загадъчно в нея. Ако не е проблем, може ли да споделиш на колко си и коя зодия си

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 36bc1d5362
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Твоето наподобява истеричен поклоннически припадък - преди 40-50 години са били често явление такива припадъци, защото като цяло шоубизнеса е бил ново явление и по-лабилните фенове са се превъзбуждали /емоционално или сексуално/ от видяното.

То е ефекта от това да издигнеш толкова нагоре някой на пиедестал, че да получиш гърч от мисълта, че реално можеш да се докоснеш до него. Още по-отдавна някои пък са изпадали в религиозен екстаз.
При всички положения говори за страшно ниско самочувствие и пълно преклонение пред божествена особа или авторитет. Нужно ли е да казвам колко далеч от реалността трябва да си, за да го допуснеш?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: fee5d70b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравейте, аз съм автора на историята. На 20г. съм, бях я сложила в категория "други", но щом така са преценили:D
Сетих се още нещо към историята, което ще споделя. Когато усещам болка в тялото и лягам и започвам да мисля и да си казвам "това тяло не е мое", повтарям си го няколко пъти и сякаш пак душата ми напуска тялото сякаш е чуждо. Незнам странно е.
Относно номер 4 наистина неможах да те разбера. Истерия-може би да. Но поклонически припадък? Например аз мечтая за нормален живот хубава работа, повече късмет, някакви такива неща. Не си мечтая за Брад Пит да кажеш. Поставям се в някаква ситуация например, че съм в дискотека и се забавлявам безгрижно и истински и некви неща се случват. Но си го представям с най-малките подробности-от облеклото, през думите и движенията. М реалният живот няма това как да се случи. Нямам пари да ходя по дискотеки, нямам и време и имам хиляди задачи и грижи на главата, за да си позволя този лукс. А ако имаш предвид гледането на филмите то е по скоро дразнение, даже и болка един вид. Особено като свърши даден филм-все едно животът ми е свършил.
Никога не съм издигала никой на пиедестал. Никога съм нямала идоли, или авторитети. Нещо изглежда не си ме разбрала в това отношение.
До 3- скорпион;20г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f93508f0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   №1, Ray вече се е изказал под №2 :) За съжаление напоследък нямам много време да посещавам сайта и вероятно съм пропуснал множество интересни случи като този...

@Автора, умението ти е интерсно, особено ако можеш да го контролираш съзнателно. Душата (~астралното тяло) е свързана с физическото тяло посредством тънка "сребърна" нишка (или по-скоро фунийка - завихряне подобно на смерч), която при "умиране" просто се прекъсва. Подобни спонтанни отделяния като твоето е описал още Робърт Монро, след което, овладявайки процеса, е създал цял научен институт за изследването му.

В Уикипедия можеш да потърсиш за "Извънтелесно преживяване (ИТП)".

Ще се радвам заедно да изследваме умението ти. Ако имаш желание - заповядай в кабинета ми. Координати съм оставил в темата "Пътят на душите", коментар 15.

Поздрави и всичко най-:
Ray

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5bfc1420f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ray, не съм авторката, но мога ли да попитам по колко взимате на сеанс и колко сеанса са необходими, за да се разбере причината за явлението на авторката?

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f93508f0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Препоръчвам ти също така и филма "Мъжете, които се взират в кози" (The Men Who Stare at Goats). Има го по тракерите със субтитри на български. Бях много (приятно) изненадан, че музиката към него е едно от любимите ми парчета на Uriah Heep...

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9be1534d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   може ли да попитам каква музика слушаш и кои ти е лобимия филм

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: f93508f0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №7, при случаи, които представляват определен научен интерес - пари не вземам (напротив, благодаря на клиентите, че са отделили от времето си за целите на изследването). Същото важи и при терминално-болни, и при хора със силно ограничени финансови средства.

По втория въпрос: това зависи в най-голяма степен от способностите и мотивацията на клиента. Някои влизат в хипноза веднага, други - след няколко тренировъчни сесии, трети - никога или почти никога. В повечето случаи трябва да се преодолеят известни (предимно несъзнателни) опасения и предразсъдъци на съответния човек, след което нещата тръгват гладко.

Ray

 
  ...

...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 5bfc1420f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10, (аз съм №7) Заинтригувах се :) Аз лично бих се подложил на сеанс, за да добия представа за миналите си животи и мисля, че е важно човек да е ориентиран за това какво прави на тоя свят. Бих посъветвал и авторката да се подложи, защото преживяванията и са интересни според мен.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a0f273b522
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Прочетох част от коментарите в тази статия.. и искам да кажа, че съм се занимавал с такива неща, братовчед ми обаче стигна твърде далеч по този път и от това спечели само нещастие, а и до авторката : с тази твоя способност, ти би могла да отидеш на астрално ниво невероятно лесно. Има извън телесни преживявания като твоите, например : Lucid Dreaming - преживяване в което можеш да контролираш съня си, Astral Projection - преживяване, при което душата ти напуска тялото, и си способен да правиш всичко в реалния свят, но си просто една душа. Пиша за това, за което е писал и авторът на коментар номер 6.. но аз нямам голям опит с това и не мога да бъда толкова полезен. Заинтригувах се и написах тези неща.. съжалявам, че не пиша смислено, но някак си не мога да си събера акъла в момента.. :D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 1c01a0092e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Вярвам ви защото ли? Защото когато заспа понякога се отделям от физическото ми тяло и имам някакво прозрачно тяло. Движа се свободно забравям че съществува време, времето сякаш е спряло то няма значение при прозрачно ми тяло! Притежавам пълна съзнателна кристална картина!
Но когато влизам физическото ми тялото много ми боли лошо ми и гадно ми е. Сякаш физическото тяло ми казва не си необходим вече!
Момче на 19год.. Относно до вибрациите и аз съм преживял...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bb06346305
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Уау... 7 години по-късно попадам на тази тема. Готино е всъщност, че има и други хора, които са имали подобни преживявания. Наистина според мен Робърт Монро описва картината такава, каквато е в книгите си. Стига човек да е с по-отворено съзнание, за да ги допусне. Мисля си, че сме по-могъщи същества отколкото сме научени да мислим тук във физическия свят. :)
Интересно авторката как е в момента... Надявам се, че вече може да каже за себе си, че е щастлива!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker