Да се занимавам ли изобщо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да се занимавам ли изобщо
преди: 12 години, 2 месеца, прочетена 1959 пъти
Здравейте, пише ви 19 годишно момче. Та така, студент съм първа година. Запознах се с едно момиче в един сайт преди няколко месеца, оказа се, че учим в един и същи град и за това решихме да се срещнем. Не знаех как изглежда, нито й знаех името.

Излязохме по двойки, аз с един приятел а тя с нейна приятелка. Прекарахме си добре, момичето ми направи доста добро впечътление. Уговорихме се тогава те да ни дойдат на гости в квартирата другата седмица- и така стана. Тогава леко хлътнах по нея.

По това време нямах компютър в града в който учех и изобщо не си писах с това момиче. Един ден реших да се прибера в родният си град, тогава си разменихме скайповете. Доста си писахме, цяла нощ. Задавахме си разни въпросчета и тн. Изобщо доста се разкрепостихме с тия интернет разговорчета. Един ден аз и тя решихме да се срещнем с още няколко човека (по една работа). Срещхаме се с нея и зачакхаме другите хора, тя беше леко притеснена от моето присъствие и ме гледаше странно. Сякаш е притеснителна и се притеснява когато нещата могат да ескалират повече.

Гадното е, че с това момиче сме се виждали доста рядко, въпреки, че учим в един град. Гадното е, че аз живея в единия край на града, а тя на другия (не учим в София). За мен тази разлика не е проблем, но за нея явно е. Можем да си пишем с часове, но щом поискам да излезем, тя ми отказва с предтекства, че има работа, учи, че съм й много далече или, че просто я мързи. Е скоро излязохме и си прекарахме добре.

Самото момиче е леко странно, тя е по дръпната и явно срамежлива. Всички ми викат да не се занимавам с нея заради характера й и тн. Но аз продължавам.
За жалост доста пъти сме се карали с нея, и то все за разни простотии. Тя доста често си внушава някакви гадни неща относно мен. Мислеше, че съм някакъв едвали не курварин и тн. Мисли си, че я храня пред мои приятели и тн. Много пъти ме е обвинявала несправедливо в какви ли не неща и после ми се е извинявала. Уж се поучава от грешките си, но не винаги.

Както викат повечето ми приятели- Ко се занимаваш с тая.
Ама какво да направя, много го харесвам това момиче.
Имаме някакви желания, но тя явно се плаши от непознатото. Сякаш не иска да бъде щастлива. Просто се страхува, не знам и аз.
Осъзнал съм, че тя не разбира много от момчета, явно не е много опитна и заради това се поражда този страх у нея. Не обича дискотеките (не че аз ги обичам много). Май в повечето случаи след лекциите си стои вкъщи. Няма много приятелки, просто по дръпнат характер е.
Та мина доста време, уж тамън да се получи нещо и пак отиваме на стартова позиция, сякаш нарочно.
И за това ви моля, дайте ми съвет. Харесвам това момиче но малко или много страдам от цялата тая ситуация. Искам да я променя малко, да й покажа, че никой не й мисли лошото и, че съм добро момче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 2 месеца
hash: c861068502
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тя е момиче, каквото и да говори или прави тайничко се надява просто да действаш някак. Съвет:
Пишете си пак, ако не сте скоро време, сближете се, поотпуснете се и и кажи, че другият петък имаш изненада за нея. (ден преди това я питай дали ще си е у тях в определеното време), взимаш пица, филми, кола, нещо като за приятел, не се хвърляй в шоколади и шампанско. Говорете си, ще сте двамата, това е била изненадата ти. Тя казва, че не може да дойде, че има работа и не знам си какво, а за тебе не е проблем, че сте в двата различни края, така че направи компромис докато тя се отпусне с теб, после няма да и пука. Ако си сигурен, че и тя ти отвръща на чувствата я целуни и така.

Смятай, че е момиче. Има нужда да чуе, че се притеснява за глупости, че искаш малко да се отпусне, да види, че държиш на нея първо като на човек, а после като на нещо по-вече от приятелка. Само не се изхвърляй много, за да не се стресне и отдръпне и всичко трябва да е наред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker